Samsung Galaxy Watch 2 krijgt deze functie om Apple Watch 6 te verslaan

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Samsung Galaxy Horloge 2 's voorsprong op de komende Apple-Horloge 6 kan vertrouwen op een functie die daadwerkelijk debuteerde met de Galaxy Watch Active 2, maar die tot nu toe niet toegankelijk was.

Zoals we in onze Galaxy Watch Active 2-recensie opmerkten, had de nieuwste wearable van Samsung een bloeddrukmeter, maar heeft tot nu toe geen toestemming gekregen van gezondheidsfunctionarissen om deze te activeren. Het Zuid-Koreaanse ministerie van Voedsel- en Geneesmiddelenveiligheid (het equivalent van de FDA in het land) heeft zojuist de Samsung Health Monitor-app goedgekeurd, waardoor de monitor op de Watch Active 2 en toekomstige Galaxy Watches kan worden gebruikt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In combinatie met de Watch Active 2 kan de Samsung Health Monitor-app beginnen met het testen van de bloeddruk. Maar volgens een informatieve video over de nieuwe functie moeten gebruikers hun smartwatch eerst kalibreren met een standaard bloeddrukmeter.

Een typische bloeddrukmeter met een opblaasbare manchet, zoals die je misschien bij een dokter ziet, kan online worden gekocht voor ongeveer $ 50. (Hier is een 5-sterrenoptie van Beste koop ). Als je er echter een hebt, kun je hem elke maand gebruiken om de nauwkeurigheid van je Galaxy Watch te behouden en in de tussentijd gewoon de metingen van je pols controleren.

Niet iedereen hoeft zijn bloeddruk nauwlettend in de gaten te houden, maar voor degenen die dat wel doen, behoren de Galaxy Watch Active 2 of de aankomende Samsung Galaxy Watch 2 tot de beste smartwatches die je kunt kopen.

Zuid-Korea is het enige land dat de bloeddrukmeterfunctie heeft goedgekeurd, maar het is waarschijnlijk dat andere regelgevers waar de wearables van Samsung worden verkocht, dit voorbeeld zullen volgen.

Als zodanig is het redelijk om aan te nemen dat de Galaxy Watch 2 deze functie en al zijn functionaliteit bij de lancering zal bieden. De nieuwe wearable debuteert mogelijk in de nazomer op de Samsung Galaxy Note 20 's Unpacked-evenement.

De Apple Watch is erin geslaagd een voordeel te behouden ten opzichte van de Galaxy Watch vanwege de steeds groter wordende functies van Apple Health. Wanneer de Apple Watch 6 debuteert naast de iPhone 12 in de herfst verwachten we dat het alles wat Samsung als eerste aanbiedt, zal uitdagen.

De beste Samsung Galaxy Watch Active 2-deals van vandaag 25 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen10uur18minuten47droogLage voorraad Verlaagde prijs SAMSUNG Galaxy Horloge Actief 2... Walmart $ 279 $ 193,99 Visie Galaxy Watch Actief 2 Amazone $ 199 Visie Deal eindigtma 29 novKorting Samsung - Galaxy Horloge... Beste koop $ 269,99 $ 219,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen