Splatoon 3 releasedatum, trailer, wapens, kapsels en meer

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Tijdens het Nintendo Direct Event in september 2021 gaf de Japanse gamemaker eindelijk nieuw inzicht in Splatoon 3 en de uitgebreide verhaalmodus voor één speler. Wat we kregen was een kleurrijke blik op de stad Splatsville, een Hong Kong-achtige stad die wordt bewoond door inklings.

Splatoon is Nintendo's equivalent van een multiplayer-shooter die vaak wordt aangetroffen op PS5 en Xbox Series X. Nintendo, zijnde Nintendo, wilde duidelijk iets doen dat geen run-and-gun was, en maakte iets geheel unieks en enorm fantasierijk. Wat we kregen was een vriendelijke shooter met snelle en hectische bewegingsvaardigheden.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Splatoon 2 was een van de eerste grote exclusives op de Nintendo-schakelaar . Veel fans speculeerden of Splatoon 3 zou samenvallen met de lancering van een Switch Pro of Switch 2, maar dat lijkt niet het geval te zijn.

tabletten voor 8-jarigen

Hoe dan ook, Splatoon 3 wordt de grootste inzending in de franchise tot nu toe. Om te beginnen zal de serie zich verplaatsen van de hoofdlocatie van de eerste twee games, Inkopolis, en in plaats daarvan een nieuwe stad bevatten die bekend staat als Splatville en die er wat vervallen uitziet dan de hubs die we gewend zijn.

Dat is ook niet het enige beetje informatie dat we hebben, hieronder vind je alles wat we momenteel weten over Splatoon 3.

Splatoon 3 releasedatum

Toen Nintendo Splatoon 3 voor het eerst aankondigde, gaven ze ons ook een releasevenster van 2022.

We hebben niets specifiekers gekregen dan alleen een releasejaar, maar als we kijken naar de eerdere inzendingen van de franchise, kunnen we een redelijke schatting maken van wanneer de game zal uitkomen.

De eerste Splatoon die in mei 2015 op de Wii U werd uitgebracht en Splatoon 2 in juli 2017 op de Nintendo Switch, dus het lijkt waarschijnlijk dat Splatoon 3 ergens tussen mei en juli 2022 zal vallen.

Bovendien leent de esthetiek van de franchise zich uitstekend voor een lanceringsdatum in de zomer, dus we zouden zeer verrast zijn om een ​​herfst- of winterlancering te zien.

Splatoon 3 trailer

Nintendo onthulde een nieuwe trailer voor Splatoon 3 tijdens het Nintendo Direct Event voor september 2021. Daarin zagen we nieuwe gameplay en wapens die onze vijanden in de vergetelheid zullen slappen.

Een 'inktvisonderzoeker' tijdens Nintendo's direct in september 2021 gaf aanvullende details over de overlevering in Splatoon 3. Afgezien van de nieuwe wapens, keren blijkbaar zoogdieren plotseling terug naar de wereld van Splatoon. De video zou om 1:03:17 moeten beginnen.

Tijdens de februari Direct heeft Nintendo de eerste trailer voor Splatoon 3 uitgebracht, die ook de moeite van het bekijken waard is.

De trailer ziet een Inkling-reis van een woestijngebied, bekend als de Splatlands, naar de uitgestrekte stad Splatville. We kregen ook een voorproefje van het aanpassen van personages en de bizarre aanblik van de Eiffeltoren die uit de grond is gerukt en ondersteboven in een gigantische zandkrater ligt.

Dus, speelt Splatoon 3 zich af in Frankrijk?

Aanpassing van Splatoon 3-personages

Het aanpassen van je personage met belachelijk funky ontwerpen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de Splatoon-ervaring, en dat lijkt weer het geval te zijn in dit derde deel.

De debuuttrailer van Splatoon 3 bevatte een kort gedeelte waarin we enkele van de nieuwe aanpassingsopties te zien kregen. Deze omvatten gloednieuwe kapsels zoals vlechten en een kapsel dat bijna lijkt op de Splatoon-versie van een komvormige snit.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

We hebben ook enkele aanpassingsopties te zien gekregen voor je smallfry-metgezel, die ons hart al heeft veroverd.

Het lijkt erop dat je in Splatoon 3 vanaf het begin kunt kiezen om als Octoling te spelen, in Splatoon 2 moest je daarvoor de Octo Expansion DLC kopen.

Splatoon 3 wapens

Het mag dan felgekleurd zijn, Splatoon is in wezen een shooter, dus de wapens doen er echt toe en Splatoon 3 ziet eruit alsof het een aantal bekende en nieuwe inktvuuropties zal bevatten.

De trailer laat zien dat favorieten zoals de .96 Gal en Range Blaster terugkeren. Het belangrijkste nieuwe wapen lijkt een boogachtig apparaat te zijn waarmee je drie pijlen inkt tegelijk kunt schieten. Dit wapen zal in het begin waarschijnlijk lastig te gebruiken zijn, maar zeer bevredigend als je het eenmaal onder de knie hebt.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Speciale wapens, waaronder een aangepaste Tenta Missile en een inzetbare krabbot die ook in de trailer voorkomen. Het lijkt erop dat de creativiteit bij Nintendo niet hapert, vooral met betrekking tot de wapenvariatie in Splatoon 3. We kunnen niet wachten om ergens volgend jaar tegenstanders te beschieten met felgekleurde acrylmunitie.

De meest recente trailer pronkt ook met nieuwe bots en torentjes die vijanden kunnen neerknallen.

Splatoon 3 spelmodi

Nieuws over welke spelmodi zullen terugkeren is momenteel dun, maar de aankondigingstrailer van de game geeft ons wel enkele aanwijzingen.

We zien gameplay van een online wedstrijd die vrijwel zeker Turf War is. Deze modus, waarin spelers strijden om zoveel mogelijk van de kaart met inkt te bedekken, is de vlaggenschip-spelmodus van de serie, dus de terugkeer ervan komt niet als een verrassing.

Een Splatoon-game zonder Turf War zou zijn als een Call of Duty-game zonder Team Deathmatch. Gewoon ondenkbaar.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Splatoon 2 (en zijn geweldige Octo Expansion DLC) boekte grote vooruitgang in de singleplayer-afdeling, waardoor spelers een reeks solo-missies kregen om aan te pakken die een waar genot waren. Nu weten we dat Splatoon 3 een speciale campagne voor één speler zal hebben. We zijn benieuwd hoe de Effiel Tower in het midden van de Splatlands terecht is gekomen?

De beste Nintendo Switch-deals van vandaag 680 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over00uur00minuten00droogLage voorraad NBA 2K22 - Nintendo Switch... Walmart $ 108,99 Visie +Mario Kart 8 Deluxe +3 maanden Nintendo Online Nintendo Switch - Neon... Beste koop $ 299,99 Visie Nintendo Switch - Dieren... Amazone Prime $ 353 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen