The Wayward Realms wil The Elder Scrolls zijn, maar dan nog ambitieuzer

Krediet: Once Lost Games

oneplus nord n100 versus n10

Als je The Elder Scrolls volgt, ben je misschien al bekend met The Wayward Realms - een aankomende fantasy-RPG die veel DNA deelt met de hitserie van Bethesda. Twee originele makers van Elder Scrolls hebben de handen ineen geslagen voor dit project, dat tot doel heeft de beste delen van de Elder Scrolls opnieuw te creëren, maar met nog meer nadruk op verhalende beslissingen en rollenspel.

Dankzij een recente teaser-trailer en Steam-lijst hebben we meer informatie dan ooit over The Wayward Realms. Als de game alles kan maken waar het voor adverteert, zou het de moeite waard moeten zijn om te kijken van fans van Elder Scrolls, evenals van iedereen met affiniteit met RPG's in pc-stijl.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel The Wayward Realms al meer dan een jaar in ontwikkeling is, hebben we de afgelopen dagen ontzettend veel geleerd over de game. Eerst en vooral is er de teaser-trailer, die je kunt bekijken Youtube en onder:

Zoals fantasy-RPG-trailers gaan, gaat het erom wat je zou verwachten. Er is een spookachtig bos, een avonturier te paard, een gloeiend licht en een grote onthulling op een berguitzicht, met een kasteel in de verte. De wereld van The Wayward Realms lijkt drie manen te hebben, wat een interessant detail is. Het is ook een kans om wat van de game-muziek te horen van Eric Heberling, die ook de muziek schreef voor The Elder Scrolls: Arena en The Elder Scrolls: Daggerfall.

Als je Arena en Daggerfall leuk vond, zou The Wayward Realms je misschien meer aanspreken dan Morrowind, Oblivion of Skyrim. Dat komt omdat Ted Peterson en Julian LeFay - de geesten achter de eerste twee Elder Scrolls-games - opnieuw de handen ineen hebben geslagen om aan The Wayward Realms te werken. Het gaat overal; do something vibe van de vroege Elder Scrolls-inzendingen lijkt ook aanwezig te zijn in dit nieuwe project:

app verwijderen op samsung tv

[Ontwikkelaar] Once Lost Games maakt een nieuwe open-wereld fantasy-RPG waarin keuze, consequentie, reikwijdte en rollenspel als nooit tevoren zullen worden ervaren in een realistisch geschaalde open wereld in een nieuwe gameklasse: de Grand RPG, de spellen Stoom pagina legt uit. The Wayward Realms speelt zich af op een groep van meer dan honderd, realistisch geschaalde eilanden, gezamenlijk bekend als de Archipel, waar tientallen facties strijden om invloed en macht.

Wat The Wayward Realms zou kunnen onderscheiden van The Elder Scrolls en soortgelijke games, is de Game Master-monteur. The Wayward Realms zal een virtuele Game Master hebben die de ervaring modereert, net zoals een echte Game Master dat doet in een tabletop-RPG. Volgens de Steam-lijst houdt deze Game Master dingen interessant voor je, waardoor andere personages en hun facties reageren en hun volgende zet plannen op basis van je acties. De details zijn op dit moment een beetje vaag, maar welke persona je ook voor jezelf creëert - een dief, een aristocraat, een geleerde enzovoort - zal van invloed zijn op hoe andere personages je zien en hoe het verhaal zich ontvouwt.

google pixel 5 xl prijs

Hoewel The Wayward Realms eindelijk een Steam-pagina heeft, is er nog steeds geen releasedatum gepland. De game lijkt groot en ambitieus, vooral omdat Once Lost Games een klein ontwikkelteam heeft. Toch moeten fans van Elder Scrolls deze in de gaten houden - vooral omdat, als alle andere dingen gelijk zijn, het nog steeds eerder zou kunnen uitkomen The Elder Scrolls VI .

De beste The Elder Scrolls V: Skyrim-deals van vandaag 673 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overtwintiguur16minuten25droog The Elder Scrolls V 5 Skyrim... CDKeys $ 6,59 Visie The Elder Scrolls V: Skyrim -... Amazone Prime $ 20,73 Visie Korting Elder Scrolls V: Skyrim... Walmart $ 34,67 $ 24,63 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen