Tile introduceert nieuwe key finders: Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Sinds Tile voor het laatst zijn reeks sleutel-, portemonnee- en portemonneevinders heeft bijgewerkt, is er veel opschudding geweest in de trackingbusiness. Zowel Apple als Samsung hebben sindsdien hun eigen trackers geproduceerd, gericht op het grote aantal smartphonebezitters dat rondloopt met een iPhone of een vlaggenschip Galaxy-apparaat. En toch, ondanks de aanwezigheid van deze twee zware slagmensen, is Tile nog steeds aan de top van onze beste key finder-ranglijsten, dankzij de mix van waarde en functies, plus het feit dat Tiles werkt met zowel iOS- als Android-telefoons.

Met de laatste herziening van zijn productassortiment hoopt Tile de concurrentie voor te blijven. De 2021-line-up van Tiles introduceert een nieuwe uniforme look voor de hele line-up, met verbeteringen aan zowel het bereik als het waarschuwingsvolume. En de vier trackers die vandaag (12 oktober) debuteren, zullen niet het laatste woord van Tile over dit onderwerp zijn. Een vijfde Tile-sleutelzoeker zal volgend jaar debuteren en Ultra Wideband-connectiviteit bieden voor nauwkeurigere locatiegegevens, passend bij een functie die te vinden is in Apple AirTag en de Samsung SmartTag Plus.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ik heb wat tijd doorgebracht met de nieuwe Tiles, en hoewel ik nog wat aanvullende tests moet doen voordat ik een definitieve beoordeling voor alle vier de belangrijkste vinders kan onthullen, kan ik enkele eerste indrukken delen. Wat nog belangrijker is, ik kan u vertellen wat er nieuw is met elk model en alle verschillen tussen Tile Pro en Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Tracker.

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker-specificaties

Tegel Pro Tegel Mate Tegel Slim Tegelsticker
Beginprijs $ 35$ 25$ 35$ 30
Vermeld bereik Tot 400 voetTot 250 voetTot 250 voetTot 250 voet
Maat 2,3 x 1,3 x 0,3 inch1,5 x 1,5 x 0,3 inch3,4 x 2,1 x 0,1 inch1,1 x 0,3 inch
Batterij/batterijduur Vervangbare CR2032/1 jaarNiet vervangbaar/3 jaarNiet vervangbaar/3 jaarNiet vervangbaar/3 jaar
kleuren Zwart witZwart witzwartzwart

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker-prijzen

De Tile Pro (2021) blijft de premium tracker van Tile, met de beste functieset van elke Tile-sleutelzoeker (zoals we zo dadelijk zullen zien). Als gevolg hiervan blijft het een van de hoogste prijzen hanteren - $ 35.

Dat is ook wat je nu betaalt voor de Tile Slim (2021), Tile's tracker ter grootte van een creditcard die bedoeld is om in een portemonnee of billfold te glijden. De nieuwe prijs van $ 35 is een stijging van $ 5 ten opzichte van wat de oude Tile Slim twee jaar geleden debuteerde.

De prijzen zijn ongewijzigd op de nieuwe versies van de Tile Mate ($ 25) en Tile Sticker. De eerste blijft een goedkopere versie van de Tile Pro, met minder bereik en een alarm dat niet zo luid is als het duurdere model. De Tile Sticker (2021) is Tile's tweede steek in een kleine tracker ter grootte van een muntstuk met een zelfklevende achterkant, bedoeld om op dingen te plakken die geen handige lus hebben, zoals een sleutelhanger. Tile ziet de sticker voor alles, van laptops tot bagage en paspoorten.

beste beveiligings-app voor Android

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Stickerontwerp, grootte en kleuren

Als u bekend bent met de reeks trackers van Tile, zult u iets anders opmerken aan de productreeks van 2021. Terwijl de oude tile Pro, Tile Mate, Tile Slim en Tile Sticker elk hun onderscheidende uiterlijk hadden, hebben de nieuwe versies een uniform design. Dat betekent dat Tile-logo's prominent op elke tracker worden weergegeven; op elk apparaat behalve de Tile Sticker (2021), fungeert het logo ook als een knop die u twee keer kunt indrukken om de locatie van uw telefoon te vinden.

Tegel Pro 2021(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De veranderingen houden daar niet op. De Tile Pro (2021) doet afstand van zijn vierkante ontwerp om meer op een sleutelhanger te lijken, met een rechthoekig uiterlijk. De Tile Mate (2021) heeft dezelfde vierkante vorm als voorheen, alleen een fractie dikker. De Tile Sticker is ook een beetje dikker.

Je kunt kiezen voor zwarte of witte versies van de Pro en Mate. De Tile Slim en Tile Tracker zijn er alleen in het zwart. Dat is niet veel keuze in vergelijking met een rivaal als de Chipolo One, maar ik kan bevestigen dat de zwarte modellen die ik aan het testen ben, er gelikt genoeg uitzien, zelfs als Tile een deel van de details heeft opgeofferd die in het oude Tile Pro-ontwerp zaten.

moet ik een ps5 kopen?

Tile Mate 2021(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker-assortiment, alarmen en functies

Welke Tile je ook krijgt, de nieuwe versie werkt zoals eerdere modellen. De tracker maakt via Bluetooth verbinding met je telefoon en je gebruikt een bijbehorende app (Android, iOS) om op het zoekgeraakte item te tikken en een alarm te laten klinken. Zoals hierboven vermeld, heeft elke tegel een tweerichtingsvolgfunctie waarmee je twee keer op een knop kunt drukken om je telefoon te laten rinkelen. AirTag mist die functie en het is een manier waarop de diverse Tile-trackers blijven opvallen.

Waar de verschillende Tiles van elkaar opvallen, is hun beloofde bereik en de luidheid van hun alarm. De Tile Pro (2021) zou hier de kampioen moeten blijven, met Tile die een bereik belooft tot 400 voet en het luidste alarm van elke Tile-sleutelzoeker. Naast het nieuwe ontwerp betekent IP67 waterbestendigheid dat de Tile Pro tot 30 minuten zonder schade in 1 meter water kan worden ondergedompeld.

Het assortiment van de Tile Mate breidt zich uit tot 250 voet van 200 voet in de vorige versie. Het alarm is niet zo luid als dat van de Tile pro, maar als het lijkt op eerdere Mate-modellen, zou je het nog steeds gemakkelijk genoeg moeten kunnen horen.

Tegel Slim 2021(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Niets is echt veranderd met de Tile Slim in termen van bereik - hij zou nog steeds ontbrekende portefeuilles moeten kunnen volgen tot op 250 voet. Maar het alarm is luider op de 2021-versie.

De Tile Sticker heeft de meeste ruimte voor verbetering, omdat ik vond dat het bereik van de 2020-versie beperkt was en het alarm moeilijk te horen was. De 2021-editie lost beide klachten op, zegt Tile, waarbij de tracker een verbinding met je telefoon tot op 80 voet kan onderhouden. Het alarm is ook luider en je krijgt deze keer IP67-waterbestendigheid met de Sticker.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Alle vier de trackers hebben nu QR-codes op de achterkant, een toevoeging die deel uitmaakt van de nieuwe Lost and Found-functie van Tile. Als iemand je verloren tegel tegenkomt, kunnen ze de QR-code scannen en krijgen ze de contactgegevens die je aan Tile hebt verstrekt. Dat zou het makkelijker moeten maken om je verloren voorwerp terug te sturen.

Privacyfans zullen blij zijn met de nieuwe Scan en Secure-functie die is toegevoegd aan de Tile-app, waarmee je alle Tile-apparaten in de buurt kunt identificeren. Het idee is dat dit u kan helpen voorkomen dat u het slachtoffer wordt van ongewenste tracking, waarbij iemand u een van de vinders toeschuift zonder uw medeweten. Die functie komt echter begin 2022.

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker-batterijen

De Tile Pro en Tile Mate hadden beide vervangbare batterijen, maar dat verandert met de 2021-modellen. Terwijl de Tile Pro (2021) een batterij blijft aanbieden die je kunt verwisselen - Tile beweert dat de CR2032-batterij in de Pro ongeveer een jaar meegaat - is de Tile Mate teruggegaan naar een niet-vervangbare batterij. Je zou drie jaar gebruik moeten kunnen maken van de Tile Mate (2021).

De terugschakeling naar een niet-vervangbare batterij voor de Tile Mate verbetert de waterbestendigheid tot IP67; de vorige Mate kon alleen spatten weerstaan. Tile zegt ook dat Mate-klanten de voorkeur geven aan een set-it-and-forget-it-apparaat. Het helpt ook dat de batterij erg moeilijk te verwisselen was op het 2020-model, dus dit elimineert een van de grootste stoten tegen de Tile Mate.

nestthermostaat 3e generatie geruchten

Tegel Pro 2021(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Toch was het ontbreken van een vervangbare batterij een veelgehoorde klacht over vroege Tile-sleutelzoekers, dus verwacht dat die kritiek weer de kop zal opsteken met betrekking tot de 2021-editie van de Tile Mate. Dit apparaat zou echter meerdere jaren mee moeten gaan, in tegenstelling tot eerdere Tiles die slechts een batterijduur van een jaar boden, zodat de klacht enigszins wordt verzacht. De app van Tile kan je ook wijzen op recyclingsites voor e-waste wanneer het tijd is om Tiles te vervangen door een niet-vervangbare batterij.

Daarover gesproken, de Tile Slim (2021) en Tile Sticker (2021) hebben ook niet-vervangbare batterijen. In het geval van deze twee apparaten is dat omdat hun vormfactor het verwisselen van batterijen niet erg praktisch maakt. Net als de Tile Mate (2021), moeten de nieuwe Slim en Sticker ongeveer drie jaar meegaan voordat je ze moet vervangen.

pixel 4a 5g batterijduur

Tile Premium-abonnement: wat je krijgt

Tile Premium blijft een optionele service voor elke Tile. Tile Premium kost $ 2,99 per maand en registreert je locatiegeschiedenis, laat je trackers delen met een onbeperkt aantal mensen en geeft je gratis batterijvervanging. Je kunt ook een Smart Alert-functie krijgen die je waarschuwt wanneer je het huis hebt verlaten zonder een kritisch item zoals je portemonnee, sleutels of rugzak.

Ik heb gemerkt dat Smart Alerts wisselvallig is wanneer ik het in het verleden heb getest, dus ik ben benieuwd of het verbeterd is. Ik heb Tile Premium nooit echt een onmisbaar onderdeel van de Tile-ervaring gevonden, hoewel het bedrijf antwoordt dat ik hier duidelijk in de minderheid ben.

Tile Ultra: wat te verwachten?

De Tile Pro, Tile Mate, Tile Slim en Tile Sticker komen nu allemaal aan, maar een van de meer opwindende Tiles zal hier pas begin volgend jaar zijn. De Tile Ultra gebruikt ook Bluetooth om je telefoon te verbinden met een apparaattracker, maar het voegt Ultra Wideband toe aan de mix. Zoals te zien is op Apple's AirTag, kan dat nauwkeuriger vinden. In het geval van de Tile Ultra zal dat augmented reality bevatten om u in de juiste richting te leiden naar uw ontbrekende sleutels of waardevolle spullen.

De Tile Ultra heeft dezelfde vorm als de Tile Pro (2021), maar krijgt een exclusiever ontwerp met een roestvrijstalen sleutelhouder. Tile heeft nog geen prijs aangekondigd voor deze keyfinder.

Tile Pro vs. Tile Mate vs. Tile Slim vs. Tile Sticker: Outlook

Gezien het trackrecord van Tile, zou je er vrij zeker van moeten zijn dat de nieuwste edities van zijn belangrijkste vinders waardige opvolgers zullen zijn van de huidige productlijn. Toch zullen we dat bevestigen met onze eigen tests om te zien wat voor soort bereik Tile's 2021-line-up biedt en - net zo belangrijk - hoe snel je een verbinding kunt herstellen wanneer je weer binnen bereik bent.

We kunnen meer concreet koopadvies geven zodra die tests zijn afgerond, maar voor nu zouden we zeggen dat de Tile Pro en Tile Mate het beste zijn voor sleutelhangers en portemonnees, terwijl de Tile Slim perfect is gevormd om in een portemonnee te passen. De Tile Sticker is voor het volgen van het soort dingen dat geen gemakkelijke manier biedt om een ​​Bluetooth-baken te bevestigen.

We zijn van plan binnenkort onze volledige beoordelingen van elke nieuwe Tile-sleuteltracker te plaatsen.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen08uur35minutenelfdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen