Verbluffende Apple Glass-interface onthuld in nieuw 'glassOS'-concept

Krediet: Martin Hajek/iDropnews

Apple werkt naar verluidt aan een Apple Glasses, een augmented reality-bril die letterlijk kan veranderen hoe je de wereld om je heen ziet. En nu laat een nieuw concept ons zien hoe dit draagbare apparaat zou kunnen werken.

Ontwerper Jordan zanger plaatste het volgende 'glassOS'-concept op zijn website (via 9to5Mac ). Als geheel nieuw product zou Apple een nieuw besturingssysteem nodig hebben, dus Singer heeft elementen van iOS 14, Apple's nieuwe besturingssysteem voor iPhones dat momenteel in bèta is, overgenomen en vertaald naar slimme brillen.Krediet: Jordan Singer

Een van de belangrijkste ontwerpdoelen van iOS 14 is om alle belangrijke details die een gebruiker nodig heeft, te concentreren in kleine widgets. De 'Smart Stack'-functie die in iOS 14 is geïntroduceerd, is hier ook aanwezig, zodat je alleen de widgets krijgt die je nodig hebt wanneer de bril denkt dat je ze nodig hebt.

Krediet: Jordan Singer

Meldingen, zoals telefoontjes, sms-berichten, vertalingen en navigatie-instructies, worden klein gehouden en in de rechterbovenhoek weggestopt om te voorkomen dat de gebruiker wordt afgeleid, waarbij de donkere modus automatisch wordt ingeschakeld bij weinig licht.

Krediet: Jordan Singer

Het glassOS-concept laat zien hoe inkomende oproepen eruitzien voor gebruikers, vergelijkbaar met hoe ze vanaf de bovenkant van het scherm in iOS 14 naar beneden vallen. Wat niet duidelijk is, is hoe u de oproep zou beantwoorden. Onze gok zou zijn met een tik op de Apple Glass-arm, en misschien zou een dubbele tik de oproep afwijzen.

Krediet: Jordan Singer

ps5 vs xbox scarlett specificaties

Ook zien we App Clips, het instant app-systeem van Apple, verschijnen in het concept van Singer. De bril kan de aanwezigheid van een app-clip in de buurt detecteren, waarschijnlijk de QR-code, en instrueert de gebruiker om zijn iPhone te openen om door te gaan.

Krediet: Jordan Singer

Siri krijgt ook dezelfde behandeling en kondigt zijn aanwezigheid aan met een eenvoudig bolvormig pictogram. U zou vermoedelijk antwoorden kunnen krijgen op vragen die in uw gezichtsveld worden weergegeven.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Apple Glass komt naar verwachting in 2023, op basis van een Bloomberg rapport, en zou ook verwisselbare armen kunnen hebben met verschillende functies en automatisch aanpassende focus die eventuele zichtproblemen zonder recept zou corrigeren. We verwachten ook ooit een echte VR-headset van Apple, die naar verluidt in 2022 zal aankomen.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen02uur16minuten48droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen