Kijk: Google Pixel 6 Pro is schokkend duurzaam in nieuwe marteltests

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beste check engine lichtlezer

Als u zich zorgen maakt dat de Pixel 6 Pro ziet er een beetje fragiel uit, de YouTuber JerryRigEverything kan je officieel geruststellen.

Na de telefoon te hebben onderworpen aan de ergste marteling die een handset kan doorstaan, is de Pixel 6 Pro relatief ongeschonden naar buiten gekomen - of in ieder geval in geen slechtere staat dan de meeste andere telefoons op de markt (en beter dan de opvouwbare .)  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In de video van 6 minuten onderwerpt de YouTuber de Pixel 6 Pro aan het gebruikelijke krabben, buigen en branden dat je gewend bent. Met behulp van zijn reeks steeds agressievere gereedschappen, was JerryRigEverything in staat om het glazen scherm te krassen op niveau zes op de Mohs-hardheidsschaal, met diepere groeven en niveau zeven. Aangenaam is dat de vingerafdruklezer onder het scherm blijft werken, zelfs nadat dat deel van het scherm agressief is bekrast.

Verdere krastests op de behuizing bewijzen dat Google is overgestapt van het plastic fineer dat op de Pixel 5 op metaal — met uitzondering van een klein plastic gedeelte aan de bovenkant. Zoals uitgelegd door 9to5Google , de gewone Pixel 6 heeft dit niet, omdat het er is voor mmWave 5G, dat alleen op het Pro-model zit.

Een gebied dat ons bijzonder bezorgd maakte, was de buigtest - en niet alleen omdat het stressvol is om iemand te zien die probeert een smartphone van $ 899 te maken. De zorg was dat de uitstekende camerabobbel de telefoon in wezen in twee helften zou scheiden, waardoor het gemakkelijker te kraken zou zijn.

iphone case 12 pro max

Die angsten bleken echter ongegrond, aangezien de Pixel 6 Pro sterk bleef. De Pixel 6 Pro lijkt niet erg structureel te worden beïnvloed door die grote camerabobbel over het paneel, concludeert JerryRigEverything. De constructie is solide zonder scheuren, bochten of knikken.

Er was een gebied waar de Pixel 6 Pro faalde, maar als je ooit in een situatie komt waarin dit persoonlijk wordt getest, heb je waarschijnlijk grotere problemen dan een beschadigde telefoon. Toen hij een sigarettenaansteker op het LPTO OLED-scherm van de Pixel 6 Pro plaatste, kreeg de telefoon na ongeveer 15 seconden een permanent litteken.

dell xps 15 batterijduur

Het scherm werkte echter nog steeds, en hoewel sommige telefoons deze test doorstaan ​​zonder cosmetische schade, gaf JerryRigEverything toe dat deze test onbelangrijk is in het grotere geheel.

Kortom, het klinkt alsof je de Pixel 6 Pro kunt kopen met het vertrouwen dat je er niet met uiterste voorzichtigheid mee om hoeft te gaan. Maar misschien wilt u toch investeren in een Pixel 6-hoesje , Voor de zekerheid.

De beste Google Pixel 6 Pro-deals van vandaagContractdeals Sim vrij Vodafone 24 maanden Google Pixel 6 Pro (128 GB wit) Google Pixel 6 Pro (128 GB wit) £ 55 vooraf £ 35/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 200GB gegevens Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 200GB gegevens Visie Bij Mobiles.co.uk £ 55 vooraf £ 35/mnd Visie Bij Mobiles.co.uk ID kaart 24 maanden Google Pixel 6 Pro (wit) Google Pixel 6 Pro (wit) £ 29,99 vooraf £ 35,99/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 20GB gegevens ID kaart 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 20GB gegevens Visie Bij ID mobiel £ 29,99 vooraf £ 35,99/mnd Visie Bij ID mobiel ID kaart 24 maanden Google Pixel 6 Pro (128 GB zwart) Google Pixel 6 Pro (128 GB zwart) £ 9,99 vooraf £ 37,99/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 50 GB gegevens ID kaart 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 50 GB gegevens Visie Bij Mobiles.co.uk £ 9,99 vooraf £ 37,99/mnd Visie Bij Mobiles.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen