Sony State of Play oktober 2021 — tijd, datum, voorspellingen en hoe te kijken

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Sony heeft zijn volgende State of Play-livestream aangekondigd en deze zal zeer binnenkort plaatsvinden. De 20 minuten durende showcase zal een reeks aankomende PS5- en PS4-titels bevatten, en zal ook een paar verrassende onthullingen bevatten.

Helaas is al bevestigd dat exclusieve PlayStation-titels zoals Horizon: Forbidden West, God of War: Ragnarok en Gran Turismo 7 zal niet worden uitgelicht. Dat betekent echter niet dat de livestream niet de moeite waard is voor PlayStation-gamers die graag een glimp van een aantal aankomende titels willen zien.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Deze laatste stand van zaken werd bevestigd via een PlayStation-blogbericht eind vorige week. Het bericht luidt: deze time-out zullen we ons concentreren op aankondigingen en updates voor aankomende releases van derden op weg naar PS5 en PS4. Dit verklapt niet veel, maar we hebben hieronder toch een aantal voorspellingen kunnen doen.

We verwachten ook een paar verrassingen die niemand ziet aankomen. Dus met dat in gedachten, hier is hoe je Sony's PlayStation State of Play oktober 2021 kunt bekijken, evenals wat we verwachten te zien tijdens de livestream.

Hoe State of Play oktober 2021 te bekijken

De stand van zaken voor oktober 2021 vindt vandaag (woensdag 27 oktober) om 17.00 uur plaats. ET / 14.00 uur PT / 22.00 uur BST en het zal beschikbaar zijn om op verschillende platforms te streamen, waaronder Twitch en Youtube .

Het lijkt erop dat er geen pre-show zal zijn, maar je kunt nu meteen deelnemen aan de stream om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment mist. De link om te beginnen met kijken vind je hierboven.

De showcase zal 20 minuten duren en zal een reeks aankomende PS5- en PS4-titels bevatten. Er wordt niet verwacht dat er first-party games op PlayStation verschijnen, dus zoals Spider-Man 2 en Wolverine zijn hoogst onwaarschijnlijk om te worden opgenomen.

Wat te verwachten op State of Play oktober 2021

(Afbeelding tegoed: WB Games)

Sony is behoorlijk openhartig geweest over wat we mogen verwachten van deze State of Play livestream. De focus zal liggen op releases van derden in plaats van games van PlayStation Studios-ontwikkelaars.

Een game die gegarandeerd wordt uitgelicht, is Little Devil Inside. PlayStation nam Twitter om de nieuwste State of Play-showcase aan te kondigen, zou een eerste diepgaande blik op de aanstaande actie-avonturengame bevatten. Dit is de enige titel die tot nu toe is bevestigd.

Bekijk meer

Zou deze showcase eindelijk de heropleving van Hogwart's Legacy kunnen zien? De RPG die zich afspeelt in de wereld van Harry Potter werd vorig jaar aangekondigd op Sony's PS5-evenement en is sindsdien niet meer gezien. Fans worden ongeduldig voor een update, en eindelijk zou je hier kunnen komen.

Er is ook een mogelijkheid dat games zoals Final Fantasy XVI , Gotham Knights , en In de ban van de ringen: Gollum tentoongesteld zal worden. Dit zijn allemaal titels van derden die het hele jaar door grotendeels afwezig waren in showcases, dus zouden logische toevoegingen zijn voor deze stand van zaken.

De onlangs aangekondigde Grand Theft Auto: de trilogie zou ook een nieuwe trailer kunnen krijgen nu een releasedatum is bevestigd. Verwacht dat de promotionele push voor deze geremasterde collectie de komende weken echt zal toenemen.

Het zal ons ook niet verbazen als Call of Duty: Vanguard doet zijn opwachting. PlayStation heeft een marketingovereenkomst met Activision voor de game, dus het is vatbaar voor opduiken tijdens Sony-evenementen.

De beste Call of Duty: Vanguard-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen22uur13minuteneenentwintigdroogKorting Call of Duty: Vanguard Amazone Prime $ 69,99 $ 54,99 Visie Call of Duty Vanguard-Xbox... Beste koop $ 59,99 Visie Korting Call of Duty: Vanguard-... CDKeys $ 82,18 $ 65,59 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen