Aan het laden

Aan het laden

Services

Van concept, via ontwerp naar de complete
ontwikkeling van een moderne website.

Concept

RESEARCH / DIGITALE STRATEGIE / PROJECT PLANNING

Elk project begint met een concept. Als studio werken we onderzoekend, experimenterend en altijd vanuit de inhoud. We verdiepen ons in de opdracht voordat we aan de slag gaan, ook samen met jou. Zo vinden we de juiste richting en ontstaan de beste ideeën. Het concept is ons handboek voor het hele traject: van strategie, ontwerp tot digitale ontwikkeling.

Case study: Pretty Old Pictures

Design

VISUELE IDENTITEIT / WEB DESIGN / TYPOGRAFIE

We ontfermen ons over het visuele en vertalen research en concept naar duidelijke ontwerpkeuzes. Het doel is een herkenbare visuele identiteit die zich per situatie kan aanpassen, online en offline. Toegankelijk, origineel, doordacht. We betrekken je bij het ontwerpproces en laten niet alleen statische schetsen zien, maar ook interactieve prototypes.

Case study: Making Public

 

 

 

Code

WEB DEVELOPMENT / HEADLESS CMS / UI + UX

We bouwen websites en web applicaties from scratch en gebruiken daarvoor de nieuwste technologieën en frameworks. Een website kan tegenwoordig zoveel vormen aannemen, maar toch wordt er vaak voor de standaard gekozen. We combineren onze technische met onze creatieve kant en maken een bespoke website die in ontwerp en functionaliteit bij jou en je publiek past.

Case study: Sander van Wettum

Aan het doen:

Aan het luisteren: