Sling TV-zenders, app, pakketten, prijs en abonnementen

Krediet: Sling TV

Met Sling TV kun je live tv kijken tegen een veel lagere prijs dan bij kabel- en satellietpakketten. Dit is je kans om het snoer door te knippen en toch veel van de kanalen te krijgen die je wilt bekijken, terwijl je een hoop geld bespaart. Op dit moment kost Sling TV slechts $ 10 voor de eerste maand voor nieuwe abonnees. Of profiteer van deze geweldige Black Friday deal en krijg een gratis Chromecast With Google TV bij aankoop van een maand Sling.

Sling is een van de beste alternatieven voor kabel-tv en stelt gebruikers in staat om live sport, nieuws en populaire tv-programma's en films te kijken. De service biedt ook premium add-ons zoals Showtime. Sling TV sluit de deal af met betaalbare prijzen, aanpasbare abonnementen en compatibiliteit met de meeste grote streaming-apparaten. • Een gratis proefversie van Sling TV krijgen
 • Hulu Live versus YouTube TV versus Sling versus AT&T TV Nu: face-off!
 • De beste streamingdiensten om je favoriete programma's te bekijken
 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Naast live-tv heeft Sling een Cloud DVR-functie waarmee kijkers 50 uur van hun favoriete programma's kunnen opnemen om later te bekijken. De service biedt ook de mogelijkheid om een ​​show terug te spoelen en oudere programma's op aanvraag te bekijken. Sling TV-pakketten bevatten enkele lokale netwerken, ESPN en een bundel favorieten zoals AMC, Food Network, HGTV, Lifetime en Disney Channel, evenals RedZone van het NFL Network.

Sling TV is echter niet de enige OTT-service voor diegenen die het snoer willen doorknippen, aangezien Hulu met Live TV, YouTube TV, Fubo TV, AT&T TV Now en Philo TV allemaal live-tv streamen, hoewel hun kanaalopstellingen, functies en prijzen variëren.

Nadat u zich heeft aangemeld voor Sling TV, hoeft u de app alleen maar te downloaden naar een van de vele apparaten die door de service worden ondersteund.

Is het kabel-tv-alternatief van Sling TV het geld waard? Lees verder.

Prijs Sling TV: Wat kost Sling TV?

De kosten van Sling TV zijn hetzelfde voor beide smaken die het biedt, Sling Orange en Sling Blue - beide zijn hetzelfde geprijsd.

Na een recente prijsverhoging kost Sling Orange $ 35 en biedt het meer dan 30 kanalen, terwijl Sling Blue $ 35 kost en meer dan 50 kanalen biedt. De twee pakketten hebben echter verschillende zenderopstellingen, dus als je er zeker van wilt zijn dat je je favoriete kunt bekijken, moet je overwegen dat het gecombineerde blauw/oranje pakket $ 50 per maand kost.

Op dit moment, als je koop een maand Sling en krijg een gratis Chromecast bij Google TV .

Sling TV is een van de meest betaalbare services, met hun basispakketten vanaf $ 30 per maand en streaming van tientallen grote kabelkanalen, zoals ESPN, AMC, CNN, TNT en meer.

speel spelpas op iphone
Sling TV

Sling TV is een van de meest betaalbare services, met hun basispakketten vanaf $ 30 per maand en streaming van tientallen grote kabelkanalen, zoals ESPN, AMC, CNN, TNT en meer.

Bekijk Deal

Sling TV biedt ook add-on-pakketten die variëren van $ 5 tot $ 15 per maand. Er zijn meer dan een dozijn add-ons, dus uw maandelijkse abonnementskosten kunnen meer dan $ 100 per maand bedragen als u absoluut alles wilt.

Sling ondersteunt ook compatibele draadloze antennes, op voorwaarde dat u zich op een ondersteunde locatie bevindt. Na een bezoek aan deze pagina om te zien of uw adres in aanmerking komt, kunt u een gratis binnenantenne krijgen bij vooruitbetaling van twee maanden Sling TV.

Als u geen hardware heeft om Sling te streamen, kunt u besparen door vooraf te betalen voor twee maanden Sling TV. Dat levert je een gratis AirTV Player en adapter met antenne op.

Als u Sling wilt uitproberen, maar nog niet wilt betalen, kunt u een gratis proefperiode van drie dagen krijgen. Of u kunt Sling Free bekijken, een nieuwe gratis tv-streamingservice met meer dan 5.000 gratis tv-programma's en films. U hoeft zich niet eens aan te melden voor Sling met uw e-mailadres of creditcardgegevens.

ipad pro 11 zwarte vrijdag
 • Programma's opnemen op Sling TV

Sling TV-pakketten

Afgezien van de kanaalopstellingen, is het grootste verschil tussen de twee Sling TV-pakketten dat Orange een service met één stream is, terwijl Blue maximaal drie gelijktijdige streams ondersteunt.

Dit is belangrijk als je een account deelt met familie en vrienden. Met Sling Orange kan er maar één stream tegelijk zijn. Met Sling Blue kunt u meerdere gebruikers tegelijkertijd naar verschillende kanalen laten kijken.

Bekijk voor meer details de Sling Orange vs. Blue-analyse van TemplateStudio en bekijk onze grafiek hieronder.


Kosten
Aantal kanalen
opmerkelijke kanalen
Sling Oranje per maand32AMC, CNN, ESPN, Food Network, TBS
Draagdoek Blauw
per maand47VS, FX, El Rey, Viceland
Draagdoek Oranje + Draagdoek Blauw
per maand53Comedy Central, Geschiedenis, IFC, NFL Network

Sling TV-zenders

Sling Orange biedt meer dan 30 kanalen en Sling Blue biedt meer dan 50 netwerken. Maar ze komen met verschillende zenderopstellingen, dus zorg ervoor dat u controleert welke uw favoriete zenders heeft. Als je ze allemaal wilt, kun je natuurlijk Sling Orange + Blue krijgen.

Als je in de war bent, zijn we hier om je te helpen met een handige gids voor Sling Orange-kanalen en Sling Blue-kanalen.

Het basispakket Sling Orange (dwz zonder enige add-ons) wordt geleverd met kanalen zoals ESPN, AMC, BBC America, Cartoon Network, CNN, Comedy Central, Disney Channel, Food Network, Freeform, HGTV, Lifetime, TBS en TNT .

Sling Blue-kanalen omvatten lokale NBC- en Fox-kanalen (in bepaalde steden), evenals kabelnetwerken zoals AMC, BET, Bravo, CNN, Fox News, FX, National Geographic, Nick Jr., Syfy, TBS, TNT en de VS.

Kortom: Orange heeft geen NBCUniversal-netwerken, terwijl Blue geen Disney-zenders heeft, zoals ESPN en Disney Channel.

Sling TV-uitbreidingspakketten

Sling TV biedt meer dan een dozijn add-on-pakketten, variërend van sportzenders tot premium filmbundels. Het zou te lang duren om de inhoud van elk pakket op te noemen, maar het Sports Extra-pakket kost bijvoorbeeld $ 11 per maand en bevat NFL RedZone (die is inbegrepen in Sling Blue), NBA TV, NHL Network, beIN Sports en ESPN Bases Geladen.

Andere add-ons zoals de Comedy Extra- en Kids Extra-pakketten kosten nu $ 6. De Sling TV-website biedt een volledige lijst van add-ons en extra's.

Sling TV premium kanalen

Met Sling kun je je ook abonneren op premiumkanalen, zoals Showtime (die $ 10 per maand kost), met in totaal acht Showtime-kanalen. De zes Starz-kanalen kosten $ 9 per maand. De 4 kanalen van EPIX kosten $ 5 per maand.

Andere premium extra's kosten slechts $ 3 per maand, waaronder Lion Mountain TV (een inhoudsnetwerk voor buiten) en Watch It Scream! (voor schrik). Je kunt zelfs karaoke toevoegen, met de Stingray Karaoke van $ 7 per maand, die beweert ongeveer 10.000 nummers te hebben, zowel in het Engels als in het Spaans.

draadloos oplaadstation voor meerdere apparaten

Sling TV lokale zenders

Ja, Sling biedt live lokale zenders, hoewel de selectie varieert afhankelijk van waar je woont. Sling biedt NBC en Fox aan in bepaalde steden en markten. Je hebt ook het Sling Blue-pakket of Sling Orange + Blue nodig. En als je op pad gaat, heeft Sling TV die zenders misschien niet.

Het is natuurlijk niet ideaal, maar als je echt toegang wilt tot meer zendernetwerkprogrammering, overweeg dan om een ​​van de beste HDTV-antennes te kopen, zodat je alle lokale zenders kunt bekijken.

(Afbeelding tegoed: slinger)

Je kunt je ook via Sling abonneren op Showtime, NBA League en andere kanalen, zonder te betalen voor een van de oranje of blauwe abonnementen.

Sling biedt voetbalfans een gemakkelijke manier om erachter te komen op welke kanalen welke games worden weergegeven. Bezoek gewoon sling.com/gamefinder en zoek op de stad, staat of naam van je team. Deze pagina laat je ook zien welke games in jouw regio worden gestreamd als je je postcode intypt.

Sling TV annuleren: Hoe annuleer ik Sling?

Sling TV is een maandelijkse service en vereist geen contract. U kunt op elk moment starten of stoppen en er zijn geen opstartkosten, annuleringskosten of kosten voor het huren van apparatuur.

Als u merkt dat Sling TV niet is waar u op had gehoopt, kunt u het eenvoudige proces van het bedrijf volgen om uw lidmaatschap op te zeggen. Op uw accountpagina ziet u de link Abonnement opzeggen. Klik nogmaals op de optie Abonnement opzeggen en vertel Sling waarom je weggaat.

Nadat Sling uw annulering heeft bevestigd, stopt de facturering onmiddellijk. Omdat er geen contracten zijn, kunt u op elk moment en om welke reden dan ook opzeggen en wordt u niet bestraft.

Sling TV-apparaten: hoe kan ik ernaar kijken?

Krediet: Sling TV

Sling TV-apparaten omvatten de meeste grote smart-tv's, smartphones en streamingboxen en -sticks.

 • webbrowsers op pc en Mac
 • iOS mobiele apparaten
 • Android mobiele apparaten
 • Apple TV (4e generatie en nieuwer)
 • Amazon Fire TV-apparaten
 • Chromecast
 • Fire-tablets (OS 4.4.2 en hoger)
 • Google Nest
 • Oog van de Go
 • Roku LT en hoger
 • Roku-tv's van Hisense en TCL
 • TiVo Stream 4K
 • Xbox
 • Selecteer LG, Samsung en Vizio smart TV's

Op dit moment is de nieuwste versie van de Sling-app beschikbaar op Fire TV, Roku, Android TV en de AirTV Mini.

nuwave 6 quart airfryer

Sling TV DVR: Kan ik programma's opnemen?

Samen met de prijsstijging verhoogt Sling eindelijk zijn Cloud DVR-opslag. Bij een regulier abonnement krijg je 50 uur opnametijd. Upgrade naar het Cloud DVR Plus-pakket voor $ 5 per maand en ontvang 200 uur opname.

(Afbeelding tegoed: slinger)

Sling TV internetsnelheid: hoe snel moet het zijn?

Sling TV heeft aanbevelingen voor internetsnelheid op basis van het apparaat dat u gebruikt om naar de programmering te kijken.

Dus als je Sling TV kijkt op een mobiel apparaat zoals een iPhone of iPad, heb je minimaal 3 Mbps nodig voor video van goede kwaliteit. Als u overstapt naar een tv, pc of Mac, verwacht dan 5 Mbps nodig te hebben om de gewenste videokwaliteit te krijgen.

Sling raadt aan om internetsnelheden van ten minste 25 Mbps te krijgen via uw internetprovider om streaming van de beste kwaliteit te krijgen.

MEER: Voor hoeveel internetsnelheid moet u echt betalen?

Sling TV-commercials: Zijn er advertenties tijdens shows?

Ja, Sling zendt reclame uit tijdens shows. Over het algemeen zie je precies wat je zou zien als je naar deze zenders op kabel-tv zou kijken, met de volle lading commercials. De mogelijkheid om vooruit, terug of te pauzeren verschilt per kanaal.

Sling TV-films: Kan ik films kijken?

Ja, veel Sling-kanalen zoals AMC, FX, TBS en USA vertonen films. En naast de films die op de meegeleverde kanalen worden uitgezonden, biedt Sling on-demand films tegen extra huurprijzen. De films zijn zowel nieuwe releases als oudere favorieten en variëren over het algemeen van $ 2,99 tot $ 4,99.

Sling TV on-demand content: wat is er beschikbaar?

Video-on-demand (VOD)-inhoud is beschikbaar via Sling TV via de functie Nu beschikbaar, die een behoorlijke selectie films, televisieprogramma's en documentaires biedt. Het is echter moeilijk om precies vast te stellen wat er op een bepaald moment beschikbaar is.

De on-demand content van Sling TV wordt niet bepaald door Sling; elk kanaal kiest eerder welke inhoud het beschikbaar stelt en voor hoe lang. Sommige films en shows zijn mogelijk lange tijd beschikbaar, terwijl andere komen en gaan. Om te zien welke on-demand inhoud beschikbaar is, gebruikt u uw Sling TV-gids, die on-demand programmering toont onder het Schedule-lint.

Sling TV-fout 9-XXX: wat is dat?

Of het nu gaat om Error 9-300, Error 9-400 of iets anders, sommige Sling TV-gebruikers hebben geklaagd over sporadische problemen met de service. Volgens Sling kunnen fouten die een storing in de dienstverlening veroorzaken en beginnen met een 9 'om verschillende redenen optreden'.

beste gaming-muismatten 2020

De meest waarschijnlijke oorzaak doet zich echter voor in 'accountpersonalisatieservices' die voorkomen dat een video naar uw apparaat gaat. Sling heeft een ondersteuningspagina gewijd aan dit probleem die je vraagt ​​om van kanaal te veranderen, omdat dat kan helpen, en je de mogelijkheid geeft om een ​​zaak te openen met technische ondersteuning als dat niet werkt.

Is Sling TV het waard?

Als je graag veel zenders hebt en graag naar zenders surft, ben je waarschijnlijk beter af met kabel- of satelliet-tv. Maar als het basispakket of de add-onpakketten van Sling TV de meeste programma's hebben die je leuk vindt, zou het een betere deal kunnen zijn.

Je kunt de programmering van Sling ook aanvullen met andere online diensten, zoals Amazon Prime (9 per jaar), Crackle (gratis), Hulu (,99/maand) en Netflix (,99/maand).

Denk dus na over wat je graag kijkt en tel bij hoeveel het kost met Sling TV en andere streamingdiensten in vergelijking met kabel- of satelliet-tv. Sling TV biedt een gratis proefperiode van zeven dagen, zodat u uit de eerste hand kunt ontdekken wat u ervan vindt.

 • De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 82 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over19uur51minuten36droogKorting Roku-streamingstick + (4K) zeer.co.uk £ 46 £ 29,99 Visie Korting Roku-streamingstick + | ... Amazone Prime £ 59,99 £ 29,99 Visie Roku Streaming Stick+ HD / 4K... argos.co.uk £ 44,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen