Aanmelden voor Netflix: een account krijgen

Krediet: NurPhoto / Getty Images

Als het gaat om het aanmelden voor Netflix, heb je niet veel tijd nodig om te beginnen met streamen. Het enige dat u nodig heeft, is een e-mailadres, een manier om te betalen en een moeilijk te raden wachtwoord. Oh, en er is die kleine kwestie van uitzoeken welke van de drie niveaus van Netflix geschikt is voor jou.

We helpen je bij elke stap en helpen je bij het uitzoeken van die pakketkeuze. Want hoewel Netflix begint bij $ 8,99 per maand, is er een goede reden waarom dat basisabonnement niet de meest populaire optie is. En hoewel een deel van het team van TemplateStudio uitspattingen doet als het om Netflix gaat, is Premium ook niet voor iedereen weggelegd.  • Netflix-klantenservice — hoe we een echt persoon aan de lijn kregen
  • De beste streaming-apparaten
  • Hoe de Netflix-geschiedenis te verwijderen

Aanmelden voor Netflix: kies een abonnement

BasisStandaardPremie
Maandelijkse prijs (USD)$ 8,99$ 13,99$ 17,99
Streaming resolutieHD (720p)Tot Full HD (1080p)Tot UHD (4K)
Gelijktijdige streams en apparaten met downloadseentwee4
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In ons huishouden, waar we twee tv's hebben, was het bovenstaande Premium-pakket nooit nodig. Dus toen we ons aanmeldden voor Netflix, waren we prima in orde met het standaardpakket van $ 13,99 per maand, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het de populairste optie van Netflix is.

Maar toen kreeg ik een 4K-tv en begon ik meer van Netflix Originals te kijken, en die shows en films werden gestreamd in ultra high-definition, en mijn FOMO kreeg de overhand. En ik heb nooit achterom gekeken. Een van de beste 4K-tv's gaat Bridgerton echt laten schitteren.

Als je een 1080p-tv hebt (en veel, zo niet de meeste, doen dat), kun je waarschijnlijk bij het standaardplan blijven. Dat wil zeggen, tenzij uw gezin een heleboel schermen bezit die allemaal tegelijkertijd Netflix nodig hebben. Dat klinkt ook alsof je een groot huis hebt, dus bekijk onze gids voor de beste mesh-wifi-systemen om ervoor te zorgen dat je streams stabiel blijven.

Heb je besloten welk abonnement je nodig hebt? OK, het is tijd om je daadwerkelijk aan te melden. Laten we dit doen!

Aanmelden voor Netflix in 6 stappen

een. Op bezoek komen Netflix.com

(Afbeelding tegoed: Netflix)

twee. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan .

(Afbeelding tegoed: Netflix)

3. Klik op Doorgaan .

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Vier. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Doorgaan.

(Afbeelding tegoed: Netflix)

5. Kies een abonnementsniveau (je weet nog welke je hebt gekozen, toch?) en klik op doorgaan .

coole dingen op Apple Watch

(Afbeelding tegoed: Netflix)

6. Selecteer een factureringsoptie en voer uw gegevens in (hier niet getoond, we laten onze creditcardgegevens niet skimmen!).

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Je hebt een Netflix-account! Proficiat. Bekijk onze gidsen voor de beste Netflix-shows , beste Netflix-films en beste familiefilms op Netflix om erachter te komen waar u kunt beginnen met streamen en hoe u tv-programma's en films van Netflix kunt downloaden. En als je ooit buitengesloten wordt van je account, kom daar dan achter hoe u uw Netflix-wachtwoord kunt wijzigen .

(Afbeelding tegoed: Netflix)

    Lees volgende:Waar staat Netflix op onze lijst met beste streamingdiensten?
  • Tv-programma's en films downloaden van Netflix
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over13uur13minuten44droogKorting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 299,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen