De nieuwste audiofiele oordopjes van Sennheiser zorgen ervoor dat de AirPods Pro er goedkoop uitziet

(Afbeelding tegoed: Sennheiser)

Sennheiser heeft de IE 300 aangekondigd, een nieuw paar bedrade in-ear hoofdtelefoons die professionele geluidskwaliteit bieden, maar voor een premium prijs.

Met £ 259 / € 299, wat ongeveer $ 363 is, zal de IE 300 aanzienlijk meer kosten dan zelfs de ruisonderdrukking van Apple AirPods Pro . Maar Sennheiser zegt dat deze oordopjes een gedetailleerde hifi-luisterervaring bieden voor serieuze audioliefhebbers.ps 5 waar te koop
  • Bekijk de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons
  • De algehele beste hoofdtelefoon in elke categorie
  • Meer: Nieuwe Anker-oordopjes bieden actieve ruisonderdrukking voor $ 120 minder dan AirPods Pro
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit betekent geen Bluetooth-connectiviteit, een functie die het publiek aangenaam maakt, maar niet een die het schoonste, scherpste geluid mogelijk zou maken. Daartoe is de IE 300 gebouwd rond een verbeterde versie van Sennheiser's 7 mm Extra Wide Band (XWB)-transducer, die eerder werd gebruikt in andere hoogwaardige Sennheiser-oordopjes zoals de IE 800 S, en streeft in plaats daarvan naar een gebalanceerde en nauwkeurige geluidssignatuur van het benadrukken van dreunende bas of overdreven doordringende hoge tonen.

In tegenstelling tot de IE 800, heeft de IE 300 een oorlusontwerp voor een veiligere pasvorm, evenals een bredere behuizing die zou kunnen helpen bij passieve geluidsisolatie omdat deze een groter deel van de gehoorgang bedekt.

De kostenbesparende benadering van Sennheiser strekt zich ook uit tot gebouwde kwaliteit. De 3,5 mm-kabel die je in de doos krijgt, is bijvoorbeeld versterkt met aramide - of, om de meer gebruikelijke naam te gebruiken, Kevlar. Je hebt ook de keuze uit drie maten voor de verwijderbare tips, inclusief tips van zowel siliconen als geheugenschuim.

Natuurlijk moet je voor dit alles waarschijnlijk minimaal $ 300 betalen zodra de IE 300 is uitgebracht. Dat is niet alleen meer dan de AirPods Pro, maar waarschijnlijk ook meer dan Sennheisers eigen Momentum True Wireless 2, waarvan we merken dat deze een hoger frequentiebereik (5-21.000 kHz) heeft dan dat van de IE 300 (6-20.000 kHz).

Maar nogmaals, de IE 300 ziet eruit als een koopje naast de IE 800 S van $ 1.000, dus als je een audiofiel bent en een paar oordopjes wilt bemachtigen met Sennheiser's XWB-stuurprogramma's, kan dit de gemakkelijkere manier zijn om het te doen . We zullen dit verhaal bijwerken als we specifieke Amerikaanse prijzen en beschikbaarheid kennen; de IE 300 moet in maart in heel Europa worden uitgebracht.

De beste Sennheiser Momentum True Wireless 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over14uur49minuten28droogKorting SENNHEISER Momentum True... Amazone Prime $ 299,95 $ 174 Visie Korting Sennheiser MOMENTUM True... Walmart $ 299,95 $ 195 Visie Sennheiser Momentum True... krukveld $ 199,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen