Samsung Galaxy Z Fold 3-teaser schiet op iPhone - 'Is goed goed genoeg?'

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung is klaar om de . te onthullen Galaxy Z Fold 3 op z'n Galaxy uitgepakt evenement op 11 augustus. En het begint nu goed te komen met de komende iPhone 13 .

70 inch flatscreen-tv's

In een teaservideo uitgebracht op Samsung's YouTube-pagina , kan een silhouet worden gezien van wat lijkt op een iPhone 13, terwijl de verteller vraagt ​​'is 'goed' goed genoeg?' Toegegeven, Samsung nam ook andere telefoonsilhouetten op in de video, waaronder wat lijkt op de grote en logge Motorola DynaTAC 8000X uit 1973 tot een Palm PDA-achtig apparaat uit het midden van de jaren 2000.De reden waarom we denken dat Samsung een subtiele prik tegen de iPhone 13 neemt, is vanwege de camera-array op het getoonde silhouet. We weten dat het geen Galaxy S21 is, met lenzen in de bovenhoek van het apparaat die recht naar beneden lopen. In plaats daarvan toont dit silhouet een vierkante camera-array met diagonaal gemonteerde sensoren - geruchten suggereren dat dit het nieuwe ontwerp van de iPhone 13 zal zijn. De iPhone 12 heeft, ter vergelijking, twee camerasensoren die horizontaal lopen.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

iphone 12 versus pixel 5 "

Stroom iPhone 13 dummy-eenheden , die vaak vroeg naar externe fabrikanten van accessoires worden gestuurd om hen te helpen bij het ontwerpen van hoesjes, zou het nieuwe model telefoon laten zien met een diagonale camera-instelling. Soortgelijke dummy-eenheden werden naar Canadese tech gestuurd YouTuber Dave Lee , oftewel Dave2D.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Op dit moment wordt verwacht dat de Galaxy Z Fold 3 debuteert op het Samsung-evenement van 11 augustus en enige tijd daarna in de winkels zal verschijnen, met de Galaxy Z Flip 3 en Galaxy horloge 4 ook op dat evenement. Een verslag van SamMobile geeft aan dat de telefoon $ 1.599 zal kosten, $ 200 goedkoper dan de huidige prijs van de Galaxy Z Fold 2. Andere rapporten suggereren dat de Galaxy Z Fold 3 ergens tussen de 1,9 miljoen en 1,99 miljoen won zal kosten, wat zich vertaalt tussen $ 1.660 en $ 1.750 .

Koreaanse website de Elec beweert dat de Galaxy Z Fold 3 een camera onder het scherm zal hebben, waarover ook werd gerapporteerd door gevestigde leaker IJs Universum . Een IP-geclassificeerde water- en stofbestendigheidsclassificatie zou ook mogelijk zijn.

En met de annulering van de Galaxy Note 21 , lijkt het erop dat de Z Fold 3 halverwege het jaar zijn vlaggenschipvervanging zal zijn. President en hoofd van Samsung's mobiele communicatiebedrijf T.M. Roho zei in een blogpost dat S Pen-ondersteuning zal komen naar de aankomende foldables van het bedrijf.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over16uur30minutenvijftiendroogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen