Tom Brady heeft zojuist het NFT-bedrijf gelanceerd - en Apple's Eddy Cue is aan boord

Krediet: foto door Mike Ehrmann/Getty Images

Tom Brady springt op de NFT bandwagon op een grote manier, aangezien hij een NFT-bedrijf genaamd Autograph lanceert. Lancering dit voorjaar, Handtekening gaat digitale verzamelobjecten ontwikkelen in verschillende categorieën, waaronder sport, entertainment en mode.

Apple Watch functionele krachttraining

Tom Brady en Autograph CEO Dillon Rosenblatt zullen fungeren als co-voorzitters van dit nieuwe NFT-bedrijf. En volgens CNN , omvat het adviesteam Apple SVP Eddy Cue, Lionsgate CEO Jon Feltheimer, de mede-oprichters van DraftKings en andere zware slagmensen.  • De beste budgetapps van dit moment
  • iPhone 13 releasedatum, prijs, specificaties en lekken
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als u nog geen NFT's gebruikt, staat dit voor niet-vervangbare tokens. NFT's zijn cryptografische activa - in wezen stukjes digitale inhoud - die zijn gekoppeld aan blockchain, hetzelfde grootboeksysteem dat wordt gebruikt voor cryptocurrencies zoals Bitcoin. Hoewel Bitcoin kan worden verhandeld en in wezen identiek is, zijn NFT's uniek en kunnen ze als zodanig worden geverifieerd met identificatiecodes en metadata.

'Autograph zal een aantal van 's werelds meest iconische namen en merken samenbrengen met de beste digitale artiesten om NFT's en baanbrekende ervaringen te bedenken, creëren en lanceren voor een gemeenschap van fans en verzamelaars', aldus Dillon Rosenblatt, mede-oprichter en CEO van Handtekening.

Autograph zegt dat het live veilingen, fysieke productdrops en persoonlijke ervaringen zal aanbieden.

toon kompas op google maps

Volgens gegevens die zojuist zijn vrijgegeven door TradingPlatforms.com , hebben NFT's een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 187% doorgemaakt van 2018 tot 2020, en de totale inkomsten uit NFT-transacties in 2020 bedroegen $ 55 miljoen.

Dit jaar zijn NFT's echt opgewarmd. Op 16 maart werd een digitaal kunstwerk NFT verkocht voor $ 69 miljoen bij Christies Auction House. En de Jack Dorsey veilde de allereerste tweet ooit door hemzelf voor $ 3 miljoen.

Er zijn tekenen dat de NFT-waarden een beetje afnemen. Volgens NonFungible.com en zoals gerapporteerd door CNN , zijn de prijzen voor NFT's sinds februari met 70% gedaald. De gemiddelde prijs op 5 april was $ 1.256, vergeleken met $ 4.000 eind februari.

beste hoesje voor iphone se

Desalniettemin zal de NFT-trend zich waarschijnlijk voortzetten - en het heeft net een grote boost gekregen door de grootste naam in de sport.

De beste Apple AirPods-deals van vandaag 117 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen18uurelfminuten44droog Apple EarPods met afstandsbediening en... Walmart $ 16,89 Visie Apple EarPods met Lightning... Walmart $ 19 Visie Apple AirPods met opladen... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen