Deze Google Pixel 6-hoes heeft zojuist een van de beste functies van de iPhone 13 gestolen

Krediet: Moment | Remix via Nick Bush

nieuwste telefoon nu uit

Dankzij een reeks nieuwe accessoires van derden is de nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro kunnen nu profiteren van MagSafe-accessoires.

De MagSafe-compatibiliteit voor de Pixel 6- en Pixel 6 Pro-cases van Moment werd voor het eerst opgemerkt door MKBHD Studio-onderzoeker David Imel. Hij nam om Twitter om te laten zien hoe sommige van zijn iPhone-accessoires prima werkten tijdens het gebruik van Moment's Pixel 6-hoesjes.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

MagSafe is een gepatenteerde magnetische technologie die oorspronkelijk is gemaakt voor MacBook-oplaadkabels, maar is sindsdien rechtstreeks in elke iPhone ingebouwd sinds Apple de iPhone 12 lanceerde. De magneten in de telefoon omringen de interne oplaadspoelen, waardoor het apparaat stevig op zijn plaats kan klikken en gebruik alle MagSafe-compatibele accessoires.

Bekijk meer

Moment heeft zijn gepatenteerde magneetarray gebrandmerkt als (M)Force, met de belofte dat het prima zal werken met de meeste MagSafe-compatibele accessoires, waaronder opties zoals portefeuilles, hoezen en opladers. Bovendien werkt het zelfs prima met Moment's eigen steunen voor auto's en motorfietsen.

Zoals Imel opmerkt in zijn video, klikt de Pixel 6 duidelijk op zijn plaats en wordt hij opgeladen wanneer hij de telefoon op de MagSafe-oplader houdt. Helaas ging hij niet in detail over de vraag of de telefoon het volledige laadvermogen van 15 W zou kunnen krijgen dat de iPhone-reeks weet te trekken.

Als je een Android-gebruiker bent die een Pixel 6 oppikt, kan dit nieuws natuurlijk best spannend zijn. Gezien hoe ijverig Apple werkt om zijn ecosysteem ommuurd te houden, kan het bedrijf zeker niet al te enthousiast zijn over het nieuws dat hun technologie wordt omgedoopt voor gebruik in Android-cases. Toegegeven, een verhoogde verkoop van accessoires kan geen slechte zaak zijn.

De nieuwe hoesjes van Moment kosten $ 49,99 voor de Pixel 6 of Pixel 6 Pro. Ze zijn voorlopig alleen in het zwart verkrijgbaar, hoewel de iPhone-hoesjes van het bedrijf in een grote verscheidenheid aan kleuren worden aangeboden. Dus, met voldoende interesse in de Pixel 6- en Pixel 6 Pro-cases, is het mogelijk dat ze in de toekomst nieuwe kleuropties kunnen uitbrengen.

De beste Google Pixel Buds A-serie-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen16uur26minuten52droogKorting Google Pixel Buds A-Serie -... Walmart $ 99 $ 79 Visie Google Pixel Buds A-Serie... BHPhoto $ 79 Visie Korting Google - Pixel Buds A-serie... Beste koop $ 99,99 $ 79,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen