Stimuluscontroles hebben nog steeds geen 9 miljoen mensen bereikt - hoe u de uwe kunt claimen [bijgewerkt met nieuwe deadline]

Krediet: ungvar/Shutterstock

BIJWERKEN: De Belastingdienst heeft deze termijn met nog eens vijf weken verlengd.

Zelfs als de mogelijkheid van stimuluscontrole 2 steeds zwakker wordt, wachten bijna 9 miljoen Amerikanen mogelijk nog steeds op hun eerste stimulusbetaling van $ 1.200, die werd verstrekt door de CARES-wet die in maart van dit jaar werd aangenomen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

CBS News meldt dat de IRS binnenkort in aanmerking komende personen op de hoogte zal stellen die hun voordelen van $ 1.200 niet hebben opgeëist. Die mensen hebben tot 15 oktober [nu is het 21 november] om voer hun informatie in de niet-filer-tool in op IRS.gov om hun cheques tegen het einde van het jaar te ontvangen.

De meeste uitstaande betalingen zijn bestemd voor personen die geen reguliere belastingaangifte indienen, de primaire benchmark die de overheid gebruikt om te bepalen of ze in aanmerking komen en uitkeringen verzenden. Veel niet-belastingplichtigen zijn oudere Amerikanen die van spaargeld leven of hoofden van gezinnen met een laag inkomen.

De IRS verwacht vanaf 24 september brieven te sturen naar mensen die mogelijk in aanmerking komen voor niet-uitgedeelde stimulusbetalingen, waardoor ontvangers een paar weken de tijd hebben om de niet-filer-tool te gebruiken om hun geschiktheid te controleren en hun cheques te claimen. Als u de deadline van 15 oktober mist, moet u in 2021 een belastingaangifte indienen om uw betaling te ontvangen.

[Op 5 oktober is de IRS verlengde de deadline van 15 okt. tot 21 nov.]

Houd er rekening mee dat het ontvangen van een kennisgeving van de IRS niet garandeert dat u in aanmerking komt voor stimulusvoordelen. Als u in aanmerking komt, kunt u uw bankrekeninggegevens invoeren om een ​​directe storting te krijgen. Anders krijgt u een papieren cheque per post.

Dit is niet de eerste ronde van kennisgevingen die de IRS heeft verzonden met betrekking tot ontbrekende of aanvullende betalingen. Een aantal individuen hun afhankelijke voordelen gemist wegens verwarring over openstaande alimentatiebetalingen. Die ontvangers hebben tot 30 september de tijd om hun extra voordelen te claimen met behulp van de non-filer-tool.

Hoe zit het met stimuluscontrole 2?

Senaat Republikeinen hun 'magere' stimulusvoorstel uitgerold begin september, maar zoals verwacht, het wetsvoorstel kreeg niet genoeg stemmen om door te gaan . Het is waarschijnlijk dood, maar het bevatte geen tweede ronde van stimuluscontroles.

Ondertussen, hoewel alle partijen het eens zijn over zowel de noodzaak als de hoeveelheid stimuluscontrole 2, hebben onenigheid over de totale uitgaven voor een tweede hulppakket en over wat er nog meer in dat pakket zou moeten zitten de hele zaak in het ongewisse gelaten.

Democraten en functionarissen van het Witte Huis hebben nog steeds een uitgavenkloof van $ 700 miljard tussen hun twee onderhandelingsposities. Zowel huisvoorzitter Nancy Pelosi (D-Californië) als senaatsleider Chuck Schumer (D-New York) hebben gezegd dat elke magere rekening zonder een stimuluscontrole een no-go is.

Op dit moment is het onduidelijk of beide partijen in staat zullen zijn om de impasse te doorbreken en de onderhandelingen te hervatten.

Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd op 10 september 2020 en is bijgewerkt.

De beste deals voor bureaustoelen van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen04uur31minuten02droog Bureaustoel voor kinderen Wayfair $ 46,99 Visie Furmax Bureaustoel Middenrug... Amazone $ 54,99 Visie HON Blootstelling Mesh Hoge Rug... Walmart $ 360,55 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen