Dit is de enige Apple Watch-app die je zou moeten gebruiken

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Apple Watch is een uitstekend wellness-apparaat, maar soms voelt het volgen van gezondheidsdoelen een beetje beschamend. Als je een Apple Watch-gebruiker bent, weet je dat: precies waar ik het over heb.

Gelukkig, met een aantal van de beste Apple Watch-apps , zijn er manieren om de teugels over te nemen van de native programma's van Apple en al hun enigszins passieve agressieve pushmeldingen. Ik heb met name één app van derden gevonden die de relatie tussen mij en mijn gezondheid verbetert Apple-Horloge 6 . Het laat mijn huid ook glimmen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nee serieus. Hoewel ik altijd heb aangenomen dat ik voldoende gehydrateerd ben om rimpels te voorkomen en zonder hoofdpijn door mijn trainingen en dagelijkse activiteiten te komen, leer ik dat ik misschien meer water nodig heb dan ik dacht dankzij een app genaamd Water Reminder.

Waarom je een waterherinnering nodig hebt op je Apple Watch

Beschikbaar voor elk van de beste Apple Watch modellen, Waterherinnering is de app die volgens mij iedereen zou moeten gebruiken. Je zou je waterinname al kunnen registreren in de Apple Health-app, maar om een ​​reden die ik niet begrijp, is er geen Apple Watch-versie van het gezondheidsdashboard.

Toch is hydratatie net zo belangrijk als een gezondheidsmaatstaf, met zoveel als 75% van de Amerikanen is chronisch uitgedroogd . In het VK stierven 345 niet-Covid-19-patiënten in ziekenhuizen en verzorgingshuizen aan uitdroging tijdens de eerste afsluiting, volgens naar een studie . 173 van degenen die stierven waren jonger dan 65 jaar, hoewel volwassenen ouder dan 65 nog steeds de hoogste ziekenhuisopnames hebben voor uitdroging, volgens de Agentschap voor Zorgonderzoek en Kwaliteit .

Hoewel de gevolgen van uitdroging niet altijd zo ernstig zijn, is er voldoende bewijs dat mensen beter af zijn als ze voldoende water hebben gehad.

Wateropname volgen met je Apple Watch

Of ik nu in een restaurant zit of naar de sportschool ga, ik heb gemerkt dat het veel gemakkelijker en minder opdringerig is om te registreren wat ik drink op mijn pols in plaats van op mijn iPhone.

Zo werkt het: eerst moet je Water Reminder downloaden op je iPhone of Apple Watch. U wordt dan gevraagd om uw instellingen te configureren. De app geeft je de mogelijkheid om te synchroniseren met Apple Health voor informatie over je leeftijd, gewicht en lengte, of je kunt die gegevens handmatig invoeren. U wordt ook gevraagd om uw activiteitenniveau, klimaat en persoonlijke doelen in te voeren.

Op basis van deze factoren geeft Water Reminder een dagelijkse aanbeveling voor waterinname. De mijne is 100 gram, maar de app verwacht niet dat ik me herinner dat ik elke dag een liter water zou moeten drinken.

Het stuurt meldingen wanneer ik onlangs geen drankje heb geregistreerd. En om uw hydratatieniveau in perspectief te plaatsen, houdt Water Reminder ook uw koffie, thee, melk, sap en frisdrank bij. Voor andere soorten drankjes moet u zich abonneren op een betaalde versie van Water Reminder die $ 3,99 per maand of $ 35,99 per jaar kost.

Ik heb gemerkt dat de gratis versie prima werkt. Ik zou zelfs zeggen dat het geweldig werkt, aangezien ik meer water drink nu het op dezelfde manier is gegamificeerd als het sluiten van mijn activiteitenringen.

Het is natuurlijk moeilijk om alleen aan Water Reminder de eer toe te schrijven dat ik me beter voel, maar ik heb zeker gemerkt dat ik minder uitbreek, langer sport en niet meer pijnlijk dorstig wakker word. Hoewel het gebruik van een Apple Watch-app om de waterinname bij te houden misschien een kleine gewoonte lijkt om te beginnen, kan het er een zijn met grote gezondheidsvoordelen.

Bekijk voor meer tips en trucs voor Apple Watch onze gids op hoe de Apple Watch te gebruiken . Zorg er ook voor dat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws watchOS 8 en Apple-Horloge 7 , aangezien de lancering van zowel de software-update van Apple als het nieuwe horloge over een paar maanden zal plaatsvinden.

De beste Apple Watch 6-deals van vandaag Verlaagde prijs Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 299 Visie Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 329 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen