Skullcandy Roc Nation Aviator Koptelefoon Review

Ons oordeel

De Skullcandy Roc Nation Aviator-hoofdtelefoon levert volle, rijke audio in een stijlvol ontwerp voor een betaalbare prijs.

Voor

 • Volwassen en verfijnd ontwerp
 • Luide audio met heldere hoge en middentonen
 • Betaalbaar

Tegen

 • Bas is wat zwak
 • Telefoongesprekken klinken gedempt

TemplateStudio Oordeel

De Skullcandy Roc Nation Aviator-hoofdtelefoon levert volle, rijke audio in een stijlvol ontwerp voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

 • +Volwassen en verfijnd ontwerp
 • +Luide audio met heldere hoge en middentonen
 • +Betaalbaar

nadelen

 • -Bas is wat zwak
 • -Telefoongesprekken klinken gedempt

OntwerpSkullcandy weet zeker een opvallende koptelefoon te maken. De basisvorm van de Aviators bootst de iconische vorm van de populaire pilotenbril uit de Tweede Wereldoorlog na. We konden niet anders dan ons verbazen over het schildpadpatroon dat de plastic oorplaten van de koptelefoon siert.

hoe de roku-afstandsbediening opnieuw in te stellen

Het grootste deel van het bord is mooi goudbruin. We vinden het geweldig dat dit gekleurde plastic een kiekeboe-transparantie heeft die ons een glimp geeft van de innerlijke werking van de hoofdtelefoon. De boven-, onder- en zijkanten van de platen zijn bekleed met zilverkleurig chroom.

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Aviators zijn er in verschillende kleuren en patronen - waaronder rood, wit, zwart en groen - voor $ 149. Er is zelfs een set met Yankees-thema voor $ 179.

Elke oorplaat heeft een verlengstuk dat door het midden loopt. U kunt de positie van de kopjes aanpassen door ze omhoog of omlaag te trekken. De extenders zijn zeker functioneel, maar mensen die op zoek zijn naar een strakkere pasvorm, zullen te maken krijgen met tot een halve inch of meer chroom dat aan beide kanten uit de onderkant van de koptelefoon steekt.

MEER: De beste hoofdtelefoons die nu verkrijgbaar zijn

Aan de onderkant van het linker blikje zit een audiopoort voor de bijbehorende audiokabel. De blikken vouwen naar binnen in een compactere vorm voor snelle opslag in het bijbehorende zwarte leren etui.

De oorkussens zijn gemaakt van zacht traagschuim verpakt in zwart leer en de hoofdband is gemaakt van zwart, synthetisch leer met een pluche, zacht aanvoelende onderkant. De bovenkant van de band heeft drie uitgesproken ribbels om de donkergrijze chromen staven op hun plaats te houden die op hun plaats worden gehouden door een paar dunne banden. De leren en plastic staven worden aan elk uiteinde vastgehouden door een zilverchroom vierkant met een zwart-met-chromen schedel.

beste bureaustoel voor thuis

In-line afstandsbediening

De Aviators worden geleverd met een 37-inch audiokabel met een in-line afstandsbediening en een ingebouwde microfoon. De zwarte plastic afstandsbediening is nogal sierlijk, maar slaagt erin om twee volumeknoppen en een met schedel versierde hoofdknop vast te houden voor het beantwoorden / negeren of pauzeren / afspelen van nummers. De afstandsbediening werkt perfect met de iPhone . Toen we echter overstapten op onze Samsung Galaxy s4 , konden we alleen de afspeel-/pauzefunctie activeren en toegang krijgen tot S Voice. De afstandsbediening werkte helemaal niet voor Windows Phone.

Comfort

De Aviators zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook goed aan. De over-ear-koptelefoon bedekte onze oren comfortabel met soepel leer terwijl het geheugenschuim zich naar ons hoofd vormde voor een goede pasvorm.

Met een gewicht van 7,05 gram zijn de blikken praktisch vederlicht, dus we zouden ze meer dan 2 uur kunnen dragen zonder een zweem van ongemak. De Soul Electronic Loops zijn nog lichter, met een gewicht van amper 4,58 gram, maar ze zijn moeilijker voor je oren.

Prestatie

firestick lite vs firestick 4k

De Aviators en hun 40 mm neodymium-drivers leverden een warm, vol geluid met een indrukwekkende nauwkeurigheid. Ze presteerden consequent beter dan de Soul Electronic Loop-koptelefoons op zowat elke testtrack.

Ons eerste testnummer, 'Holy Grail' van Jay Z met Justin Timberlake, bevatte de soulvolle tenor van de crooner, begeleid door een eenvoudige piano. We hoorden een vleugje gruis in de zang en het timbre in de akkoorden. Toen bas werd geïntroduceerd in het nummer, merkten we dat het wat oppervlakkig was in vergelijking met de rest van het nummer.

MEER: Top gaming muizen

Het was het tegenovergestelde met de Loops en hun 40 mm neodymium-drivers. Op die koptelefoon hoorden we bas zo diep dat het lichtjes onze schedel deed rinkelen en de zang en de andere instrumentals vertroebelde. De piano en achtergrondzang waren ook kouder en vlakker op de Loops.

Toen we overstapten op 'Happy' van Pharrell, hadden de Aviators de helderder klinkende percussie, vooral op de snares en cimbalen. Het toetsenbord was ook vol en helder, en naadloos vermengd met de artiest en de achtergrondzang. De koptelefoon had echter een lichte aanraking van de bas in vergelijking met de Loop-koptelefoon.

De Aviators verloren wat houvast toen we 'Blue Train' van John Coltrane speelden. Hoewel de track een hoog niveau van audiodefinitie handhaafde, konden we veel gekraak en witte ruis horen. Op de Aviators was de openingstrompet enigszins hol, terwijl hij op de Loops overdreven koperachtig was.

Uiteindelijk gaven we de voorkeur aan de nauwkeurigheid en algehele volheid van audio op de Aviators boven de overweldigende bas en vervormde hoge tonen op de Loops.

Apple Watch-oplaadtijd

Telefoongesprekken

Luisteren naar telefoontjes op de Aviators was een allegaartje. Onze testoproeper meldde luid, duidelijk geluid aan zijn kant. Hij kon echter ook het verkeer in New York City op de achtergrond horen. Aan onze kant klonk de beller gedempt en afstandelijk, maar we konden geen geluid op de achtergrond horen, ook al was hij in een druk restaurant.

Bellen naar een vaste lijn leverde vergelijkbare resultaten op: onze grootmoeder klonk onder water. Positief was dat ze meldde dat we tijdens het gesprek aardig en duidelijk klonken.

MEER: Beste smartphones op de markt nu

Vonnis

'Verfijning' is geen woord dat je normaal gesproken associeert met Skullcandy, maar in het geval van de Aviators is het welverdiend. De Aviator-koptelefoon levert een volwassen uiterlijk met eersteklas geluid voor een concurrerende prijs van $ 149. De hoofdtelefoon doet zijn best op de middentonen en hoge tonen en levert rijke, volledige audio. Onze enige klacht is dat de bas niet erg sterk is en verloren kan gaan op tracks.

Fans van dreunende lage tonen willen misschien kijken naar de Soul Electronic Loop-hoofdtelefoons van $ 129. Maar uiteindelijk is de Skullcandy Roc Nation Aviator-hoofdtelefoon een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers die meer waarde hechten aan nauwkeurigheid dan aan hoofdratelende beats.

KOOP Skullcandy Rock Nation Aviator-koptelefoon >>>

Pluspunten
nadelen
Volwassen en verfijnd ontwerpBas is wat zwak
Luide audio met heldere hoge en middentonenTelefoongesprekken klinken gedempt
Betaalbaar
 • Beste koptelefoon
 • Laatste beoordelingen over hoofdtelefoons en oordopjes
 • Beste Bluetooth-luidsprekers

Volg Sherri op Google Plus .

De beste Skullcandy Roc Nation Aviator Headphones Review-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Skullcandy Roc Nation Vlieger... Geen prijsinformatie Voor meer informatie bezoek hun website We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen