Aankomende DC-films: The Batman, Aquaman 2, The Flash, Black Adam en meer

Krediet: Warner Bros.

Move over, Marvel: de lijst met aankomende DC-films met onder meer Batman, Superman en Wonder Woman is lang en staat vol met interessante titels. Een nieuwe Caped Crusader, gespeeld door Robert Pattinson, zal Gotham City beschermen in De slagman , terwijl de volgende Man of Steel Black zal zijn. En Wonder Woman 3 zal Gal Gadot en regisseur Patty Jenkins herenigen voor nog een lasso-tastisch avontuur.

De aankomende DC-films bevatten ook introducties van nieuwe superhelden, zoals Black Adam. En er zijn een aantal projecten in ontwikkeling rond Batgirl, Zatanna en Nightwing. Benieuwd naar de aangekondigde DC-films en wat we daarin gaan zien? Met onze gids voor hoe je DC Fandome online kunt bekijken , kun je live met ons meekijken terwijl de toekomst van DC-films in de schijnwerpers komt te staan.bekijk gelijkstroomfilms in volgorde
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is een overzicht van alle aankomende DC-films, inclusief films die zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevinden

Aankomende DC-films met releasedatums

Krediet: Matt Reeves

De Batman (4 maart 2022)
Robert Pattinson heeft de indie-route genomen sinds zijn Twilight-dagen ... totdat hij zich aanmeldde om Batman te spelen. De film, van regisseur Matt Reeves, is al jaren in de maak - zo lang dat Ben Affleck er oorspronkelijk in zou spelen. Hij deed een stap opzij, zodat Reeves een jongere Dark Knight kon vinden. Het verhaal speelt zich naar verluidt af in het tweede jaar van Bruce Wayne's tijd als Batman en het is een noir-thriller waarin hij een reeks misdaden van The Riddler onderzoekt. Een nieuwe trailer zal te zien zijn op DC Fandome 2021 .

Krediet: Kevin Winter/Getty en DC/Warner

Zwarte Adam (29 juli 2022)
Dwayne Johnson lijkt zoveel op een superheld, je zou verwachten dat hij er al een paar heeft gespeeld. In plaats daarvan begint hij aan zijn eerste superheldenfilm - als een schurk. Hij speelt Teth-Adam, in een rol die wordt beschreven als meer een moderne antiheld. De film introduceert ook de Justice Society of America, inclusief de personages van Atom Smasher (Noah Centineo), Dr. Fate, Hawkman (Aldis Hodge) en Cyclone (Quintessa Swindell).

Krediet: Warner Bros.

De flits (4 november 2022)
Het Ezra Miller-voertuig is ongeveer net zo lang in de maak als The Batman, waarbij regisseurs zich bij het project voegden en het project verlieten via een draaideur. Maar IT's Andy Muschietti heeft eindelijk het roer over. En hij brengt het multiversum naar het DC Extended Universe, waarbij zowel Michael Keaton als Ben Affleck terugkeren als hun versies van Batman. The Flash brengt ook Supergirl in de mix, gespeeld door Sasha Calle.

(Afbeelding tegoed: HBO Max)

Aquaman en het verloren koninkrijk (16 december 2022)
James Wan's Aquaman werd de best scorende DC-film aller tijden, dus een vervolg was een goed idee. Alle grote castleden zijn terug, waaronder Jason Momoa als Arthur Curry/Aquaman, Amber Heard als Mera, Patrick Wilson als Orm en Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta. De opnames beginnen deze zomer.

Krediet: Warner Bros.

Shazam! Fury of the Gods (2 juni 2023)
De eerste film, met in de hoofdrol Zachary Levi als de titulaire superheld, was een hit, dus DC plaatste natuurlijk een vervolg op het snelle spoor. De pandemie vertraagde de zaken, maar de film gaat vooruit. De hoofdcast, inclusief de tieneracteurs, keert terug. En zich bij de kudde voegen Helen Mirren als de schurk Hespera en Lucy Liu als Kalypso.

Aankomende DC-films in ontwikkeling

Blauwe kever
De eerste Latino-superheldenfilm van DC is gepland om te beginnen met filmen in de herfst van 2021, waarbij Angel Manuel Soto het script van Gareth Dunnet-Alocer regisseert. Cobra Kai's Xolo Maridueña is naar verluidt gecast als de hoofdrol, een Mexicaans-Amerikaanse tiener genaamd Jaime Reyes, die merkt dat hij verbonden is met een buitenaardse scarabee.

beste tv-muurbeugel 2021

Batgirl
Het project is ontstaan ​​omdat Joss Whedon het wilde maken. Zelfs nadat hij het project had verlaten, liet Warner Bros. het niet op de fles gaan. De studio huurde regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah (Bad Boys for Life) in om de studio te begeleiden. Leslie Grace (In the Heights) is gecast als Barbara Gordon. De film gaat naar HBO Max.

Untitled Superman reboot
Ta-Nehisi Coates is aangesteld om het script te schrijven, met J.J. Abrams produceert. Warner Bros. is naar verluidt op zoek naar een Black-regisseur en een Black-ster om de Man of Steel te spelen.

Wonder Woman 3
Patty Jenkins keert terug om te schrijven en te regisseren, met Gal Gadot aan boord om haar rol als Diana Prince opnieuw op te nemen. Het zal in het heden worden geplaatst.

Super meid
Een film rond Kara Zor-El / Supergirl, met in de hoofdrol Sasha Calle, die zal worden geïntroduceerd als het personage in The Flash (2022).

Zatanna
De krachtige tovenares krijgt misschien eindelijk de schijnwerpers. Veelbelovende jonge vrouw schrijver/regisseur Emerald Fennell is aangesteld om het script te schrijven, en de film zal worden geproduceerd door J.J. Abrams' Bad Robot-productiebedrijf.

Zwarte havik
Zou Steven Spielberg echt een superheldenfilm kunnen regisseren? Het is mogelijk! Hij produceert deze bewerking van de strip die een team van toppiloten uit de Eerste Wereldoorlog volgt. En misschien besluit hij ook om als regisseur in te stappen.

nachtvleugel
Regisseur Chris McKay (LEGO Batman Movie) is gehecht aan de regie op basis van een script van Bill Dubuque. Sinds 2018 is er echter heel weinig met het project gebeurd.

Untitled Jared Leto Joker-film
Ook in 2018 onthulde Warner Bros. dat het van plan was om een ​​op zichzelf staande Joker-film te maken met Leto in de hoofdrol (los van die met Joaquin Phoenix in de hoofdrol). Maar het is onduidelijk of het daadwerkelijk vooruit gaat.

Justice League Dark
Dit project, dat draait om het titulaire team dat strijdt tegen magische en bovennatuurlijke krachten, loopt sinds 2016 rond. Guillermo del Toro en Doug Liman zijn allebei gekomen en gegaan. Het laatste nieuws is dat J.J. Abrams' Bad Robot Productions ontwikkelt ideeën voor een Justice League Dark-universum, te beginnen met een HBO Max-tv-serie.

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete films te bekijken
De beste Google Chromecast van vandaag met Google TV-dealsBlack Friday Sale eindigt over01dagen06uur04minutentwintigdroogKorting Chromecast met Google TV Walmart $ 49,98 $ 39 Visie Google Chromecast met Google... Lowe's $ 39,99 Visie Chromecast met Google TV Google winkel $ 49,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen