watchOS 8 — deze upgrade is een game changer voor mijn Apple Watch

(Afbeelding tegoed: toekomst)

notitie 20 ultra 5g hoesje

Terwijl watchOS 8 bevindt zich nog in de bètafase, er is één communicatiefunctie die mijn Apple-Horloge 6 oneindig veel gemakkelijker te gebruiken.

Hoewel de volledige versie van de software niet beschikbaar zal zijn tot de Apple-Horloge 7 debuteert later dit jaar, je kunt me ondertussen mijn berichten op mijn pols zien bewerken. Hoewel sommige mensen de nieuwe Mindfulness-app of de lang benodigde optie om meerdere timers in te stellen misschien waarderen, ben ik het meest opgewonden dat ik eindelijk een freaking typfout kan repareren.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ik had me niet gerealiseerd hoeveel ik deze functie nodig had totdat ik de kans kreeg om hem te gebruiken met de watchOS 8 bèta de afgelopen weken. Ik heb lang op mijn Apple Watch vertrouwd om berichten te verzenden, en accepteerde de incidentele frustraties die gepaard gaan met praten met tekst. Terwijl ik soms lui teksten weggooi die bezaaid zijn met fouten, eindig ik meestal gewoon met het opnieuw opnemen en opnieuw opnemen van mijn bericht totdat mijn smartwatch het goed doet.

En zoals elke gewone Apple Watch-gebruiker weet, is afhankelijk van Scribble voor het verzenden van berichten gewoon geen optie. Maar als ik uiteindelijk meerdere pogingen nodig heb, bespaar ik uiteindelijk niet veel tijd met praten met tekst in vergelijking met het onhandig tekenen van woorden en interpunctie.

beste bluetooth-headset met microfoon

watchOS 8: een broodnodige revisie van Apple Watch-berichten

Apple heeft de berichtfuncties in watchOS 8 verbeterd. Ik had niet zo stiekem gehoopt dat we een toetsenbord zouden krijgen, maar de vernieuwde software slaagt er tot nu toe in om communicatie vanaf mijn pols minder moeilijk te maken.

Om een ​​bericht in watchOS 8 te bewerken, hoef je alleen maar de Digital Crown te draaien om teken voor teken door het bericht te scrollen.

Ik kan eindelijk verschillende soorten composities combineren in watchOS 8, wat betekent dat ik Krabbel, emoji's en dictaat kan gebruiken om hetzelfde bericht te vormen. Met de nieuwe software kun je ook gemakkelijk GIF's verzenden, als dat je M.O. voor zelfexpressie. Mij? Ik ben gewoon blij dat ik een langere tekst kan verzenden zonder deze een half dozijn keer op te nemen.

Fox News op Pluto TV

Om een ​​bericht in watchOS 8 te bewerken, hoef je alleen maar de Digital Crown te draaien om teken voor teken door het bericht te scrollen. U kunt op een woord tikken om het te verwijderen of u kunt ook een korte lijst met voorgestelde alternatieven bekijken.

Omdat ik de neiging heb om onnodige zinnen te gebruiken, zoals 'zoals', vooral als ik afgeleid of gehaast ben, was het voor mij een game-changer om losse woorden te kunnen verwijderen. Het is ook minder duidelijk voor anderen wanneer ik sms vanaf mijn telefoon in plaats van in mijn pols te spreken wanneer ik ze een bericht stuur. Ik zeg niet dat sms'en vanaf een Apple Watch genormaliseerd moet worden; het zou gewoon niet zo grof moeten aanvoelen als in het verleden.

Beter nog, deze verbetering van berichten zorgt ervoor dat ik me meer op mijn gemak voel om mijn Apple Watch van mijn iPhone te bevrijden. Met mobiele ondersteuning kon ik al telefoontjes vanaf mijn pols aannemen, maar nu kan ik ook goed sms'en vanaf mijn smartwatch - minder praten met tekstopnames die nodig zijn.

De beste Apple Watch 6-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen13uur14minuten32droogKorting Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Weergave Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Weergave Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen