Aankomende Spider-Man-films komen naar Netflix terwijl Sony een nieuwe streamingdeal aangaat

Krediet: JoJo Whilden

Netflix zal de enige service zijn die enkele van de volgende Spider-Man-films streamt (alleen niet Spider-Man: Geen weg naar huis ). Een nieuwe deal tussen Netflix en Sony Pictures Entertainment geeft de grote rode streamingmachine een periode van vijf jaar waarin het exclusieve rechten zal hebben op menig Spider-film.

The New York Times bracht het nieuws en merkte op dat de filmset de aanstaande Spider-Man tie-in Morbius (met in de hoofdrol Jared Leto) zal bevatten. Er is ook de aanpassing van de Uncharted-filmvideogame, met in de hoofdrol Tom Holland, de hoofdrolspeler van Spider-Man (hoeveel geheime identiteiten heeft deze jongen?).  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voor degenen die thuis in de war zijn - ja, de MCU-verbonden Spider-Man-films zijn nog steeds eigendom van Sony, ook al zijn ze verbonden met de Marvel-films die eigendom zijn van Disney. En het lijkt erop dat ze niet van plan zijn om op Disney Plus terecht te komen (hoewel het het gemakkelijker zou maken om alle films te bekijken) Marvel-films in volgorde ).

Wat betekent dit voor de bestaande Spider-Man-films van Sony? Het is onduidelijk of ze zullen worden weggevaagd van Starz, dat het contract had vóór Netflix.

Dat gezegd hebbende, Spider-Man: Into The Spider-Verse heeft nog steeds geen streamingdienst om naar huis te bellen, wat praktisch een misdaad is als je bedenkt dat het een van de beste stripboekfilms ooit is.

De details van het contract van Sony en Netflix

Beginnend met films die in 2022 zijn uitgebracht (vandaar waarom No Way Home en Venom: Let There Be Carnage niet zijn inbegrepen), zullen Sony-films naar Netflix gaan nadat ze in live theaters en premium video-on-demand-services zijn uitgevoerd. Deze deal loopt af in 2027.

Sony zal ook twee tot drie films per jaar maken voor zijn nieuwe partner. Dit volgt op een jaar waarin Sony geen exclusieve partner had voor streaming, maar films verkocht om ala carte diensten te selecteren: Apple TV Plus kreeg Greyhound met Tom Hanks in de hoofdrol en Netflix gaat de komende animatiefilm The Mitchells vs The Machines (die is van Phil Lord en Christopher Miller, het team achter het eerder genoemde Spider-Verse).

Aangezien het alleen om films in 2022 gaat, benadrukt Sony dat dit niets zal veranderen aan de plannen voor bioscoopoptredens.

In een verklaring zei Scott Stuber, hoofd wereldwijde films van Netflix: 'Dit stelt ons niet alleen in staat om Sony's indrukwekkende reeks geliefde filmfranchises en nieuwe I.P. naar Netflix in de VS, maar het creëert ook een nieuwe bron van eerste-run films voor Netflix-filmliefhebbers over de hele wereld.'

De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen12uur33minuten43droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Weergave Korting TCL 50-inch Klasse 4-Serie 4K... Amazone Prime $ 499,99 $ 359 Weergave Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Weergave Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen