Deze nieuwe sneltoets voor Google Zoeken bespaart u tijd - en u kunt hem nu proberen

Krediet: Castleski / Shutterstock.com

Zoeken met Google is nu een beetje eenvoudiger geworden op uw bureaublad, dankzij de introductie van een gloednieuwe sneltoets. Het beste is dat het niet eens zo moeilijk te onthouden is.

beste laptopverkopen op dit moment

Als je ooit onderaan een Google-zoekpagina bent beland en terug moest naar de zoekbalk, dan is dit de tip voor jou. In plaats van de muiscursor te gebruiken zoals u normaal zou doen, drukt u gewoon op de ‘/’ sleutel, en Google brengt u er meteen naartoe.  • Dit zijn de beste Google Assistent-opdrachten
  • Google Maps gebruiken : 23 essentiële tips en trucs
  • : Wat is beter? Google Maps versus Waze
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is echt zo simpel. Het maakt niet uit waar u zich op een Google-zoekpagina bevindt, als u op de / toets drukt, verschijnt de zoekbalk. Op die manier kunt u uw huidige zoekopdracht verfijnen of helemaal opnieuw beginnen.

Volgens 9to5Google , informeert Google gebruikers over deze snelkoppeling met een korte pop-up in de linkerbenedenhoek van uw scherm. We kunnen bevestigen dat we de pop-up hebben gezien en dat de snelkoppeling correct werkt.

Voor de meeste mensen bespaart dit slechts een paar seconden, hoewel die besparingen in de loop van de tijd zullen oplopen. En voor degenen die niet met een muis kunnen of kunnen navigeren, zal dit Google zoeken toegankelijker maken.

(Afbeelding tegoed: Google/Toms-gids)

Google ondersteunt al lang het gebruik van de Tab-toets om zonder muis te navigeren, maar rondreizen is een langzamer proces. Door gebruikers onmiddellijk terug te laten springen naar de zoekbalk met de / toets, bespaart Google toetsenbordgebruikers een aanzienlijke hoeveelheid tijd om te vinden wat ze nodig hebben.

Dus ga je gang en bekijk deze nieuwe snelkoppeling nu meteen. Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoe handig het is, zelfs als je normaal gesproken graag de muis gebruikt. Houd er rekening mee dat dit alleen een desktopfunctie is. Mobiele gebruikers zullen zoals altijd nog steeds terug naar de bovenkant van het scherm moeten scrollen.

cnn live stream vandaag nu
    Meer:Google Maps versus Apple Maps: wat is het beste?
De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen12uur12minuten41droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Weergave Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Weergave Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen