Samsung Galaxy Z Fold Tab-weergaven onthullen verbluffend drievoudig ontwerp

Krediet: LetsGoDigital / Sarang Sheth

De nieuwste hersengolf van Samsung's opvouwbare apparaat komt in de vorm van een groter apparaat dat gebruik maakt van twee opvouwbare panelen die zich in het midden van de telefoon sluiten. Bovendien is er ruimte voor een stylus.

De zogenaamde Samsung Galaxy Z Fold Tab komt uit een Samsung-patent gevonden door LetsGoDigital , die pronkt met een opvouwbaar apparaat met een meegeleverde S Pen-stylus. Als opvouwbare tablets iets moeten worden, lijkt deze methode een goede manier om dat te doen.De naam Galaxy Z Fold Tab komt van LGD die probeert de meest logische naam te bedenken die Samsung zou gebruiken. Het patent zelf draagt ​​de onaangenaam eenvoudige titel 'Opvouwbaar elektronisch apparaat inclusief elektronische pen'.

Zoals te zien is in deze renders gemaakt door Sarang Sheth van Yanko Design , is de S Pen magnetisch bevestigd aan beide randen van de tablet. Opgevouwen rust de S Pen stevig tussen de twee randen, waardoor er weinig kans is dat hij losraakt.

Krediet: LetsGoDigital / Sarang Sheth

Dit opvouwbaar maken in een drievoudig patroon heeft een praktisch voordeel, merkt LetsGoDigital op. Een S-vouwapparaat, net zoals die Samsung Display heeft zojuist gepronkt , wordt gesloten een stuk dikker, terwijl deze drieluikstijl het gesloten apparaat dunner houdt. Maar misschien is draagbaarheid minder belangrijk voor een opvouwbare tablet, omdat het niet een apparaat is dat bedoeld is om zo vaak onderweg te worden gebruikt als een opvouwbare telefoon.

Enkele vouwen lijken echter niet genoeg voor Samsung. Het patent laat zien dat deze panelen naar achteren of naar voren kunnen worden geklapt, wat betekent dat de tablet niet alleen volledig open of dicht kan, maar ook een compactere modus is die alleen het centrale deel van het scherm gebruikt.

Nog een patent ingediend door Samsung en gevonden door LGD bespreekt hoe een opvouwbaar apparaat als dit kan worden gebruikt. Er worden meerdere app-vensters tegelijk geopend, waarbij de interface zich aanpast aan de vraag of het scherm open of gesloten is, en gebruikers kunnen naar believen app-posities wisselen. Dit klinkt vergelijkbaar met bestaande software op huidige opvouwbare telefoons, evenals de onlangs gelekte Gesplitste gebruikersinterface besturingssysteem ontworpen met flexibele apparaten in het achterhoofd.

Krediet: LetsGoDigital / Sarang Sheth

Tenzij Samsung het heel stil heeft gehouden, zal dit ontwerp niet snel in de winkelrekken verschijnen. We verwachten zijn opvouwbare telefoons van de volgende generatie, de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 , om in de late zomer of vroege herfst te verschijnen. Maar volgens de lekken die we tot nu toe hebben gezien, zullen deze apparaten veel op hun voorgangers lijken.

Niet dat er niets nieuws is om naar uit te kijken op deze telefoons. Er wordt aangenomen dat de Galaxy Z Fold 3 S Pen-compatibiliteit en een camera onder het scherm krijgt om het meeste uit zijn grote scherm te halen, terwijl de Galaxy Z Flip 3 mogelijk een prijsverlaging krijgt om het toegankelijker te maken voor normale gebruikers.

Gezien de opvouwbare markt op dit moment nog klein is, is het zeer waarschijnlijk dat beide telefoons aanbevelingen worden in onze beste opvouwbare telefoons ranglijsten.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over00uur00minuten59droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen