Sony's beste OLED-tv voor 2021 is eindelijk te koop - als je het kunt betalen

(Afbeelding tegoed: Sony)

De Sony Master Series A90J OLED TV is de beste OLED TV die Sony dit jaar te bieden heeft, maar goedkoop zal hij niet zijn. De nieuwe tv begint vandaag te verkopen, met een startprijs van $ 2.999.

De Sony Master Series A90J OLED TV is verkrijgbaar in 55, 65 en 83 inch en is de beste 4K smart-tv in de TV-serie van Sony 2021 , door een briljant OLED-paneel te combineren met Sony's indrukwekkende XR Cognitive Processor en de nieuwste Google TV smart-software, om nog maar te zwijgen van een reeks andere indrukwekkende functies. Maar Sony staat niet bekend om zijn betaalbare prijzen, en de A90J is geprijsd zoals de premium smart-tv die hij is.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Sony's beste 4K-tv kan veel dingen zijn, maar hij is niet goedkoop. De 55-inch modellen worden verkocht voor $ 2.999 vanaf vandaag, en het 65-inch model gaat voor $ 3.999 , waardoor het een van de duurdere modellen op de markt is.

hoeveel kost de cybertruck?

Er komt ook een groter 83-inch model in mei, maar Sony heeft de prijs nog niet bekend gemaakt. Retailer B&H Photo vermeldt de XR83A90J met de opmerking dat de pre-orders op 17 mei beginnen.

releasedatum iphone se 2020

Sony heeft een welverdiende reputatie voor het maken van enkele van de beste OLED-tv's op de markt, die vaak een betere beeldkwaliteit en geluid bieden dan zelfs de beste LG OLED-tv's, ondanks het feit dat Sony door LG gefabriceerde panelen gebruikt. Sony bereikt dit op een aantal manieren, maar veel van het verschil in kwaliteit komt neer op Sony's videoverwerking.

De A90J wordt aangeprezen als het aanbieden van Sony's helderste OLED-beeld ooit en verfijnd contrast om niet alleen geweldige HDR-prestaties te bieden, maar ook om uitzonderlijk goed om te gaan met zwartniveaus. OLED-schermen kunnen vaak subtiele zwart- en grijstinten veranderen in ongedifferentieerde zwarte vlekken, waardoor onderscheid en detail verloren gaan waar ze het meest nodig zijn.

Sony gaat dit tegen met XR OLED Contrast Pro, een combinatie van videoverwerking en fysieke technologie. Het scherm zelf maakt gebruik van aluminiumlaminering om een ​​beter warmtebeheer te bieden en te voorkomen dat de hotspots die OLED-schermen soms op hun helderst weergeven.

Geluid moet ook van topklasse zijn, met de A90J met Sony's indrukwekkende Acoustic Surface Audio+, die actuatoren achter het OLED-paneel gebruikt om geluid te creëren dat van het scherm komt. Vergeleken met traditioneel tv-geluid, waarbij luidsprekers rond of achter het scherm worden gebruikt, biedt de technologie een meer meeslepende kijk- en luisterervaring, waarbij het geluid wordt gekoppeld aan de objecten en acteurs op het scherm.

Zelfs afgezien van het OLED-scherm en de geavanceerde audiotechnologie, hebben Sony's 2021-tv's veel te bieden. De A90J OLED heeft 4 HDMI-poorten, waarvan er twee de HDMI 2.1-standaard ondersteunen.

Wat de software betreft, schakelt de hele Sony smart TV-reeks over van Android TV naar Google TV , de rebranded versie van Google's smart TV-platform die nieuwe functies en accountopties toevoegt die klinken als een echte verbetering voor smart TV-gebruikers.

Ten slotte krijgen Sony-tv's ook een eigen exclusieve streamingdienst, genaamd Bravia Kern . Met een mix van onbeperkt streamen en gratis tegoeden die kunnen worden verzilverd om premium 4K-films te bekijken. Sony belooft een grote bibliotheek met inhoud met zowel Sony-films als een grote verzameling IMAX Enhanced-titels, maar het claimt ook verliesvrije 4K-kwaliteit, met streamingfilms die Blu-ray-kwaliteit bieden die Netflix en andere streamingdiensten verslaat.

beste gratis vpn voor ios
Shop de beste OLED-deals van vandaag 569 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over17uur08minuten04droog LG Elektronica OLED65C7P... Amazone Prime $ 1.699,99 Visie Korting Sony - 65' Klasse A8H Serie... Beste koop $ 2.499,99 $ 1.799,99 Visie Sony 55' Klasse XBR55A8H 4K... Walmart $ 1.869,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv