WandaVision aflevering 9 mid-credits scene en post-credits scene uitgelegd

Krediet: Disney Plus/Marvel Studios

Er zijn WandaVision aflevering 9 mid-credits en post-credits scenes, dus je kunt maar beter niet aan de knop draaien nadat de aflevering klaar lijkt te zijn. Omdat beide scènes een beetje verwarrend zijn, hebben we het decoderingswerk gedaan om erachter te komen wat deze momenten betekenen voor de volgende MCU-films.

tv's met atsc 3.0-tuners

Toegegeven, deze scènes kunnen sommigen een beetje verward en geïrriteerd maken. Paul Bettany had behoorlijk hoge verwachtingen gewekt, en de scène na de aftiteling haalde niet bepaald de verwachte cijfers.  • Wat de finale ons vertelt over WandaVision seizoen 2
  • Wat is Paramount Plus?
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar nadat we de verborgen betekenissen van deze scènes hadden ontdekt, waren we behoorlijk enthousiast over wat de toekomst biedt in de Marvel-shows en -films. Dit is wat we (denken we) weten over de WandaVision aflevering 9 bonusscènes.

WandaVision aflevering 9 mid-credits scene

We beginnen met Jimmy Woo, die eindelijk de controle heeft over Westview. Hayward is aangehouden en alles is in orde. Monica Rambeau arriveert en zegt dat autoriteit hem goed staat, voordat een agent met een badge haar vertelt dat ze ergens anders in de stad nodig is.

Maar als ze een lege bioscoopzaal binnengaan, weten we meteen dat er iets aan de hand is. De officier onthult zichzelf als een Skrull (het buitenaardse ras dat voor het laatst is gezien in Captain Marvel en aan het einde van Spider-Man: Far From Home), en zegt dat een oude vriend van Monica's moeder Maria haar graag zou willen ontmoeten.

Waar precies? De Skrull wijst naar boven en Monica is opgewonden. Ze gaat de ruimte in. En ze gaat waarschijnlijk Nick Fury ontmoeten, zoals we voor het laatst de voormalige S.H.I.E.L.D. leider op een ruimtestation die doet alsof hij op vakantie gaat. Fury heeft gewerkt met Skrull-agenten die zichzelf en Maria Hill imiteren.

Wat betekent dit allemaal? Welnu, het is waarschijnlijk opgezet voor de Secret Invasion-serie, waar Fury en Talos (Ben Mendelsohn) zullen proberen Skrulls te stoppen die een plaats hebben ingenomen op belangrijke machtsposities in de MCU. Het kan ook linken naar Captain Marvel 2, aangezien Marvel al heeft bevestigd dat Teyonah Parris haar rol als Monica Rambeau in de film zal hernemen.

zelda hemelwaarts zwaard vreugde nadelen

WandaVision aflevering 9 scène na aftiteling uitgelegd

We hopen dat je WandaVision aflevering 9 niet hebt uitgeschakeld na die onthulling, want een tweede scène (na alle aftiteling) liet ons zien dat Wanda in rust leefde. Of dat is tenminste wat de openingsopname van haar hut op de berg zou moeten doen geloven.

In haar huis hoorden we een waterkoker fluiten en het camerawerk deed ons denken dat de grote cameo eindelijk zou komen. Maar dat gebeurde niet, omdat Paul Bettany ons allemaal voor de gek hield door te praten over een grote ster die naar Westview komt ( hij bedoelde zichzelf ).

Maar toen zagen we iets onverwachts: een astrale projectie (denken we) van de Scarlet Witch, zwevend in de lucht en bladerend door de Darkhold, het magische boek waar Agatha het in de laatste aflevering over had. En toen hoorden we de stemmen van Billy en Tommy die om hulp schreeuwden.

Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat Wanda's doel in Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal zijn om zich te herenigen met haar kinderen en mogelijk met Vision (zoals de finale in feite suggereerde dat ze elkaar weer zouden kunnen ontmoeten). Sommigen zouden kunnen denken dat WandaVision seizoen 2 eraan komt, maar dat is een beetje langdradig.

De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Korting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 50-inch Klasse 4-Serie 4K... Amazone Prime $ 499,99 $ 359 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen