Stimuluschequebedrag — en wat u krijgt als u niet in aanmerking komt

Krediet: Rohane Hamilton/Shutterstock

President Joe Biden ondertekende de American Rescue Plan Act in de wet Donderdag (11 maart), een dag na de Tweede Kamer de rekening aangenomen , waaronder de derde ronde van stimuluscontroles .

Het is een grote verschuiving geweest, vertelde voormalig congreslid Barney Frank (D-Mass) aan De Washington Post . Mensen zijn van anti-regering overgegaan, zelfs niet meer neutraal, om te denken: 'We hebben de regering nodig; het moet ons helpen.'  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Al aan het einde van deze week zal de derde en grootste ronde van stimuleringsgelden worden gefilterd naar individuen, gezinnen, bedrijven en lokale overheden in het hele land.

De grootste vraag voor velen is: hoeveel krijg ik? Of u nu wel of geen directe betaling krijgt, het stimuleringspakket heeft gevolgen voor u, uw vrienden en uw gemeenschap. Dit is wat u moet weten.

ps5 digitale editie bij mij in de buurt

Stimuleringschequebedrag en geschiktheid

Terwijl het Amerikaanse herstelplan de meest genereuze toewijzing voor personen ten laste van alle drie de COVID-stimuleringspakketten heeft het ook, net als de vorige pakketten, inkomensvereisten. Deze rekenmachine zal u precies vertellen hoeveel u kunt verwachten.

De derde stimuluscontrole is $ 1.400 waard voor Amerikanen die $ 75.000 of minder per jaar verdienen. Dit is inclusief nabestaanden.

Om in aanmerking te komen voor de $ 1.400, moeten individuen een aangepast bruto-inkomen hebben van minder dan $ 75.000 en gehuwde paren moeten een AGI hebben van minder dan $ 150.000 om $ 2.800 te ontvangen. Houd er rekening mee dat de betalingen zijn gebaseerd op uw inkomen in 2019 of 2020, afhankelijk van wanneer uw belastingaangifte is ingediend.

Volgens CNN , komt ongeveer 90% van de Amerikaanse huishoudens in aanmerking, maar het Covid-hulppakket van $ 1,9 biljoen heeft andere voordelen, zelfs als u niet in aanmerking komt.

Krijg je geen stimuluscontrole? Wat staat er voor jou op het programma?

Zoek snel naar het stimuleringsplan en de resultatenpagina barst van de '$ 1.400'. Het is logisch - onmiddellijk besteedbaar geld, rechtstreeks vanuit de pen van de president naar de betaalrekeningen van ongeveer 90% van de Amerikanen, is redelijk overtuigend.

geen belastingaangifte gekregen

Maar met $ 424 miljard vertegenwoordigen die individuele betalingen van $ 1.400 in feite minder dan 25% van het plan van $ 1,9 biljoen. Experts zijn het erover eens dat economisch herstel veel meer zal vergen dan de individuele betalingen.

Senator Angus King (I-Maine) vertelde NPR op maandag (8 maart): 'Er zitten eigenlijk twee stukken in dit wetsvoorstel. Het ene is direct gerelateerd aan de gezondheidscrisis, maar het andere, en het grotere stuk, houdt verband met de economische crisis die de gezondheidscrisis heeft veroorzaakt.

Dus wat gebeurt er met de resterende $ 1,5 biljoen? Wie wordt er precies gered en op welke manieren? Jij waarschijnlijk voelen? Wie u ook bent, u zult waarschijnlijk de effecten van het stimuleringspakket zien. Hier zijn enkele manieren waarop het u kan beïnvloeden.

Als je werkloos bent...

De $ 246 miljard die is toegewezen voor uitgebreide voordelen betekent dat u langer geld krijgt.

Uitgebreide werkloosheidsuitkeringen van $ 300 per week, die momenteel op 14 maart aflopen, worden verlengd tot en met 6 september, en een 100% subsidie ​​van COBRA-ziektekostenverzekeringspremies voor ontslagen nieuwe werknemers loopt tot eind september.

beste telefoonhouder met ventilatieopening

Als je graag naar bars en restaurants gaat...

Misschien waardeer je de $ 29 miljard die naar eetgelegenheden gaat, waardoor er meer open blijven tijdens de magere maanden die voor je liggen.

Restaurants en bars kregen een bijzonder harde klap te verduren van de sociale afstandsbeperkingen van het afgelopen jaar. Directe hulp aan kleine en middelgrote bars en restaurants is bedoeld om hen te helpen huur, loonkosten, leverancierskosten en meer te betalen.

Als je kinderen op school hebt...

Er is $ 178 miljard gereserveerd zodat persoonlijk leren kan worden hervat.

Van het basisonderwijs tot hogescholen en universiteiten, er zal geld worden besteed aan het upgraden van ventilatiesystemen, het verkleinen van klassen en andere maatregelen zodat kinderen en leraren veilig terug in de klas kunnen komen. Bovendien gaat 20% van het geld naar leerverlies - inspanningen om de achterstand in te halen die sommige studenten hebben verloren door een jaar of langer niet in de klas te zitten.

beste smartwatch voor vrouwen 2020

Als je nog steeds op een vaccin wacht...

De zaken zouden moeten versnellen, met $ 46 miljard om de distributie van vaccins te versnellen.

Bovendien zal het geld dat naar het ministerie van Volksgezondheid en Human Services gaat, worden gebruikt om Covid-19 op te sporen, op te sporen en te monitoren.

Als u zich zorgen maakt over lokale begrotingstekorten...

Je bent niet alleen. Het plan omvat $ 350 miljard aan staats-, lokale en tribale hulp.

Deze financiering, opgesplitst in 60% voor staten en 40% voor plaatsen, is bedoeld om ontslagen en bezuinigingen op de dienstverlening te voorkomen, en om de aanzienlijke begrotingstekorten te compenseren die een meerderheid van de staten tijdens de pandemie ondervindt.

En er is nog veel meer. De rekening bevat geld voor openbaar vervoer, huurbijstand, gezinnen met een laag inkomen en een uitbreiding van het Paycheck Protection Program voor kleine bedrijven.

Het maakt niet uit wie je bent en of je de komende twee weken een aanbetaling van de overheid op je betaalrekening krijgt, geld van het American Rescue Plan komt je kant op.

De beste clorox-doekjesdeals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagenelfuur27minuten40droog Clorox commerciële oplossingen... nietjes $ 5,29 Visie Korting Desinfecterende doekjes voordeelpakket... Amazone Prime $ 13,84 $ 8,10 Visie Clorox Desinfecterende Doekjes,... Walmart $ 9.98 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen