Dit nieuwe iPhone-toetsenbord kan je vreselijke typen repareren

(Afbeelding tegoed: Typewise)

Typewise 3 is misschien het toetsenbord dat je nodig hebt voor je iPhone als je achtervolgd wordt door typefouten. De maker van de app suggereert dat het je kan helpen om maar liefst 33% sneller te typen en met vier keer minder fouten.

Het geheim van het succes van Typewise? De app beschikt over unieke zeshoekige toetsen, die blijkbaar de sleutel zijn tot sneller en nauwkeuriger typen. Ze helpen Typewise ook een visueel opvallendere app te maken dan je typische iOS-toetsenbordaanbiedingen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is ook de moeite waard om Typewise een grote pluim te geven omdat het privacy ook centraal stelt in het product. Het toetsenbord werkt perfect offline en beweert geen verdachte toestemmingen te vragen. Het bedrijf zegt helemaal geen gegevens te verzamelen en ook niet te verzenden. Het verkoopt ook geen advertenties, wat ongetwijfeld helpt om de privacy te behouden. Apple's App Privacy-kaart bevestigt dit: sommige gebruiksgegevens en diagnostische gegevens worden verzameld, maar niet gekoppeld aan gebruikers.

Hoe is Typewise te gebruiken? Nou, je zult wat tijd moeten besteden aan het trainen van jezelf om erop te typen. Dit is geen eenvoudige QWERTY-lay-out, hoewel de toetsen ongeveer zijn waar je ze zou verwachten, zal het even duren om het uit te werken. Maar de grote toetsen zijn zeker goed ontworpen voor typen met de duim, wat volgens het bedrijf het doel is.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als de zeshoekige lay-out niet voor u werkt, is het mogelijk om terug te keren naar een meer traditionele toetsenbordindeling in Typewise. Als je dat echter doet, mis je die meer verstandige toetsvorm, wat een groot deel is van de reden waarom dit toetsenbord zo goed werkt. Je kunt echter nog steeds genieten van de woordsuggestiefunctie van Typewise, wat op zich handig is. Gebaren voor het verwijderen van tekst zijn ook vrij intuïtief als je het onder de knie hebt.

De app is beschikbaar in een gratis versie in de App Store. U kunt ervoor kiezen om te upgraden naar de pro-versie voor een maandelijks bedrag van $ 1,99 per maand of $ 9,49 voor een jaar; pro-functies omvatten onder andere de mogelijkheid om sneltoetsen te maken en de lettergrootte van de tekens op het toetsenbord te wijzigen.

Het andere fantastische nieuws is dat je Typewise kunt kopen met een levenslange prijs van $ 24,99, dat is ideaal als je niet dol bent op terugkerende kosten voor talloze apps.

De beste Apple iPhone SE (2020) deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een nieuwe iPhone SE + Premium Wireless vanaf slechts $ 30 per maand Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 31,62/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 31,62/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 56/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 56/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: ontvang $ 80 korting op deze telefoon + 50% korting voor abonnementen van meer dan $ 10 voor de eerste maand van service Tello VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (64GB) Apple iPhone SE (2020) (64GB) $ 319 vooraf $ 39/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Tello VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Bekijk Deal Bij Tello $ 319 vooraf $ 39/mnd Bekijk Deal Bij Tello We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen