Spider-Man: No Way Home-trailer, releasedatum, cast en alles wat we tot nu toe weten

Krediet: Marvel/Disney

Spider-Man 3 — ook bekend als Spider-Man: No Way Home — is officieel, maar de cast is een heel andere situatie. De reeks mogelijke gaststerren van de film heeft meer krantenkoppen gekregen dan bijna alles in het recente Marvel-filmnieuws, aangezien het gerommel van veel eerdere Spider-Man-sterren die terugkeerden het internet in vuur en vlam zette. En we staan ​​op het punt om eindelijk een nieuwe Spider-Man: No Way Home-trailer .

En hoewel het gezien had kunnen worden als louter speculatie, brak Alfred Molina in een interview het nieuws dat hij alleen terugkeerde. We kunnen ons niet voorstellen dat dit het plan van Marvel was ... tenzij het echt zo was. En dan, meest recentelijk zag de Loki-finale een enorm evenement dat Marvel vrijwel alle tools geeft die ze nodig hebben om gek te worden met Spider-Man: No Way Home. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nu hebben we alleen nog de Spider-Man: Far From Home-trailer nodig om een ​​of meer van deze speculaties te bevestigen. Zal dit de overgang van het Marvel Cinematic Universe (MCU) naar het Marvel Cinematic Multiverse (MCM) voortzetten? Laten we de geruchten over deze aanstaande Marvel-film ontrafelen. Oh, en een opmerking: aan het einde van de cast-sectie hebben we enkele spoilers over een onlangs uitgebrachte film die mogelijk aansluit bij Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home werd bevestigd na een beetje plezier van de sterren van de film. Tom Holland, Jacob Batalon en Zendaya elk onthulde een andere titel samen met persfoto's op hun sociale media-accounts. Fans met adelaarsogen trokken op basis van deze foto's de theorie dat ons drietal leads hun weg zou vinden naar de operatiebasis van Doctor Strange.

Spider-Man: No Way Home laatste nieuws (bijgewerkt op 16 november)

 • Een nieuwe trailer komt op 16 november. Details over wanneer deze arriveert hieronder.
 • Er is een mogelijke looptijd gelekt en die is enorm lang.
 • Tom Holland spreekt over No Way Home alsof het het einde van een tijdperk is.

Spider-Man: No Way Home-cast

Er is veel gespeculeerd over welke personages in Spider-Man: No Way Home zullen verschijnen, naast de eerder bevestigde optredens van Benedicts Cumberbatch en Wong als Doctor Strange en zijn brutale partner Wong.

We hebben ook gehoord dat een aantal acteurs uit klassieke (lees: niet-MCU) films zouden terugkeren in hun rollen, waaronder Jamie Foxx als Electro en Alfred Molina als Doctor Octopus. Vroege geruchten speculeerden ook dat Charlie Cox zijn rol als Matt Murdock zou kunnen hernemen, en dat het de eerste keer is dat het personage op het grote scherm verschijnt sinds de rampzalige Daredevil-film uit 2003.

Meer recentelijk veranderden die geruchten en suggereerden dat zowel Tobey Maguire als Andrew Garfield de rol van Peter Parker uit eerdere Spider-Man-films zouden hernemen. Die geruchten beweerden ook dat Kirsten Dunst en Emma Stone mogelijk ook terugkeren als Mary Jane Watson en Gwen Stacey.

beste 4k-tv's onder 500

Maar geruchten zijn geruchten en moeten als zodanig worden behandeld totdat Marvel en Sony hun legitimiteit bevestigen of ontkennen. Dit is wie we weten die in de film zal schitteren, gebaseerd op officiële aankondigingen en de nieuw uitgebrachte teaser-trailer.

We hebben ook een SPOILER-WAARSCHUWING, per een andere recent uitgebrachte film. Dus direct onder de lijst met cast vind je wat dat ermee te maken heeft.

 • Tom Holland als Peter Parker alias Spider-Man
 • Zendaya als MJ
 • Marisa Tomei als May Parker
 • Jacob Batalon als Ned Leeds
 • Tony Revolori als Flash Thompson
 • Benedict Cumberbatch als Doctor Strange
 • Benedict Wong als Wong
 • Jon Favreau als Happy Hogan
 • JK Simmons als J Jonah Jameson
 • Alfred Molina als Dokter Octopus

Over Zendaya en Batalon gesproken, Hollands werd als volgt geciteerd: 'We maken deze films nu al vijf jaar... We hebben zo'n geweldige relatie gehad, wij drieën. We zijn bij elke stap bij elkaar geweest. We hebben elke film gedaan, elke perstour. Dus deze ene scène, [we wisten niet] of dit de laatste keer zou zijn [we werkten allemaal samen]' - waardoor we ons afvragen of een van hen niet in een andere Spider-film terechtkomt.

In de Venom 2 post-credits scene , zagen we twee enorme dingen, de een subtieler dan de ander. Het meer voor de hand liggende moment kwam toen we J.K. Simmons als J. Jonah Jameson, schreeuwend dat Peter Parker Spider-Man is. Dit sluit direct aan bij het einde van Far From Home, en toen Venom het scherm likte (met Spidey erop), kregen we de duidelijke indruk dat Eddie Brock en zijn symbiont mogelijk in Spider-Man: No Way Home verschijnen.

Maar daarvoor zagen we een gigantische explosie in de lucht. Het leek alsof de tijdlijn-verpletterende gebeurtenissen uit de Loki-finale de oorzaak waren van deze dimensie-verpletterende gebeurtenis.

Spider-Man: No Way Home releasedatum

De nieuwe Spider-Man-film moet op 17 december 2021 in de bioscoop verschijnen. Hoewel het sinds de begindagen van de COVID-19-pandemie beter lijkt te gaan voor de theaters, kan de Delta-variant nog steeds roet in het eten gooien.

Het is ook onwaarschijnlijk dat deze film op Disney Plus debuteert. Het werkte misschien voor Black Widow, maar Disney heeft toegezegd om de rest van zijn 2021-reeks eerst in de bioscoop uit te brengen. Het feit dat dit een coproductie met Sony is, maakt de zaken ook ingewikkeld, aangezien het een beslissing is waar beide studio's het over eens moeten zijn

Spider-Man: No Way Home-runtime

Verwacht een dikke film. Een lek suggereert dat Spider-Man: No Way Home wel 159 minuten (2 uur en 39 minuten) kan duren. Die lekken van Ingress zijn inmiddels verwijderd, maar werden opgemerkt door Comicbook.com .

Spider-Man: No Way Home-trailers

De tweede Spider-Man: No Way Home-trailer komt op de avond van 16 november, en we zijn allemaal hyped.

Fans hebben Sony en Marvel lastiggevallen voor een Spider-Man; Maandenlang geen Way Home-trailer, maar met weinig succes. Maar na een lek van een versie van de trailer van zeer slechte kwaliteit, zijn onze eerste officiële beelden eindelijk hier.

De trailer lijkt een aantal belangrijke details over de film te bevestigen, waaronder het feit dat het verlies van Peters geheime identiteit een cruciale rol gaat spelen in de plot. Dus die geruchten dat het meteen zou worden verdoezeld, met een Skrull die Peter Parker imiteert, zullen niet gebeuren.

Dus net als de strips, lijkt het erop dat Doctor Strange, na de controversiële Brand New Day-boog, het collectieve geheugen van de wereld zal wissen van wie Spider-Man eigenlijk is. Maar Peter's knoeien met de spreuk, en het extreme gevaar om het in de eerste plaats te doen, veroorzaakt een paar problemen met ruimte-tijd. Problemen die schijnbaar leiden tot het binnendringen van het multiversum op de hoofd-MCU.

We moeten ons afvragen of de gebeurtenissen van Loki hier ook een rol in gaan spelen.

In ieder geval lijkt het erop dat MCU ons allemaal een beetje in de ban doet, en dat kan ertoe leiden dat Strange en Spidey samenwerken om het probleem op te lossen. Meer ter zake, het lijkt alsof deze realiteitsbuiging leidt tot ten minste twee Marvel-superschurken die in de film verschijnen: Alfred Molina's Doc Ock en Green Goblin.

We zien niet wie de Goblin speelt in de trailer, hoewel het gerucht gaat dat Willem Dafoe zou terugkeren om zijn rol uit de allereerste Spider-Man-film te hernemen. Evenzo is er gespeculeerd dat andere schurken zouden kunnen verschijnen, waaronder Electro van Jamie Foxx, Sandman van Thomas Haden Church en Morbius van Jared Leto.

Tot nu toe is alleen de terugkeer van Molina bevestigd.

Spider-Man: No Way Home set foto's

Hoewel er veel lekken zijn geweest over Spider-Man: No Way Home, waren de sets relatief krap. Dat gezegd hebbende, een paar foto's die zijn uitgelekt.

Om te beginnen, wanneer? een afbeelding van de geschenken die aan de filmploeg worden uitgedeeld, klinkt misschien niet zo veel, maar de kunst bevat verwijzingen naar zowel het spider-Man-pak van Andrew Garfield als het iconische lettertype dat wordt gebruikt door de Sam Raimi Spider-Man-films.

Krediet: @spideysnews op Twitter

Daarna lekte er een vreemde prop uit op Twitter . Deze poster van de bushalte beeldt het Vrijheidsbeeld uit als 'New New (en hoogste) Avenger van NYC' en geeft zelfs het schild van Lady Liberty Cap. We gaan ervan uit dat dit geen spoiler is over Captain America 4 (dat schild is een stuk kleiner), maar doet ons afvragen wat de branding van Captain America in de toekomst zal zijn.

Vooral na de rampzalige pogingen van de Amerikaanse regering om Steve Rogers te vervangen door John Walker tijdens de gebeurtenissen van Falcon en de Inter Soldier.

macbook pro 2021 16 inch
Afbeelding 1 van 2

Krediet: @spideysnews op Twitter

Afbeelding 2 van 2

Krediet: @spideysnews op Twitter

Merchandise-lekken hebben ook gesuggereerd dat Perter tijdens deze film een ​​aantal mystieke upgrades zal krijgen, met speelgoed waarin het pak van Spider-Man wordt getoond met dezelfde runen als de Eldritch-magie van Doctor Strange.

En het zou logisch zijn voor Strange om zijn nieuwe sidekick een mystieke upgrade te geven als magie echt de oorzaak was van de problemen van de film.

Krediet: Marvel/Funko

Evenzo zijn er andere officiële merchandise met Mysertio's iconische vissenkomhelm en de uitdrukking 'We Believe Mysterio'. Als we zouden speculeren, lijkt het erop dat de wereld wordt verscheurd over de vraag of ze Peter Parker of de gemanipuleerde video die Mysterio gebruikte om Parker voor zijn dood erin te luizen, moeten geloven.

Afbeelding 1 van 2

xbox series x controller batterij

Krediet: Disney/Marvel

Afbeelding 2 van 2

Krediet: Marvel/Disney

Het lijkt erg verstandig om zo'n onderwerp in een film te laten verschijnen, vooral in deze tijd van desinformatie en samenzweringen waarin we leven.

Spider-Man: No Way Home Tobey Maguire lekt

When Spider-Man: No Way Home stuntcoördinator George Cottle Geplaatst over de productie van No Way Home-verpakkingen, heeft hij mogelijk een paasei in die post geplant. Zijn tagging van Chris Daniels, die de stuntman was voor Tobey Maguire in de eerdere Spider-Man-films, doet mensen denken dat Maguire dat wel zal doen. Vast en zeker verschijnen in de film. Er wordt echter niets bevestigd.

Toen, Roger Pera (die vaak de Spaanse voice-nasynchronisatie doet voor Maguire), praktisch bevestigd het ook.

Ondertussen heeft Andrew Garfield zijn betrokkenheid bij de film onvermurwbaar ontkend en beweerde dat hij ' heb niet gebeld '. Dat is ofwel een leugen, een vergissing van Marvel, of een enorm gat in deze 'Spider-Men'-theorie die fans hebben verzonnen.

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 82 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over03uur17minuten39droogKorting Roku-streamingstick + (4K) zeer.co.uk £ 46 £ 29,99 Visie Korting Roku-streamingstick + | ... Amazone Prime £ 59,99 £ 29,99 Visie Roku Streaming Stick+ HD / 4K... argos.co.uk £ 44,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen