Tesla Cybertruck kan de geweldige 'Crab Mode' van de Hummer EV stelen

(Afbeelding tegoed: Tesla)

De Tesla Cybertruck komt later dit jaar, en wat we tot nu toe hebben gehoord, suggereert dat het een zeer indrukwekkende machine zal zijn - zij het waanzinnig ontworpen.

beste grill voor het geld

Maar het wordt nog indrukwekkender, nu Elon Musk bevestigt dat de volledig elektrische truck een vierwielbesturingsmodus zal hebben. Dat klinkt bijna identiek aan de 'krabmodus' van de GMC Hummer EV.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Crab-modus is de rijmodus van Hummer waarmee u in wezen in diagonale richting kunt rijden. Het maakt gebruik van een combinatie van koppelvectoring en achterwielbesturing om dit te bereiken, en is gebouwd om u te helpen bij het in- en uitstappen op krappe plekken.

Het is iets dat vooral off-road handig is, waar je niet hetzelfde niveau van consistentie hebt als asfalt.

Er zijn veel vergelijkingen te maken tussen de Tesla Cybertruck en GMC Hummer EV, maar de krabmodus was een van de unieke kenmerken van de Hummer. Niet meer, blijkbaar, althans volgens Tesla CEO Elon Musk:

Bekijk meer

Hoewel Musk de Hummer niet noemt, is de vergelijking het eerste dat in ons opkomt. Vooral omdat Musk het had over verhoogde behendigheid en het vermogen van de Cybertruck om krappe bochten te maken.

Zonder een visuele weergave van hoe dit zal werken, kunnen we echter niet met zekerheid zeggen hoe vergelijkbaar het zal zijn met Hummer's krabmodus. Tesla heeft niet bevestigd dat de Cybertruck ook koppelvectoring zal hebben, hoewel het zeker mogelijk is dankzij de dubbele achterwielmotoren.

Plus koppelvectoring is beschikbaar op de Tesla Model S Plaid , wat zou kunnen wijzen op de opname ervan in de topklasse Cybertruck.

De Tesla Cybertruck zal ook worden geleverd met een bereik van meer dan 500 mijl, een supersterk extern 'exoskelet' en verbeterde duurzaamheid die belooft een 9 mm pistoolronde of een voorhamer in hun sporen te stoppen. Gooi gewoon geen metalen ballen naar de ramen . Het achterbed is ook gebouwd voor veelzijdigheid, en adaptieve luchtvering zou een zachtere rit off-road moeten bieden.

De Tesla Cybertruck zal later dit jaar te koop zijn, met prijzen vanaf $ 49.900 voor het AWD-model met twee motoren, terwijl het AWD-model met drie motoren $ 69.900 kost. Een goedkopere versie met één motor zal ergens volgend jaar beschikbaar zijn.

iphone 11 vs pro max
    Meer:Tesla Cybertruck vs Ford F-150 Lightning: Welke elektrische vrachtwagen zal winnen?
De beste deals voor dashcams van vandaag Verlaagde prijs Garmin Dashcam Mini 2, Tiny... Amazone Prime $ 129,99 $ 109,99 Weergave Korting Garmin - Dashcam Mini 2 -... Beste koop $ 129,99 $ 109,99 Weergave Vantrue N2 PRO - Dual Dash... Walmart $ 169,99 Weergave Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen