The Walking Dead seizoen 11 releasedatum, nieuwe trailer, cast, aflevering 1 details en laatste nieuws

(Afbeelding tegoed: AMC)

Laat geen (levende) persoon achter. The Walking Dead seizoen 11 heeft zojuist een officiële volledige trailer uitgebracht tijdens een Comic-Con @ Home-paneel. De nieuwe video geeft een voorproefje van het epische laatste seizoen van AMC's zombiedrama, inclusief de introductie van nieuwe antagonisten van het Gemenebest. Bovendien speculeren fans over de mogelijke terugkeer van Rick Grimes ter afsluiting van een van de grootste series op televisie.

Al meer dan tien jaar trekt The Walking Dead regelmatig miljoenen kijkers om te zien hoe een kleine groep overlevenden vecht tegen hordes zombies in het post-apocalyptische Atlanta, daarna Alexandrië en andere locaties.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

The Walking Dead volgde een groep onder leiding van Rick Grimes (Andrew Lincoln). Na het verlies van zijn beste vriend en zijn vrouw, en later deze zoon Carl, leek Rick ook om te komen (maar eigenlijk slaagde hij erin te leven en zal hij in verschillende spin-offfilms te zien zijn). Anderen stapten op, waaronder Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride) en Maggie (Lauren Cohan).

Onderweg stierven veel van hun vrienden en geliefden, hetzij door de vleesetende handen van zombies of door menselijke conflicten, zoals met de (nu enigszins) hervormde schurk Negan (Jeffrey Dean Morgan).

Nu, op weg naar het laatste seizoen, zal The Walking Dead 'groter dan ooit' zijn, zei showrunner Angela Kang in een verklaring.

'Er staat veel op het spel: we zullen meer zombies zien, massa's actie, intrigerende nieuwe verhalen, nooit eerder vertoonde locaties en onze groepen voor het eerst samen in één gemeenschap, in een poging om te herbouwen wat de Whisperers van hen hebben afgepakt. '

Hier is alles wat we tot nu toe weten over The Walking Dead seizoen 11.

The Walking Dead seizoen 11 releasedatum

The Walking Dead seizoen 11 zal worden verdeeld in drie delen van elk acht afleveringen. De eerste batch, inclusief aflevering 1, gaat op 22 augustus in première.

De tweede batch zal naar verwachting deze winter of begin 2022 debuteren. En dan zal de laatste batch afleveringen waarschijnlijk in het voorjaar of de zomer van 2022 worden uitgebracht.

We verwachten ook dat de afleveringen van seizoen 11 een paar dagen voor de uitzending van de AMC-kabel in première gaan op AMC Plus. Dat is bij de meeste AMC-series het geval geweest.

The Walking Dead seizoen 11 trailer

De officiële volledige trailer van Walking Dead seizoen 11 verscheen tijdens Comic-Con @ Home. Verschillende personages praten onheilspellend over leven en sterven en bij elkaar blijven om hun huis in Alexandrië te beschermen. Het introduceert ook Pamela Milton (Laila Robins), de gouverneur van een gemeenschap genaamd de Commonwealth.

AMC bracht eerder op 15 juli een trailer uit met de titel 'Trilogy'. Het begon met Rick Grimes die zijn 'leven of dood'-speech hield.

'We blijven bij elkaar', verklaart hij, terwijl we een reeks flitsen zien van verschillende personages, waaronder Herschel, Morgan, Andrea, Daryl en Negan. 'Dit is hoe we overleven: we zeggen tegen onszelf dat we de wandelende doden zijn.'

Er is echter niet veel in de weg van nieuwe beelden.

In april onthulde AMC, samen met de aankondiging van de releasedatum, de eerste teaser-trailer.

De video begint met de stem van Eugene (Josh McDermitt) die verschillende vragen beantwoordt, zoals 'Waarom ben je hier?' en 'Bent u ooit ingeënt tegen de mazelen?' We zien flitsen van ijs, een rechtszaal en een met graffiti beladen metrostation.

Fans speculeren dat de vraagsteller Mercer (Michael James Shaw) is, een personage uit de strips. De trailer bevat ook een schot van rood pantser, dat vrijwel zeker van Mercer is.

De cast van The Walking Dead seizoen 11

De cast van Walking Dead seizoen 11 wordt geleid door Norman Reedus als Daryl, Melissa McBride als Carol, Lauren Cohan als Maggie en Jeffrey Dean Morgan als Negan.

Andere ervaren castleden die terugkeren zijn: Josh McDermitt als Eugene, Christian Serratos als Rosita, Seth Gilliam als Gabriel, Ross Marquand als Aaron, Khary Payton als Ezekiel, Cooper Andrews als Jerry en Paola Lázaro als prinses.

Deelnemen aan de cast voor seizoen 11 is Michael James Shaw als Mercer . In de strips is hij een soldaat uit het Gemenebest die een rood harnas draagt ​​en een relatie met Princess ontwikkelt.

Op Comic-Con @ Home kondigde de show aan dat Josh Hamilton is gecast als Commonwealth-boekhouder Lance Hornsby.

The Walking Dead seizoen 11: Rick Grimes terugkeer en spin-off films

The Walking Dead heeft altijd een draaiende cast gehad, waarbij zelfs grote personages stierven door toedoen van zombies (of slechte mensen), maar geen vertrek was groter dan dat van ster Andrew Lincoln. Rick Grimes was negen seizoenen lang het middelpunt van de show.

Toen Lincoln vertrok, kondigde AMC aan dat het drie spin-offfilms ging maken over het lot van Rick na zijn 'dood'. Ze lieten ook de deur open voor zijn verschijning op de weg in de vlaggenschipserie. Nu het laatste seizoen nadert, sprak Lincoln onlangs met SFX Magazine over de plannen voor Rick in het Walking Dead-universum.

'Ik ben momenteel niet aan het filmen', zei hij over de films. 'Ik zit nog steeds heel erg in lockdown. We zijn erg enthousiast over hoe we bij de eerste beschikbare gelegenheid in productie gaan - er is sprake van dat het lente is. Ik kan niet wachten om die cowboylaarzen te krijgen.'

En gaat hij die laarzen ook dragen in het Walking Dead seizoen 11?

'Dat is een hele goede vraag. Het gemakkelijke antwoord is dat ik geen idee heb', zei Lincoln. 'Ik denk dat het nog niet is geschreven, maar ik zou daar nooit nooit tegen zeggen, want iedereen die nog steeds aan het tv-programma doet, is goede vrienden, en het is een buitengewone prestatie dat ze nog steeds bezig zijn met het maken van deze prachtige en baanbrekende show. dat resoneert nog steeds met de wereld.'

The Walking Dead seizoen 11 afleveringen

The Walking Dead seizoen 11 zal uit 24 afleveringen bestaan, wat het het langste seizoen van de show maakt. AMC brengt ze uit in drie batches van acht afleveringen.

Ze zijn losjes gebaseerd op de stripboeken 'Volume 30: New World Order', 'Volume 31: The Rotten Core' en 'Volume 32: Rest In Peace'.

De titels van de afleveringen zijn onthuld:

TWD 1101: 'Acheron: Deel I' (22 augustus)
TWD 1102: 'Acheron: deel 2' (29 augustus)
TWD 1103: 'Gejaagd'
TWD 1104: 'Uitlevering'
TWD 1105: 'Uit de as'
TWD 1106: 'Aan de binnenkant'
TWD 1107: 'Beloften verbroken'
TWD 1108: 'Voor bloed'

beste batterij voor mobiele telefoons

The Walking Dead seizoen 11 plot en spoilers

Seizoen 11 zou verder moeten gaan waar de tiende aflevering ophield: een face-to-face confrontatie tussen Maggie en Negan, die terugkeert naar Alexandrië nadat hij is verbannen naar een hut in het bos. Is Negan zeker hervormd? Of komt zijn duistere, gewelddadige kant weer naar boven? En zal Maggie uiteindelijk wraak nemen voor Glenns dood?

Ondertussen zijn er nieuwe schurken genaamd de Reapers onderweg. Ze jagen al een tijdje op Maggie en vrienden, en nu maken ze inbreuk op Alexandrië.

Maar de grote verhaallijn van seizoen 11 is waarschijnlijk de introductie van het Gemenebest. Princess wordt momenteel gevangen gehouden door een mysterieuze groep, maar we weten al dat Mercer zich bij de cast voegt, dus het moet het Gemenebest zijn. Bovendien is de community een belangrijk onderdeel van de laatste boog in de strips.

Het Gemenebest is een stadstaat met duizenden mensen, geavanceerde wapens en technologie. Hun doel is om terug te gaan naar waar de samenleving vóór de apocalyps was, maar dat komt met niet-geweldige dingen zoals ongelijkheid en klassenstrijd.

Uitvoerend producent Scott Gimple heeft onlangs een preview van Walking Dead seizoen 11 gegeven en noemde het 'heel, heel, heel, heel donker'. Gezien alles wat er al in de show is gebeurd, zegt dat echt iets.

'Er is wat zonneschijn tussen de somberheid', zei hij tijdens een recente... TWDUniverse Twitch-stream . 'Maar het donkere spul wordt heel, heel, heel, heel donker. Het is niet onverbiddelijk donker. Er zijn lichtpuntjes.'

Gimple voegde toe: 'Zonder er al te diep op in te gaan, is er een intensiteit van deze afleveringen die zowel een intensiteit van dreiging is vermengd met de intensiteit van emoties erachter, als verschillende geschiedenissen van de personages die daarmee vermengd raken.'

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenelfuur52minuten04droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen