Sony opent registratie voor PS5-aanvullingen die alleen op uitnodiging kunnen worden aangevuld — hoe meld je je aan

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Het scoren van een Sony PS5-aanvulling kan deze feestdagen een beetje gemakkelijker worden. Sony Direct staat gamers nog steeds toe zich te registreren voor zijn alleen-uitnodiging PS5 bijvullen evenementen. Aanmelden is geen garantie dat je een PS5 krijgt - en ook niet dat je een uitnodiging krijgt - maar het vergroot wel je kansen om die felbegeerde e-mail met alleen uitnodiging van Sony te krijgen.

We raden je echter aan om je te haasten en je te registreren, aangezien we niet weten wanneer (en of) Sony de registraties zal sluiten. (Vanaf 25 november accepteert de aanmeldpagina nog steeds nieuwe registraties).  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nu Black Friday-deals officieel hier zijn, wordt verwacht dat de concurrentie om een ​​PS5-console te krijgen deze feestdagen hevig zal zijn, dus elk voordeel gaat een lange weg. Gamers met een PlayStation Online ID kunnen zich vanaf vandaag registreren voor Sony's alleen-uitnodigende PS5-drops via deze link . Volgens de Sony-website zullen degenen die zich registreren, uitnodigingen rechtstreeks van Sony ontvangen. Indien geselecteerd , je ontvangt een e-mail met de datum, tijd en instructies voor het kopen van een PS5-console.

PS5: registreer @ Sony Direct
Sony Direct laat gamers zich registreren voor de alleen-uitnodigende PS5-restocks. De herbevoorrading vindt plaats in november. Registreren is geen garantie dat je een uitnodiging ontvangt en ook niet dat je een PS5-console kunt kopen als je wordt uitgenodigd.

PS5: registreer @ Sony Direct

PS5: registreer @ Sony Direct
Sony Direct laat gamers zich registreren voor de alleen-uitnodigende PS5-restocks. De herbevoorrading vindt plaats in november. Registreren is geen garantie dat je een uitnodiging ontvangt en ook niet dat je een PS5-console kunt kopen als je wordt uitgenodigd.

Bekijk Deal

Als u niets ontvangt, betekent dit dat u niet bent geselecteerd. Op de Sony-website staat dat 'de selectie is gebaseerd op eerdere interesses en PlayStation-activiteiten'. (Indien niet geselecteerd, raden we aan onze Black Friday PS5-deals dekking voor de laatste deals en nieuws over restocks en games).

Walmart krijgt binnenkort een nieuwe voorraad voor de PS5

Walmart heeft vandaag (22 november) PS5-restock. De restock maakt deel uit van het Walmart Black Friday-dealsevenement. Walmart Plus-leden krijgen vroege toegang om 16.00 uur. ET, terwijl alle anderen moeten wachten tot 19.00 uur. ET (mochten ze extra consoles hebben).

Hoe krijg je een PS5 als je geen uitnodiging ontvangt?

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Zelfs als je geen uitnodiging van Sony ontvangt, is niet alle hoop verloren. Gewoonlijk heeft Sony de neiging om zijn virtuele wachtrij voor het grote publiek te openen nadat een PS5-aanvulling alleen op uitnodiging plaatsvindt. Het is echter niet altijd gegarandeerd dat ze dat zullen doen. (Er zijn tot nu toe geen openstaande restocks voor november).

Als er extra consoles zijn, vindt er meestal een herbevoorrading plaats voor het grote publiek nadat het evenement dat alleen op uitnodiging is geopend, is afgelopen. (Meestal een uur of twee na het begin van de oorspronkelijke druppel). Natuurlijk kunt u een bladwijzer maken voor onze PS5 bijvullen pagina en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws over de PS5-aanvulling van Sony Direct en alle grote Amerikaanse retailers.

Tracker voor het aanvullen van de PS5 - retailers om te controleren

Koop onmisbare PS5-accessoiredeals Sony - PlayStation 5 - Media ... Sony PS5 Media-afstandsbediening Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzenLage voorraad PlayStation 5 DualSense... Sony PlayStation 5 DualSense draadloos Walmart $ 69,99 Visie Bekijk alle prijzen Playstation DualSense... Sony PlayStation 5 DualSense opladen Amazone $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony HD-camera voor... Sony PlayStation 5 HD-camera Adorama $ 59,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting WD 5TB Mijn Paspoort Draagbare... WD 5TB MyPassport draagbaar Amazone $ 149,99 $ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony PULSE 3D draadloze hoofdtelefoon Sony PlayStation Pulse 3D draadloos Amazone $ 99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen