Deze ene truc helpt me geld te besparen op streamingdiensten

(Afbeelding tegoed: Apple)

WAT IS STREAMTIJD?

Stream Time is waar de hoofdredacteur van TemplateStudio Henry T. Casey zich verdiept in de grote keuzes die we maken over het streamen van media. We pakken het allemaal aan, van de beste en slechtste streamingdiensten en apparaten tot de oneindige lijst met programma's om naar te kijken.

Er zijn een aantal geweldige apps voor streamingdiensten, maar de belangrijkste is niet degene die je zou verwachten - omdat het je kan helpen geld te besparen. Nu streamingdiensten hun abonnementsprijzen verhogen — tot het punt waarop u evenveel betaalt als voor kabel — is budgetbeheer een van de belangrijkste gespreksonderwerpen achter de schermen bij TemplateStudio geworden.Gelukkig kun je bij de meeste van de beste streamingdiensten je maandelijks abonneren, dus als er maar één programma is dat je leuk vindt op een bepaalde dienst, kun je gewoon stoppen met betalen nadat de serie is afgelopen. Het kan echter lastig zijn om te weten wanneer u uw abonnement moet opzeggen - en niet voor een extra maand of twee moet betalen - wanneer er zoveel andere dingen zijn die u in uw hoofd moet houden.

  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Dus sta me toe je uit te leggen hoe je meer grip kunt krijgen op je uitgaven voor streamingdiensten met een simpele app die niets met tv te maken heeft, maar je wel geld kan besparen.

Herinneringen-apps besparen mijn streamingbudget

Elke maand hebben we de mogelijkheid om onze rekeningen voor streamingdiensten te verlagen. Dat komt omdat alle beste streamingdiensten (en veel van degenen die we niet hoog scoren) het gemakkelijk maken om een ​​stap terug te doen met maandelijkse facturering. Natuurlijk moeten degenen die langetermijndeals hebben ondertekend voor een gereduceerd tarief voor iets als Disney Plus met die keuzes leven.

s21 vs s21 ultra specificaties

Een herinneringsapp helpt je herinneren wanneer je volgende factuurdatum eraan komt, zodat je je abonnement kunt opzeggen voordat er een extra maand in rekening wordt gebracht.

Als je er bijvoorbeeld klaar voor bent om erachter te komen hoe je je Netflix-abonnement kunt opzeggen, log dan in op Netflix en ga naar deze pagina , ziet u de tekst 'Uw volgende factuurdatum is', om u te laten zien wanneer de volgende afschrijving in rekening wordt gebracht.

Dus, met deze informatie, open je de Herinneringen-app naar keuze (ik zal de mijne hieronder uitleggen) en schrijf handmatig de datum in. Je kunt zelfs Siri of Google Assistant vragen om een ​​herinnering voor je in te stellen.

Ik heb ongeveer acht herinneringen per maand, wat overdreven kan lijken. Maar ik stel de herinneringen in op twee dagen voordat de service opnieuw wordt gefactureerd, en schrijf iets dat lijkt op 'je betaalt $ 13,99 per maand voor Netflix' als herinnering.

Op deze manier kun je je bij een herinnering afvragen 'heb ik genoeg op Netflix gekeken om zoveel geld te rechtvaardigen?'

En als het antwoord 'ik weet het niet zeker' is, is het misschien tijd om je abonnement te heroverwegen.

Herinneringen kunnen het verschil zijn tussen gratis en betaald

(Afbeelding tegoed: Apple)

Dus iedereen zou naar Ted Lasso moeten kijken. Ik heb het ontelbare keren gezegd. Apple zelf doet zijn best om mensen naar binnen te lokken met een gratis proefperiode van zeven dagen voor Apple TV Plus - en tot een jaar als je een Apple-apparaat hebt gekocht. Dat is meer dan genoeg tijd om het hele eerste seizoen van Ted Lasso te binge (ach, je zou het in een dag kunnen afmaken als je de tijd hebt).

En met een paar herinneringen kun je voorkomen dat je per ongeluk voor Apple TV Plus betaalt als je op de een of andere manier Ted Lasso of een van zijn andere shows niet leuk vindt. Dat gezegd hebbende, Apple is zich er volledig van bewust dat mensen kunnen annuleren, en dat kunnen daarom is ervoor gekozen om wekelijks edities van de avonturen van Coach Lasso uit te brengen.

Ja, je kunt Ted Lasso seizoen 2 beginnen te kijken op 23 juli, maar de serie eindigt pas op 8 oktober. Dus in dit geval herinneringen aan wanneer je volgende factuurdatum na 8 oktober helpt je ervoor te zorgen dat je niet nog een streamingdienst hebt die stilletjes $ 4,99 van je afpakt. Ja, u ontvangt e-mails over facturering, maar dat is pas nadat de kosten zijn verwerkt en u ze alleen ziet als je doet er goed aan je inbox te beheren.

Due is de beste Herinneringen-app voor iPhones, met een addertje onder het gras

(Afbeelding tegoed: Due Apps LLP)

Ik gebruik herinneringen zo vaak dat ik me begon te realiseren dat ik het soort 'hoofdgebruiker' was die iets capabelers nodig had dan wat de iOS Herinneringen-app biedt. En toen hoorde ik over Ten gevolge , een herinneringen-app die niet stopt bij slechts één keer herinneren.

Due herinnert je er keer op keer aan, totdat je over je herinnering veegt om deze als voltooid te markeren. Dit is een deel van de reden waarom ik van Due hou voor precies deze taak. Als u dat wilt, kunnen de verschuldigde herinneringen voor onbepaalde tijd worden herhaald en wordt u standaard elke vijf minuten gepingd. Ik gebruik Due niet alleen voor herinneringen aan streamingdiensten, maar ook als een manier om ervoor te zorgen dat ik hot items online krijg, zoals concertkaartjes die snel uitverkocht zijn.

Het enige probleem? Het is $ 6,99. Dus daar ga je meer voor betalen. Voor mij is het de moeite waard. Vooral als het me zal behoeden voor meer geld dat ik niet ergens anders nodig heb. Er zijn echter tal van andere opties, dus bekijk onze beste samenvatting van productiviteits-apps.

Stel herinneringen in om vol vertrouwen te streamen

Dus als je nog nooit een audit van je streamingdiensten hebt gedaan, is het tijd. Bereken al uw diensten, wanneer ze u factureren en zorg dan dat uw huis op orde is.

Zo kunt u zich concentreren op wat je kijkt, zonder je zorgen te maken hoeveel het je kost. We kunnen de wildgroei van nieuwe streamingdiensten niet stoppen. We kunnen de realiteit van de geweldige shows die ze aanbieden ook niet vermijden. Maar met herinneringen kunnen we proberen te voorkomen dat we gefactureerd worden terwijl we niet gefactureerd hoeven te worden.

Bekijk zeker mijn gidsen voor de beste streaming-apparaten (en beste streamingdiensten ) voor meer aanbevelingen. E-mail me op henry.casey@futurenet.com of laat hieronder een reactie achter met alles wat je graag zou willen zien in de streamingwereld - misschien behandel ik het in een toekomstige aflevering.

De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt overeenentwintiguur13minuten53droogKorting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone Prime $ 349,99 $ 279 Visie Korting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL – 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen