Levering Tesla Model S Plaid verplaatst naar juni - Plaid+-bestellingen stopgezet

(Afbeelding tegoed: Tesla)

Na maanden van vertraging lijkt het erop dat Elon Musk en Tesla de levering van de Model S Plaid hebben opgeschoven van augustus/september naar juni. Dit komt nadat Musk aankondigde dat een ' levering evenement ' staat gepland op 3 juni.

beste zonne-landschapsverlichting 2020

Helaas lijkt het op de website van Tesla dat het Plaid+-model grijs is weergegeven. Dus voorlopig zullen degenen die bijna $ 150.000 willen betalen voor een opgevoerde Model S, moeten wachten tot de bestellingen weer opengaan.  • Dit zijn de beste elektrische auto's van dit moment
  • Tesla Model S Plaid prijs , releasedatum en alles wat we tot nu toe weten
  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Volgens EV-publicatie Electrek , is dit geen ongebruikelijke praktijk van Elon Musk en Tesla. Door de lanceringsdatum te vervroegen, is het een manier om meer pre-orders voor het einde van het financiële kwartaal te garanderen. Steevast zullen er mensen zijn die alleen pre-orderen om vertragingen op te lopen, of het nu financieel is, gerelateerd aan inruil of wat dan ook.

Wat betreft het verwijderen van de Plaid+-optie, het zou een zet van Tesla kunnen zijn om enthousiaste kopers aan te moedigen om het reguliere Plaid-model te kopen. De Plaid+ biedt een bereik van 520 mijl, veel groter dan de 390 van de Plaid. Maar om rekening te houden met het extra bereik, moet Tesla meer batterijen veiligstellen, waarvan er veel in kleine voorraad vanwege de toegenomen vraag van andere autofabrikanten die de EV-ruimte betreden, evenals problemen met de toeleveringsketen als gevolg van de pandemie. In wezen is het op dit moment waarschijnlijk gemakkelijker om meer modellen van de Plaid samen te stellen dan de Plaid+.

gratis muziek downloaden van youtube

(Afbeelding tegoed: Tesla)

Noch Elon Musk noch Tesla hebben bevestigd wanneer de Plaid+ weer beschikbaar zal zijn voor pre-order.

beste smartphone black friday-deals

Voor de Tesla-hardcore zijn zowel de Plaid als Plaid+ de modellen om te krijgen. Hoewel ze duurder zijn, bieden beide de prestaties die door diehard fans worden gewenst. Tesla claimt op zijn website dat beide auto's in minder dan twee seconden van 0 naar 60 kunnen accelereren. Dit is enigszins misleidend, aangezien Tesla de eerste twaalf centimeter van de uitrol niet meetelt. Dit is vaak hoe snelheden in dragracen worden gemeten. Dus als de Plaid of Plaid+ bijvoorbeeld zes mijl per uur haalt in die eerste twaalf inch, dan kijken we echt naar een tijd van minder dan twee seconden van 6-60, niet van 0-60. Youtube kanaal Techniek uitgelegd heeft een gedetailleerde video die dit opsplitst.

De beste INNOVA CarScan Pro 5210-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over03dagen08uur19minutenelfdroog INNOVA 5210 CarScan Adviseur... Walmart $ 94,99 Visie Innova CarScan Pro 5210 Amazone $ 99,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen