Surface Go 2 versus Surface Pro 7: welke Microsoft-tablet is het beste?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

We waren verrast om te zien dat Surface Go 2 zoveel van de fouten van zijn voorganger repareerde en een van de beste Microsoft Surface-apparaten werd. Interessanter is echter dat het een interessante uitdaging vormt voor de Surface Pro 7. Ja, soms kan het waardegedreven instapmodel warmte verspreiden die zijn broer op Pro-niveau niet kan aanraken, zoals ik schreef mijn Microsoft Surface Go 2 recensie .

Dat is wat deze Surface Go 2 vs Surface Pro 7 face-off inspireerde, die test hoe de afneembare apparaten van Microsoft het tegen elkaar opnemen in een 1-op-1 gevecht, om je te helpen vinden welk model het beste bij je past. En als je een goede deal wilt, Best Buy heeft de Surface Pro 7 voor $ 260 korting (vroeger was het $ 360, maar dit is nog steeds een goede deal) - in een bundel die de Type Cover bevat.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Noot van de redactie: Microsoft heeft een recordaantal nieuwe Windows 11 -klaar Surface-apparaten tijdens het Surface-evenement van september 2021, inclusief de Surface Go 3 en de Surface Pro 8' . Bekijk onze volledige Samenvatting van Microsoft Surface-gebeurtenis voor alle details.

Degenen die kunnen wachten op de Surface Pro 8' zou enthousiast moeten zijn om erachter te komen dat Microsoft nog steeds overweegt ontwerpwijzigingen . De Tiger Lake-update voor de Surface Pro hoeft er dus niet uit te zien als de Microsoft Surface Pro 7+ , die het uithoudingsvermogen wil vergroten en CPU's upgradet. Over een Surface Go 3 hebben we nog niets gezien.

Oh, en als je zakken wat dieper zijn, bekijk dan onze Surface Book 3-recensie om meer te weten te komen over de duurste hybride van Microsoft.

Wie op zoek is naar een gewone laptop moet eens kijken naar onze recent gepubliceerde 13-inch Surface Laptop 4 review, of onze Microsoft Surface Laptop 4 (15-inch, AMD) review als u geïnteresseerd bent in een grotere laptop. Verder heeft Microsoft zojuist de Surface-familie uitgebreid met de betaalbare Surface Laptop Go en de Surface Pro X 2020 .

Dus als je door de lagere prijs van de Surface Go 2 denkt dat het gewoon het minder krachtige broertje van de Surface Pro 7 is, zul je misschien verbaasd zijn over hoe de Go op de Pro kan dompelen, vooral wat betreft de levensduur van de batterij.

beste aftermarket Apple Watch-bandjes

Natuurlijk, zoals je zult zien in onze sectie met specificaties, rockt de Surface Pro 7 krachtigere processors, dus het is geen totale wasbeurt. Maar als je dat extra vermogen wilt en even kunt wachten, bekijk dan onze Surface Pro 8-preview om te zien waar we denken dat de vlaggenschiptablet de volgende stap zal zijn. Hier is alles wat u moet weten over hoe de Surface Go 2 en Surface Pro 7 zich opstapelen.

De beste Microsoft Surface Pro 7- en Microsoft Surface Go 2-deals van vandaag Verlaagde prijs Microsoft - Surface Pro 7 -... Microsoft Surface Pro 7' Beste koop $ 959 $ 599 Visie Bekijk alle prijzen Surface Go 2 - Wi-Fi, Intel... Microsoft Surface Go 2 Microsoft VS $ 299,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen