Dit zijn wij seizoen 6: alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: NBC)

Grijp de tissues voor een laatste kreet in This Is Us seizoen 6, het laatste seizoen van het NBC-drama. De Pearsons nemen afscheid en we verwachten heel veel tranen. This Is Us is een van de grootste shows die binnenkort eindigt (bovenop vele geannuleerde tv-programma's ), en na alle achtbaanrit van gevoelens die we tot nu toe hebben meegemaakt, zou seizoen 6 veel emotioneel vuurwerk moeten bevatten.

Er werd een enorme verhaallijn opgezet in de finale van This Is Us, die eindigde met een adembenemende onthulling: Vijf jaar in de toekomst gaat Kate trouwen met haar muziekleraarbaas, Phillip! Vanaf de flash-forwards naar de verre toekomst vermoedden we al dat Kate en Toby waren gescheiden. Maar dit was een wending die niemand zag aankomen!  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dat is niet het enige losse eindje dat moet worden vastgemaakt in This Is Us seizoen 6. De show heeft een heleboel lege plekken om in te vullen tussen het heden en de flash-forwards naar de verre toekomst, wanneer Rebecca Pearson op haar ligt. sterfbed. Wat voor soort 'rijzende ster' wordt Randall? Zal Kevin de liefde van zijn leven vinden of single blijven? Wat is er met Kate en Toby gebeurd? En hoe ontwikkelde haar relatie met Phillip zich van wantrouwen naar 'ik doe'?

Zoveel vragen en maar één seizoen om alle antwoorden te krijgen. Hier is alles wat we tot nu toe weten over This Is Us seizoen 6.

beste bedrade beveiligingscamera voor buiten

Dit zijn wij seizoen 6 releasedatumvenster

NBC heeft geen specifieke releasedatum vastgesteld voor This Is Us seizoen 6. We weten echter wel dat het seizoen geen deel uitmaakt van het najaarsschema van NBC - het was niet opgenomen in de line-up.

In plaats daarvan gaat seizoen 6 van This Is Us in première halverwege het seizoen, begin 2022. Daardoor kunnen de 18 afleveringen bijna ononderbroken worden uitgezonden tot de seriefinale, die waarschijnlijk in mei 2022 zal zijn.

Dit zijn wij seizoen 5 finale, uitgelegd

De finales van This Is Us eindigen vaak met een schok, maar het einde van seizoen 5 zou wel eens de kroon kunnen zijn.

De aflevering begon met Kevin die zich schijnbaar voorbereidde op zijn huwelijk met Madison door zijn geloften te oefenen (inclusief een beroemde Princess Bride-impressie). Maar Madison annuleerde het huwelijk nadat hij Kevin had geconfronteerd met de vraag of hij verliefd op haar was. Hoewel hij dol was op het gezin dat ze samen met hun tweeling hadden gevormd, kon Kevin de woorden niet uitspreken.

Daarna troostten de Pearsons Kevin en adviseerden hem om bezig te blijven. Om daarbij te helpen, vroeg Rebecca hem om het huis te bouwen dat Jack voor haar had ontworpen. Dit is het huis waar ze allemaal samenkomen in de flash-forward verre toekomst, waar Rebecca stervende is.

Ondertussen waren Kate en Toby het oneens omdat hij een baan had aangenomen waardoor hij drie dagen per week in San Francisco moest zijn. Kate herinnerde zich haar eigen huwelijksgeloften om hem gelukkig te maken, dus besloot ze haar baan bij de muziekschool op te zeggen. Haar baas, de nukkige Phillip, verklaarde echter dat ze een geweldige lerares was en weigerde haar ontslag te aanvaarden. Kate en Toby besloten een manier te bedenken om een ​​huwelijk op afstand te laten werken.

Dan, een tijdsprong, vijf jaar in de toekomst. Kevin repeteert een toespraak, waarbij hij de prinsessenbruid citeert, maar het zijn niet zijn geloften - hij leidt of brengt een toast uit op de bruiloft van iemand anders. We zien een New Yorker-profiel van Randall die hem een ​​'rijzende ster' noemt. Oom Nicky is er... en hij is getrouwd?!

Kevin komt een hotelkamer binnen, waar Beth en Madison hem proberen weg te schieten. Hij en Madison lijken erg vriendelijk voor twee mensen die hun huwelijk vijf jaar eerder hadden afgeblazen. Kate komt uit de badkamer - gekleed in een prachtige witte trouwjurk.

Wanneer de vrouwen Kevin uiteindelijk eruit schoppen, lijkt het alsof een man een andere kamer verlaat. Het is Phillip, Kate's muziekschoolbaas. Kevin vraagt ​​of hij grappen mag maken over de Britten in zijn toespraak en Phillip noemt zichzelf in reactie daarop 'je zwager'. Kate gaat trouwen met Phillip!

Dit zijn wij seizoen 6 cast

De cast van This Is Us seizoen 6 wordt verankerd door de vijf belangrijkste Pearsons. dat is Milo Ventimiglia als Jack Pearson en Mandy Moore als Rebecca Pearson.

stand van zaken playstation 2021

De Grote Drie als volwassenen zijn Sterling K. Brown als Randall Pearson , Chrissy Metz als Kate Pearson en Justin Hartley als Kevin Pearson.

De jongere versies van de Grote Drie zijn:

  • Young Randall: Niles Fitch (16–18 jaar) en Lonnie Chavis (9–12 jaar)
  • Jonge Kate: Hannah Zeile (16–18 jaar) en Mackenzie Hancsicsak (9–12 jaar)
  • Young Kevin: Logan Shroyer (16-18 jaar) en Parker Bates (9-12 jaar)

In de baan van de Pearsons zijn hun echtgenoten, significante anderen, kinderen, familieleden en vrienden:

Susan Kelechi Watson als Beth Pearson , Randall's vrouw, en moeder van Deja, Tess en Annie. Young Beth wordt gespeeld door Rachel Hilson (16-18 jaar) en Akira Akbar (kind).

Chris Sullivan als Toby Damon, De echtgenoot van Kate en de vader van Hailey en Jack Damon. Young Toby wordt gespeeld door Luke Clark (tiener) en Dylan Gage (kind).

Jon Huertas als Miguel Rivas , Jacks beste vriend en Rebecca's tweede echtgenoot.

Caitlin Thompson als Madison Simons, Kate's beste vriend en moeder van Kevin's tweeling, Franny en Nick.

Griffin Dunne als Nicky Pearson , Jacks broer. De jonge Nicky wordt gespeeld door Michael Angarano (begin 20) en Donnie Masihi (kind).

Chris Geere als Phillip , Kate's baas op de muziekschool en uiteindelijke verloofde.

Eris Baker als Tess Pearson, Randall en Beth's oudste dochter. Volwassen Tess wordt gespeeld door Iantha Richardson.

Herman Faithe door Annie Pearson, De jongste dochter van Randall en Beth.

best beoordeelde elektrische waterkoker voor thee

Lyric Ross als Deja Pearson , de geadopteerde dochter van Randall en Beth.

Ron Cephas Jones als William Hill , Randalls biologische vader. Jongere William wordt gespeeld door Jermel Nakia.

Phylicia Rashad als Carol Clarke, Bets moeder.

Alexandra Breckenridge als Sophie, Kate's beste jeugdvriend en Kevins ex-vrouw. De jonge Sophie wordt gespeeld door Amanda Leighton (15-19 jaar) en Sophia Coto (10-12 jaar).

Melanie Liburd als Zoe Baker , Beth's neef en Kevin's ex-vriendin. De jonge Zoe wordt gespeeld door Brianna Reed (tiener) en Dakota Baccelli (kind).

Asante Blackk als Malik Hodges , Deja's vriendje.

Blake Stadnik als Jack Damon , de volwassen versie van de zoon van Kate en Toby.

Adelaide Kane als Hailey Damon , de volwassen versie van de dochter van Kate en Toby.

Auden Thornton als Lucy , Jack Damon's verloofde en moeder van zijn dochter, Hope.

computerdeals op zwarte vrijdag

En voor het laatste seizoen kan This Is Us belangrijke gaststerren uit het verleden terugbrengen, zoals Gerald McRaney als Dr. Nathan Katowski (ook bekend als Dr. K) en Jennifer Morrison als Cassidy Sharp.

Dit zijn wij seizoen 6 theorieën en spoilers

Zoals eerder vermeld, heeft This Is Us nogal wat gaten die moeten worden ingevuld tussen het heden (na het niet-huwelijk van Kevin en Madison) en de toekomst (wanneer Rebecca's familie samenkomt in de nieuwe hut om bij haar sterfbed te zijn).

Nu de finale van seizoen 5 onthulde dat Kate en Toby definitief gaan scheiden en ze lijkt te trouwen met Phillip, theoretiseren fans dat Kate en tweede echtgenoot Phillip in de witte auto zitten die in aflevering 9 flash-forward naar de cabine trekt. 'Hé, kijk eens wie hier is,' zegt de oudere Randall tegen de volwassen Deja. Ze zwaaien allebei.

Aangezien Kevin en Randall al in de hut zijn, ontbreekt alleen Kate in de Grote Drie. Fans maakten zich zorgen dat Kate in de tussenliggende tijd misschien zelf is overleden, maar het is waarschijnlijker dat ze te laat was met Phillip. Dit is ook logisch als je bedenkt wat toekomstige Randall aan toekomstige Toby vertelt aan de telefoon, dat 'ze je daar zou willen hebben'. Dat kan zijn dat Randall Toby laat weten dat zijn ex-vrouw oké is met zijn aanwezigheid bij Rebecca's wake.

Andere belangrijke vraagtekens om op te lossen:

Met wie trouwt oom Nicky? : In de flash-forward van vijf jaar loopt Nicky achter met zijn voorbereidingen en onthult hij dat hij een vrouw heeft! Zou hij zijn hippieliefde Sally uit aflevering 11 hebben gevonden?

Wie wordt in de toekomst de vader van Deja's baby? : In aflevering 9 vertelt de volwassen Dr. Deja aan Annie dat ze zwanger is. In de finale ziet tiener Deja's toekomst met vriendje Malik er echter onzeker uit wanneer hij aankondigt dat hij is toegelaten tot Harvard.

Wat is er met Kevin en Madison? : Zelfs als ze co-ouders van dromen zijn, lijken ze buitengewoon vriendelijk in de flash-forward van vijf jaar. Show maker Dan Fogelman vertelde Verscheidenheid , 'Ondanks het liefdesverdriet van die prachtige scène tussen hen en de ongewone breuk tussen hen, is er duidelijk iets heel goed met hen in die toekomstige tijdlijn aan het einde van de aflevering.'

Samsung case noot 20 ultra

Wat voor soort 'rijzende ster' wordt Randall? : Het heeft zeker met zijn carrière te maken. Fogelman zei: 'We hebben wel een plan. We hebben het al een tijdje. Ik denk dat we het met succes hebben opgebouwd met zijn vroege opkomst en lichte indicaties van zijn lokale en zelfs borderline nationale profiel dat alleen maar in kleine doses groeit, dus dat is een reis die we verschuldigd zijn en in de tijd die we een beetje doorkruisen, zullen we kunnen vertellen dat verhaal.'

Hoe zijn Rebecca en Miguel bij elkaar gekomen? : We hebben al gezien hoe de twee opnieuw contact maakten (sociale media), maar hoe Rebecca van Facebook-vrienden naar trouwen met de beste vriend van haar overleden echtgenoot? Fogelman heeft beloofd dat fans in seizoen 6 zullen zien hoe hun relatie zich ontwikkelde.

De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen06uur30minuten51droogKorting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone Prime $ 349,99 $ 279 Visie Korting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL – 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen