TimeSplitters keert terug voor een nieuwe game - dit is wat we weten

(Afbeelding tegoed: EA)

Na meer dan anderhalf decennium in stilstand keert TimeSplitters officieel terug en deze nieuwe game wordt ontwikkeld door een hervormd Free Radical Design, de ontwikkelaar van de originele serie.

Uitgever Deep Silver maakte het nieuws bekend op Twitter , wat bevestigt dat de herboren studio zou worden geleid door Steve Ellis en David Doak - beide zijn TimeSplitters-veteranen. Aangezien fans al jaren om een ​​nieuw item in de serie vragen, is het misschien niet verwonderlijk dat het nieuws redelijk goed is gevallen bij gamers.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De originele TimeSplitters was een PS2-lanceringstitel in 2000; een vervolg volgde in 2002, en vervolgens een derde inzending, genaamd TimeSplitters: Future Perfect, gelanceerd in 2005. Sindsdien heeft de serie in verschillende stadia van ontwikkeling weggekwijnd totdat de oorspronkelijke Free Radical Design-studio (die later werd omgedoopt tot Crytek UK) werd stilgelegd in 2014.

beste beveiligingscamera's voor thuis

In 2018 kocht THQ Nordic (het moederbedrijf van Deep Silver) de rechten op de franchise en in 2019 werd Steve Ellis ingehuurd om het verloop van de geliefde serie uit te stippelen. Dat maakte lange tijd fans erg enthousiast over het vooruitzicht dat de game nieuw leven ingeblazen zou worden, wat dit nieuws nu bevestigt.

Bekijk meer

De aankondiging verklapt niet veel. Er is geen trailer, screenshots of marketingmateriaal om van te spreken. En we hebben niet eens bevestiging of deze voortzetting van de franchise zal komen in de vorm van een vervolg, een volledige herstart of slechts een remake van een/alle originele games.

Misschien is de belangrijkste conclusie van deze aankondiging dat Deep Silver een nieuwe ontwikkelstudio aan het opzetten is en dat de ontwikkeling van een nieuwe game nog niet is begonnen.' Dus, hoewel het zeker opwindend is om te weten dat we op een gegeven moment een nieuw TimeSplitter-spel zullen spelen, zal het waarschijnlijk een eind verder zijn voordat we zelfs maar iets hebben om naar te kijken, laat staan ​​​​echt te spelen.

Natuurlijk hebben fans van de serie de afgelopen 16 jaar gewacht op de franchise om een ​​of andere vorm van terugkeer te maken, dus ze zullen het waarschijnlijk niet erg vinden om er wat meer van te doen. We weten ook nog niet op welke platforms dit nieuwe TimeSplitters-project zal worden gelanceerd. PS5, Xbox Series X en pc lijken een redelijke gok - tenzij de ontwikkeling natuurlijk lang genoeg duurt om de PS6 tegen die tijd uit te brengen.

De beste deals voor gamingheadsets van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen12uur13minuten3. 4droogKorting Razer Kraken X Ultralicht... Amazone Prime $ 49,99 $ 29,99 Weergave Korting Razer Kraken X Multi-Platform... Walmart $ 49,99 $ 44 Weergave Aanbevolen Xbox draadloze headset Microsoft VS $ 99,99 Weergave Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen