Sony Direct PS5-aanvulling uitverkocht - waar vind je de volgende voorraad?

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Bijwerken: Sony Direct is nu uitverkocht van PS5-consoles. Volg zeker onze PS5 bijvullen gids voor nieuws over de volgende druppel. Bekijk ook onze Black Friday-dealshub voor de beste verkopen van het seizoen.

PS5 bijvullen is terug bij Sony Direct. Om 14.00 uur begon een herbevoorrading op uitnodiging. ET. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen, Sony's aanmeldpagina is nog steeds live en neemt registraties aan. Het is zeker de moeite waard om je informatie op te schrijven, aangezien Sony Direct ons de afgelopen dagen heeft getrakteerd op een stortvloed aan drops. Bovendien kan er nog meer komen nu we ons stevig in het Black Friday-dealsseizoen bevinden.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het nieuws over deze nieuwste Sony Direct-aanvulling dook gisteravond op toen Sony uitnodigingen via e-mail begon te versturen. Deze e-mails zijn vervolgens gepost op Twitter . Als je je eerder hebt geregistreerd voor een uitnodiging, raden we je aan om je e-mailaccount te controleren, omdat je mogelijk bent geselecteerd.

PS5-aanvullingstijd: de PS5-aanvulling op uitnodiging van vandaag begon om 14.00 uur. ET en duurt tot 19.00 uur. ET of zolang de voorraad strekt. Let op, gezien de overweldigende vraag naar de PS5, verwachten we zeker niet dat deze restock tot in de avond zal duren.

Een aanvulling voor het grote publiek zou kunnen volgen na de eerste alleen-uitnodigingsfase. Mocht er een openbare drop zijn, dan zal dat waarschijnlijk rond 17.00 uur zijn. ET of zo, maar de laatste paar Sony Direct-aanvullingen zijn volledig gesloten. Als er een openbare drop plaatsvindt, kun je de PS5 voor $499 via deze link of de PS5 Digital voor $399 via deze link .

Met Black Friday PS5-deals goed landen, waardoor de prijs van ladingen van de beste PS5-games en accessoires, is dit het ideale moment om een ​​next-gen console te scoren. Als je een uitnodiging hebt, mag je deze Sony Direct-uitzending niet missen.

We verwachten de komende dagen ook extra PS5-aanvullingen bij een groot aantal grote retailers. Zorg ervoor dat u een bladwijzer maakt voor onze PS5 bijvullen hub en we zullen u op de hoogte houden van de laatste updates zodra we deze ontvangen.

Sony Direct PS5-aanvulling (alleen op uitnodiging)

PS5: $ 499 bij Sony Direct
Alleen op uitnodiging:
De vlaggenschip PS5-console bevat een 4K UHD Blu-ray-schijfstation. Hierdoor is het ontwerp iets voller dan het volledig digitale model. Het wordt verkocht voor $ 499 en bevat een PS5 DualSense-controller.

PS5: $ 499 bij Sony Direct

PS5: $ 499 bij Sony Direct
Alleen op uitnodiging:
De vlaggenschip PS5-console bevat een 4K UHD Blu-ray-schijfstation. Hierdoor is het ontwerp iets voller dan het volledig digitale model. Het wordt verkocht voor $ 499 en bevat een PS5 DualSense-controller.

Bekijk Deal

PS5 digitaal: $ 399 @ Sony Direct
Alleen op uitnodiging:
De PS5 Digital-console mist een 4K UHD Blu-ray-schijfstation. Daardoor is hij iets dunner dan zijn tegenhanger. Het verkoopt ook voor $ 399 ($ ​​100 minder) en bevat een PS5 DualSense-controller.

PS5 Digitaal: $ 399 @ Sony Direct

PS5 digitaal: $ 399 @ Sony Direct
Alleen op uitnodiging:
De PS5 Digital-console mist een 4K UHD Blu-ray-schijfstation. Daardoor is hij iets dunner dan zijn tegenhanger. Het verkoopt ook voor $ 399 ($ ​​100 minder) en bevat een PS5 DualSense-controller.

Bekijk Deal

Meldingen van Sony Direct ontvangen

Af en toe heeft Sony Direct alleen voorraad voor genodigden. (De uitnodigingen worden per e-mail verzonden). Sony heeft onlangs de registratie voor deze evenementen opengesteld voor het grote publiek. Nu kan iedereen zich aanmelden voor alleen op uitnodiging Sony Direct PS5-uitbreidingen .

U wilt een actief Sony Direct-account hebben en ervoor zorgen dat de meldingen zijn ingesteld op 'ja'. Een Sony Direct-account maken is eenvoudig: u kunt zich aanmelden via deze link hier . Nadat u een account heeft ingesteld, wilt u uw adres en factuurgegevens toevoegen. Als u deze informatie in uw bestand hebt, wordt het gemakkelijker als het u lukt om een ​​PS5-console in uw winkelwagentje te krijgen.

Om meldingen van Sony Direct in te schakelen, moet u zich aanmelden bij uw account, op 'Mijn profiel' klikken en vervolgens op de knop 'bewerken' op uw profielpagina klikken. U wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina met accountinstellingen. Kies op die pagina 'meldingen' in de linkerkolom en zorg ervoor dat je je aanmeldt om nieuws en speciale aanbiedingen van Sony te ontvangen.

Houd er rekening mee dat deze truc niet garandeert dat je op tijd een uitnodiging krijgt voor de volgende PS5-drop, maar het zou je kansen op toekomstige exclusieve Sony Direct PS5-restock-evenementen moeten vergroten.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Hoe krijg je een PS5 als je geen uitnodiging hebt ontvangen?

Gewoonlijk heeft Sony, na een PS5-aanvulling op uitnodiging, de neiging om zijn virtuele wachtrij voor het grote publiek te openen. Dat is echter niet altijd gegarandeerd, omdat er gevallen zijn geweest waarin de winkelier volledig uitverkocht was.

Als er extra consoles zijn, zal er waarschijnlijk een herbevoorrading voor het grote publiek plaatsvinden nadat het evenement alleen op uitnodiging is afgelopen. (Meestal een uur of twee na het begin van de originele drop.) Natuurlijk kunt u een bladwijzer voor onze pagina maken en houden we u op de hoogte van de laatste PS5 bijvullen nieuws van Sony Direct en alle grote Amerikaanse retailers.

Wat te doen als je eenmaal in de rij staat

Zodra je in de virtuele wachtrij staat, krijg je een geschatte wachttijd te zien. Alle wachttijden variëren en de kans is groot dat u een bericht krijgt dat het 'meer dan een uur' zal duren. Als dat het geval is, wanhoop dan niet. Uw status kan snel veranderen en het kan zijn dat u een kortere wachttijd heeft dan geschat. (Na bijvoorbeeld 20 minuten te hebben gewacht op een eerdere PS5-restock-gebeurtenis, werd onze tijd teruggebracht van 'meer dan een uur' naar slechts 15 minuten).

Bovendien moet u mogelijk een captcha oplossen. Dit is een simpele uitdaging/vraag om er zeker van te zijn dat je geen bot bent en vereist meestal dat je een radiobox selecteert. Als gevolg hiervan moet u ervoor zorgen dat uw browsertabblad prominent blijft, want als dit niet het geval is, mist u mogelijk uw captcha-uitdaging en kunt u uw plaats in de rij verliezen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Tracker voor het aanvullen van de PS5 - retailers om te controleren

Koop onmisbare PS5-accessoiredeals Sony - PlayStation 5 - Media ... Sony PS5 Media-afstandsbediening Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Sony PlayStation 5 DualSense draadloos Walmart $ 69 Visie Bekijk alle prijzen Playstation DualSense... Sony PlayStation 5 DualSense opladen Amazone $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony HD-camera voor... Sony PlayStation 5 HD-camera Adorama $ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen WD 5TB My Passport USB 3.2... WD 5TB MyPassport draagbaar BHPhoto $ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony PULSE 3D draadloze hoofdtelefoon Sony PlayStation Pulse 3D draadloos Amazone $ 99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen