Samsung Odyssey Neo G9 is de gebogen mini-LED-monitor van je dromen

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Het lijkt erop dat Samsung een ultrabrede gamingmonitor heeft samengesteld die de kleurdiepte en het contrast van sommige van de beste OLED-tv's op de markt. Er zijn echter kosten aan verbonden.

De Samsung Odyssey Neo G9 is een 49-inch super-ultrabrede monitor die wordt ondersteund door mini-LED-technologie, dezelfde technologie die de iPad Pro 2021 's weergave. Dankzij de kleine LED's heeft het paneel een meer eindige lokale dimregeling, dicht bij die van een OLED, maar met een veel hogere helderheid voor verbeterde HDR. Maar voor degenen die op zoek waren naar een ultrabrede gamingmonitor om de kwaliteit van een OLED te evenaren, zullen ze $ 2.500 moeten betalen voor de kans.De Samsung Odyssey Neo G9 zal waarschijnlijk de meest geavanceerde ultrawide ooit zijn wanneer hij op 9 augustus wordt gelanceerd. , een contrastverhouding van 1.000.000:1, een responstijd van 1 ms (grijs-naar-grijs), allemaal met een verversingssnelheid van 240 Hz. En de monitor zal zowel FreeSync Premium Pro als Nvidia G-Sync-ondersteuning bevatten.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

De Quantum mini-LED's zijn net als die van Samsung uitstekend QN90A Neo QLED-tv . Onze senior schrijver Kate Kozuch beweerde dat de QN90A Neo op dit moment de beste lcd-tv op de markt was, zelfs met ongelijkmatige achtergrondverlichting en het ontbreken van Dolby Vision-ondersteuning. Natuurlijk kunnen mini-LED's, in tegenstelling tot OLED, een stuk helderder worden, vooral voor goed verlichte kamers. Dus een film kijken met de ramen open zou veel beter moeten kunnen.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Net als de Samsung Odyssey G9 van vorig jaar heeft de monitor een glanzend witte achterplaat met een RGB-ringlicht in het midden aan de achterkant. Het 'infinity core-verlichtingssysteem' aan de achterkant zal 52 kleuren en vijf lichteffectopties mogelijk maken.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voorbestellingen voor de $ 2.499,99 Samsung Odyssey Neo G9 begint op 29 juli en de monitor wordt op 9 augustus verzonden.

De beste Corsair Vengeance i7200-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over00uur17minuten24droog Corsair VENGEANCE i7200... ZEEROVER $ 2.349,99 Visie Corsair Vengeance i7200... Microsoft VS $ 2.349,99 Visie Corsair VENGEANCE i7200... ZEEROVER $ 2.399,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen