Deze Galaxy S21 Ultra-rivaal levert 125 W opladen en een nog betere verversingssnelheid

Krediet: iBing Universe

De officiële naam, specificaties en releasedatum van de Realme GT 5G zijn bevestigd. En het vormt een duidelijk gevaar voor Samsung en Apple.

Realme ook om Weibo en Twitter om te verklaren dat de telefoon waarvan men denkt dat hij de 'Race' wordt genoemd, in feite de GT 5G is, zal op 4 maart in China worden gelanceerd. iPhone 12 Pro Max en Samsung Galaxy S21 Ultra zowel qua specificaties als prijs.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Vorige lekken en aankondigingen hebben een aantal krachtige hardware onthuld voor de eerste premium telefoon van Realme. Nu heeft Realme bevestigd dat de GT 5G met de nieuwste wordt geleverd Leeuwebek 888 chipset, de krachtigste Android-chip die momenteel beschikbaar is.

Het meest indrukwekkende kenmerk van de GT 5G is echter waarschijnlijk het 6,8-inch 160Hz-scherm. Er zal blijkbaar ook een model zijn met een verversingssnelheid van 120 Hz, die overeenkomt met de frequentie van het display van de Galaxy S21 Ultra en de geruchtenfrequentie van de iPhone 13 's scherm.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, zal de GT ook 125W bekabeld opladen gebruiken. We moeten nog een telefoon met dit soort oplaadsnelheid proberen, maar gezien hoe onder de indruk we waren met het opladen van 65 W op de OnePlus 8T en de Realme 7 Pro , 125W opladen belooft zeer indrukwekkend te worden.

Er is ook een batterijcapaciteit van 5.000 mAh, dus als je hem eenmaal hebt gevuld, zou hij een tijdje mee moeten gaan.

Afronding van de specificaties op vlaggenschipniveau zijn 12 GB RAM, 256 GB opslag en Android 11 . We weten ook dat we op de achterkant een 64 MP-hoofdcamera zullen vinden, met nog twee 13 MP-sensoren, waarschijnlijk met ultragroothoek- en telelenzen.

Realme is nog steeds een nieuwkomer in het VK, maar zelfs zonder een gevestigde naam lijkt deze telefoon al te hebben wat nodig is om een ​​van de beste Android-telefoons te worden. We kijken erg uit naar de release in maart om het zelf te testen.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen17uur35minuten10droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen