Deze nieuwe Razor elektrische scooter heeft ingebouwde LED's en een Bluetooth-luidspreker

(Afbeelding tegoed: scheermes)

gesplitst scherm co op games

Herinner je je het adagium nog dat kinderen gezien en niet gehoord moeten worden? Razors nieuwe elektrische scooter voor kinderen zorgt ervoor dat ze zowel gezien als gehoord worden, of je het nu leuk vindt of niet.

De Razor Sonic Glow elektrische scooter heeft een ingebouwde Bluetooth-luidspreker en LED's die pulseren op het ritme van de muziek. Het is een van de vier nieuwe producten op wielen die het bedrijf in september uitbrengt.(Afbeelding tegoed: scheermes)

De Razor Sonic Glow elektrische scooter heeft een Bluetooth-luidspreker die verbinding maakt met een smartphone en alle deuntjes laat klinken die uw kind wil spelen. Het effect wordt versterkt door veelkleurige LED's in de stuurbuis en het dek van de scooter, die synchroon met de muziek pulseren. Zelfs zonder deuntjes gaan de lichten automatisch aan wanneer ze voelen dat de scooter in beweging is en gaan ze uit wanneer uw kind klaar is met rijden.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Sonic Glow elektrische scooter heeft een achternaaf-aandrijfmotor die de scooter tot 10 mijl per uur kan voortstuwen. De oplaadbare 24V-batterij zou tot 55 minuten rijtijd moeten bieden. Razor zegt dat de scooter bedoeld is voor kinderen vanaf 8 jaar en rijders tot 120 pond kan ondersteunen. De Sonic Glow elektrische scooter kost $ 189,99 en zal op 19 september in de verkoop gaan.

Afbeelding 1 van 3

(Afbeelding tegoed: scheermes)

Afbeelding 2 van 3

(Afbeelding tegoed: scheermes)

meest populaire Apple Watch-bandjes
Afbeelding 3 van 3

(Afbeelding tegoed: scheermes)

Tegelijkertijd lanceert Razor ook drie andere met licht doordrenkte scooters. De Razor A+ Kick Lightshow is een niet-aangedreven step met veelkleurige LED's in het deck en de doorzichtige wielen. Net als de Sonic Glow gaan de LED's automatisch aan als je kind begint te bewegen en gaan ze uit als de rit voorbij is. De Razor A+ Lightshow voor kinderen vanaf 6 jaar en heeft een maximaal draagvermogen van 143 pond. Het zal ook beschikbaar zijn op 19 september en kost $ 44,99.

De RipRider 360 Lightshow is een trike met grote wielen en dubbele zwenkwielen aan de achterkant waarmee de rijder driftbewegingen en 360 spins kan uitvoeren. Het hoofdwiel heeft meer dan 60 door beweging geactiveerde veelkleurige LED's. De Lightshow is bedoeld voor kinderen van 5 jaar en ouder, met een maximum van 160 pond. Het zal beschikbaar zijn vanaf 19 september voor $ 99,99.

De RipStik DLX Mini Lightshow is een casterboard met veelkleurige LED's die in het deck zijn ingebouwd en zwenkwielen die zowel naar boven als naar beneden licht projecteren en vijf verschillende lichteffecten kunnen uitvoeren. Het is kleiner dan de andere RipStiks van Razor en is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en weegt tot 175 pond. Het zal beschikbaar zijn op 19 september voor $ 59,99.

Dit ziet er allemaal uit als leuk speelgoed, en de toevoeging van LED's zal zeker een extra laag entertainment voor uw kind toevoegen. Maar als je Jojo Siwa door de straat hoort knallen, zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

De beste Razor E100 elektrische scooter en Segway Ninebot eKickScooter ZING-deals van vandaag Verlaagde prijs Scheermes Power Core E100... Razor E100 elektrische scooter Amazone $ 199,99 $ 142,99 Weergave Bekijk alle prijzen Segway - Ninebot eKickScooter... Segway Ninebot eKickScooter ZING Beste koop $ 249,99 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen