De prijs van de Samsung Galaxy Z Flip 3 is zojuist gelekt - en er is goed nieuws

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Terwijl de Samsung Galaxy Z Flip 3 zal de nieuwste opvouwbare telefoons zijn wanneer het wordt gelanceerd, het kan een redelijkere prijs hebben dan je denkt.

Volgens Twitter tech-account VoorTron , zal de nieuwe flip-telefoon van Samsung een basisprijs hebben tussen $ 999 en $ 1.099, met een maximale prijs van $ 1.199. Dat is in feite $ 300 goedkoper dan de Samsung Galaxy Z Flip en het zou kunnen leiden tot veel meer opvouwbare verkopen zodra Galaxy Z Flip 3 wordt gelanceerd.beste tv voor $ 500
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De huidige Galaxy Z Flip 5G heeft een adviesprijs van $ 1.449. Zelfs bij zijn maximale specificaties kost de Z Flip 3 $ 150 minder. De nieuwe prijs brengt het ook in lijn met de duurste conventionele telefoons van Samsung, namelijk de $ 1.999 Samsung Galaxy S21 Ultra , en ook de nieuwere kortingsprijs voor de Z Flip 5G.

De tweet van Tron vermeldt ook de datum 3 augustus, een datum die past bij het geruchtmakende lanceringsvenster van eind 2021 voor de Galaxy Z Flip 3 en Samsung Galaxy Z Fold 3 . Het is dezelfde maand dat de Galaxy Z Flip 5G in 2020 werd gelanceerd, maar een maand voordat de Galaxy Z Fold 2 werd gelanceerd, wordt aangenomen dat een telefoon naast de Z Flip 3 wordt gelanceerd. Samsung lanceert dit jaar zijn telefoons echter eerder dan normaal (bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S21 serie verscheen in januari in plaats van de gebruikelijke maart), en de datum in augustus past in die versnelde lanceringskalender.

FrontTron is nog geen gevestigde naam in lekken, dus het is mogelijk dat hun lek niet zo betrouwbaar is als we zouden hopen. Hun beweringen lijken echter op zijn minst in overeenstemming met wat we al weten, wat bemoedigend nieuws is vanwege hun nauwkeurigheid.

De Galaxy Z Flip 3 slaat het hebben van '2' in zijn naam over, blijkbaar om het in lijn te houden met de Galaxy Z Fold-serie, en behoudt dezelfde clamshell-structuur als het vorige model, maar met een paar belangrijke verschillen.

Afgaand op de lekken tot nu toe, zijn het externe meldingsdisplay en de dubbele camera's getipt om een ​​nieuw ontwerp te hebben dat ze samenvoegt in één groot glazen blok, waarbij het display aanzienlijk groter is dan het 1,1-inch scherm van het originele model. Het kan ook worden versterkt met Samsung's nieuw gepatenteerde ' pantserframe '-technologie om de grootste zwakheden van opvouwbare telefoons aan te pakken: hun duurzaamheid.

Verwacht binnen de Z Flip 3 een nieuwe 5G-ready chipset zoals de Leeuwebek 888 , evenals 128 GB en 256 GB opslagopties. Er zijn nog geen geruchten over het binnendisplay, maar we kunnen waarschijnlijk een scherm verwachten dat vergelijkbaar is met het 6,7-inch scherm, met een centrale geperforeerde selfiecamera, te vinden op het originele model.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaag Verlaagde prijs SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen