The Umbrella Academy seizoen 3: Alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: Netflix)

The Umbrella Academy seizoen 3 wordt een wilde rit - en de tijd om aan boord te gaan komt steeds dichterbij. De cameraman van de show en Elliot Page hebben onlangs onthuld dat: de opnames van seizoen 3 eindigen binnenkort . Eerder plaagde showrunner Steve Blackman dat fans 'een wilder, groter, zaniger seizoen dan ooit tevoren' kunnen verwachten en onthulde hij alle afleveringstitels van Umbrella Academy seizoen 3. En we staan ​​op het punt meer te leren over de volgende afleveringen.

De actie begint nadat de Hargreeves een heel seizoen vastzaten in Dallas uit de jaren 60. Ze slaagden erin de snode Handler te verslaan en een weg terug naar hun huidige tijd te vinden. Maar wat ze ontdekten toen ze terugkwamen, was, nou ja, heel anders dan de status-quo. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In het alternatieve heden ontdekten ze dat Hargreeves verschillende kinderen adopteerde, behalve Ben, omdat ze hun identiteit in Dallas onthulden. Nu maakt Ben deel uit van een heel andere Hargreeves-supergroep, de Sparrows genaamd.

'Er zijn dit jaar een aantal zeer grote verrassingen met de familie', zei Blackman. 'Er zijn een aantal verbazingwekkende veranderingen waar mensen zich graag in zullen verdiepen.'

Hij voegde eraan toe: 'Het is een wild seizoen.'

Hier is alles wat we tot nu toe weten over The Umbrella Academy seizoen 3 — en TUDUM van Netflix kijken hoor van de cast, die vragen van fans zal beantwoorden.

Umbrella Academy seizoen 3 laatste nieuws (bijgewerkt op 24 september)

 • We krijgen antwoorden van de cast tijdens het TUDUM-evenement van Netflix
 • Op 26 augustus deelde cameraman Craig Wrobleski een Instagram-bericht dat onthulde dat er nog twee dagen over waren voor de opnames van seizoen 3.
 • Tom Hopper, ook bekend als Luther, heeft het filmen beschreven als 'het leukste dat ik tot nu toe in elk seizoen heb gehad'.
 • Tijdens Netflix's Geeked Week gaf showrunner Steve Blackman een preview van seizoen 3 en kondigde hij de 10 afleveringstitels aan.

Umbrella Academy seizoen 3 releasedatum speculatie

In november 2020 kondigde Netflix aan dat het Umbrella Academy seizoen 3 bestelde. Het seizoen heeft een volgorde van 10 afleveringen, maar we weten nog steeds niets over wanneer de show zal worden uitgezonden.

We weten dat Steve Blackman terugkeert als showrunner en uitvoerend producent, en we weten ook dat de productie in februari begon in Toronto, Canada.

Volgens een Instagram-bericht van cameraman Craig Wrobleski, de opnames van seizoen 3 eindigen op 27 augustus .

asus rog telefoon 5 prijs

Seizoen 2 duurde ongeveer acht maanden tussen het moment van filmen in november 2019 en het moment waarop de afleveringen in juli 2020 uitkwamen. Als seizoen 3 een vergelijkbaar schema volgt, kunnen we Umbrella Academy in april 2022 zien terugkeren.

Umbrella Academy seizoen 3 afleveringstitels

Tijdens het fanevenement van Netflix Geeked-week , Blackman deed een Q&A waarin hij de 10 afleveringstitels voor Umbrella Academy seizoen 3 onthulde. Dit zijn:

301: Ontmoet de familie
302: 's Werelds grootste bal van touw
303: zak vol bliksem
304: bolbliksem
305: Vriendelijkste Cut
306: Goudsbloem
307: Tot ziens
308: Bruiloft aan het einde van de wereld
309: Zes Klokken
310: Vergetelheid

Hij merkte op dat 'Goudsbloem' belangrijk zal zijn voor fans van de stripboeken en verduidelijkte dat 'Kugelblitz' een echt woord is (het is een zwart gat dat wordt gevormd door straling in tegenstelling tot materie).

Het is interessant dat aflevering 308, waarvan Blackman zei dat het een grote was, verwijst naar een bruiloft sinds de allereerste aflevering van Umbrella Academy getiteld 'We zien elkaar alleen op bruiloften en begrafenissen'.

Umbrella Academy seizoen 3 setfoto's

Umbrella Academy seizoen 3 is onlangs gefilmd in Toronto. In het voorjaar zag fotograaf Sean O'Neill nieuwe castleden die een scène filmden waarin ze Tom Hoppers Luther lijken te confronteren. Hij plaatste een paar foto's op Twitter , en een fanaccount verzamelde hen en een paar anderen behulpzaam.

Afbeelding 1 van 4

Krediet: @NetflxUpdates op Twitter

Afbeelding 2 van 4

Krediet: @NetflxUpdates op Twitter

Afbeelding 3 van 4

Krediet: @NetflxUpdates op Twitter

Afbeelding 4 van 4

Krediet: @NetflxUpdates op Twitter

Umbrella Academy seizoen 3 Elliot Page foto's

Op Instagram heeft Elliot Page foto's gedeeld van de set van Umbrella Academy seizoen 3. De eerste, slechts enkele dagen na de opnames, was een foto van het nieuwe logo van de show: een paraplu, met het nummer drie en een mus.

Een bericht gedeeld door @elliotpage

Een foto geplaatst door op

Een ander toonde Page op de set, gemaskerd en voor een trailer. 'Overal liefde verspreiden', schreef Page in het bijschrift. Nieuwe castleden Cazzie David en Justin Cornwell hebben allebei opmerkingen achtergelaten.

Een bericht gedeeld door @elliotpage

Een foto geplaatst door op

Een andere setfoto van Umbrella Academy seizoen 3 bevatte Page met mede-ster Emmy Raver-Lampman, die Allison speelt. Laatstgenoemde draagt ​​een gepersonaliseerd gelaatsscherm en steekt haar tong uit, terwijl ze het vredeshandgebaar toont.

Een bericht gedeeld door @elliotpage

Een foto geplaatst door op

Page's meest recente setfoto was een selfie in spiegelbeeld, waarop de ster een rode flanellen button-up droeg over een grijs T-shirt en een donkere baseballpet. Natuurlijk willen we graag weten of Page in kostuum was als Vanya, die zich nogal nonchalant kleedt. Of dit kan de normale, alledaagse kleding van Page zijn.

Een bericht gedeeld door @elliotpage

Een foto geplaatst door op

Umbrella Academy seizoen 3 cast

De cast van seizoen 3 van Umbrella Academy bevat alle hoofdrolspelers die de broers en zussen van Hargreeves spelen:

  Elliot Page als Vanya alias Number Seven,wie kan geluidsgolven omzetten in een vernietigende kracht?Tom Hopper Luther alias Number One, die superkracht heeft en het bovenlichaam van een aapDavid Castaneda als Diego aka Number Two, die de baan kan buigen van alles wat hij gooitEmmy Raver-Lampman als Allison alias Nummer Drie,wie kan de geest beheersen met de zin 'Ik hoorde een gerucht...'Robert Sheehan als Klaus aka Number Four, die met de doden kan communiceren en ze tijdelijk lichamelijk kan maken?Aidan Gallagher als nummer vijf, wie kan reizen door ruimte en tijdJustin H. Min als Ben alias Number Six, die enorme tentakels van zijn lichaam kan ontketenen

Naast de zeven broers en zussen van Hargreeves, heeft Netflix bevestigd dat we nog twee familieleden en vrienden zullen zien.

  Colm Feore als Sir Reginald Hargreeves, een miljardair-industrieel die de broers en zussen heeft geadopteerd. In seizoen 2 wordt hij ontmaskerd als een buitenaardse levensvormRitu Arya als Lila Pitts, de geadopteerde dochter van de Handler en Diego's vriendin, die spiegelende superkrachten blijkt te hebben.

Er zijn ook een aantal ondersteunende personages uit de eerste twee seizoenen die mogelijk weer opduiken. Omdat de broers en zussen terugkeerden naar een gewijzigde tijdlijn (meer daarover hieronder), kunnen zelfs eerder dode personages verschijnen. Of we kunnen enkele personages zien in flashbacks, visioenen of geesten die aan Klaus verschijnen. Ze bevatten:

  Jordan Claire Robbins als Grace Hargreeves, de robotmoeder van de broers en zussen in seizoen 1 en de menselijke vriendin van Reginald in seizoen 2Adam Godley en Ken Hall als Pogo, een intelligente chimpansee die dienst doet als Reginald's assistent. Godley zorgt voor de spraak- en gezichtsopname, terwijl Hall de lichaamsbewegingen vastlegtKate Walsh als The Handler, het hoofd van de CommissieMary J. Blige als Cha-Cha, een agent van de CommissieCameron Britton als Hazel,een agent van de Commissie en de partner van Cha-ChaSheila McCarthy als Agnes Rofa, een serveerster en Hazel's liefdesbelangAshley Madekwe als rechercheur Eudora Patch, Diego's ex-vriendinCody Ray Thompson als Dave,een soldaat uit de Vietnamoorlog en de liefdesbelang van KlausKen Hall als Kruid, een medewerker van de Commissie en nu tijdelijk hoofd van het agentschapPatrice Goodman als Dot,een medewerker van de CommissieMarin Ierland als Sissy Cooper, Vanya's liefdesbelang in 1963 DallasYusuf Gatewood als Raymond Chestnut,De echtgenoot van Allison in 1963, DallasJustin Paul Kelly als Harlan Cooper, Sissy's jonge zoon die een beetje van Vanya's krachten overneemt

Netflix ook onthuld de nieuwe castleden die de Sparrows spelen in Umbrella Academy seizoen 3, samen met hun karakterbeschrijvingen.

Natuurlijk kennen we er al een: Justin H. Min als Ben, hoewel deze Ben (Sparrow #2) wordt beschreven als 'sluwe, tactische en wrede, vastbesloten om zijn status als leider te verwerven.'

Zijn Sparrow broers en zussen zijn:

  Justin Cornwell als Marcus (Sparrow #1),een geboren leider die vertrouwen uitstraalt en het gezin bij elkaar houdt, die even charmant is als hij is gebeiteld en kolos.Britne Oldford als Fei (Sparrow #3),die de wereld op een bijzondere manier ziet. Ze is meestal de slimste persoon in de kamer en bereid om te onderhandelen - maar als je haar eenmaal oversteekt, is er geen weg meer terug.Jake Epstein als Alphonso (Sparrow #4),een gehavende misdaadbestrijder met een bijtend en bijtend gevoel voor humor die ervan geniet zijn vijanden verbaal uit te schelden, bijna net zoveel als hij geniet van een goede pizza en een sixpack bier.Genesis Rodriguez als Sloane (Sparrow #5),een romantische dromer die graag de wereld buiten de academie wil zien. Ook al voelt ze zich gebonden aan haar familie, Sloane heeft zo haar eigen plannen... en misschien handelt ze er ook naar.Cazzie David als Jayme (Sparrow #6),een eenling met een angstaanjagende grauw die je ten koste van alles moet vermijden. Ze zegt niet veel, want dat hoeft niet.Existentiële angst inducerende Psykronium Cube aka Christopher (Sparrow #7)is een telekinetische kubus die de kamer ijskoud kan maken en verlammende angst kan opwekken zonder al te veel waarschuwing. Het betrouwbare, loyale orakel van de mussen wordt behandeld als gewoon een andere broer of zus.

Umbrella Academy seizoen 3 trailer speculatie

Er is nog geen Umbrella Academy seizoen 3 trailer, dus geloof niemand die je anders vertelt.

Wanneer kunnen we een trailer krijgen, of op zijn minst een soort teaser van Netflix? Het is heel goed mogelijk dat we moeten wachten tot een maand of zo voor de premièredatum - dus dat zou wel eens in de buurt van nog een jaar kunnen zijn.

Maar in de tussentijd, check out Netflix's preview-video van een paneel met de castleden. Page zegt dat hij 'verrast' was door de scripts van dit seizoen, terwijl Raver-Lampman opmerkte: 'Ik heb eigenlijk geen idee wat er aan het einde gaat gebeuren, dat is de eerste keer dat je erin zit en filmt en niet weet wat het einddoel is. Het is geweldig, ik ben hier voor.'

Umbrella Academy seizoen 3 theorieën en Sparrow Academy plot

The Umbrella Academy seizoen 3 zal veel te bieden hebben na de enorme cliffhanger uit de seizoensfinale van seizoen 2. Laten we dus eerst uitleggen wat er in de finale gebeurde.

De finale vindt plaats op 22 november 1963 (ook bekend als de dag waarop JFK werd vermoord). Eerder hadden de broers en zussen de Doomsday-apocalyps afgewend, zoals gezien door Number Five. Het bleek dat Vanya opnieuw 'de bom' was. Maar in tegenstelling tot hun huidige tijdlijn, waren ze in staat om haar onschadelijk te maken. Of, moeten we zeggen: Ben heeft haar onschadelijk gemaakt. Ghost Ben fuseerde met Vanya en sprak haar naar beneden. Helaas offerde hij uiteindelijk zichzelf op en ging zijn geest over.

Daarna gaan de broers en zussen van Hargreeves naar Sissy's boerderij, omdat Vanya had ontdekt dat een deel van haar macht was ingenomen door Sissy's zoon, Harlan. Terwijl Vanya hem probeert te kalmeren, verschijnt de Handler met een leger van agenten van de Commissie om de broers en zussen voorgoed uit te schakelen.

Vanya gebruikt haar macht om het hele leger uit te roeien, maar de Handler en haar geadopteerde dochter, Lila, overleven. Het blijkt dat Lila ook een kracht heeft! Ze kan een van de broers en zussen spiegelen en hun kracht meteen weer op hen inzetten (denk aan Rogue in X-Men).

Maar de broers en zussen, geleid door Diego, proberen Lila aan hun kant te krijgen. Ze vertellen haar dat de Handler de moord op Lila's ouders heeft beraamd, haar vervolgens heeft gestolen en Lila nu voor haar eigen agenda gebruikt. Diego smeekt Lila om bij hun familie te komen. Maar net als ze wankelt, schiet de Handler ze allemaal neer. Dan verschijnt de laatste Zweedse moordenaar en vermoordt haar.

Nummer Vijf weet te overleven en herinnert zich het advies dat zijn vader hem had gegeven om de tijd seconde voor seconde, minuut voor minuut terug te spoelen. Zo reist hij een stukje terug in de tijd. Net wanneer de Handler verschijnt, neemt hij haar pistool. Maar de moordenaar arriveert nog steeds en schiet de Handler neer. Hij en nummer vijf staren naar beneden en bereiken dan een detente, dus de moordenaar vertrekt. De broers en zussen zijn veilig.

Herb van de Commissie arriveert en vertelt de Hargreeves dat ze een koffer kunnen nemen en terugkeren naar hun tijdlijn. Voordat ze gaan, neemt Vanya afscheid van Sissy en neemt ze haar stukje macht terug van Harlan (denkt ze tenminste).

De broers en zussen nemen het kofferportaal terug naar hun tijdlijn - 2 april 2019. En aangezien het familiehuis nog steeds intact is en de wereld niet is geëindigd, lijkt het erop dat de oorspronkelijke apocalyps is afgewend.

Maar in het landhuis vinden ze merkwaardige veranderingen en een grote schok: hun overleden vader, Reginald! Hoe leeft hij? Hij roept een groep schimmige figuren naar voren, die hij de Sparrow Academy noemt. Blijkt dat de Umbrella Academy niet bestaat!

En nog schokkender is het uiterlijk van Ben! Hij ziet er anders uit: langer haar, een litteken op zijn gezicht. Maar op de een of andere manier leeft hij en is hij geen geest die alleen zichtbaar is voor Klaus in deze nieuwe hedendaagse tijdlijn. En hij heeft geen idee wie zijn broers en zussen zijn.

Dus wat is er aan de hand? Zoals het gebeurt met de meeste tijdreizen, lijken de avonturen van de broers en zussen in Dallas in 1963 de loop van de gebeurtenissen te hebben veranderd.

Bedenk dat 43 niet-zwangere vrouwen gelijktijdig en verrassend bevallen. Reginald adopteerde er zeven. Sinds Reg de volwassen versies van zijn kinderen in 1963 ontmoette, lijkt hij ervoor te hebben gekozen om deze keer verschillende baby's te adopteren. Hij adopteerde Ben nog steeds, aangezien hij Ghost Ben in 1963 niet zag.

Tijdreizen: ik kan het niet begrijpen, kan geen superheldenverhaal maken zonder.

De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen04uur27minuten38droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen