Waar Nvidia GeForce RTX 3080 kopen — laatste updates voor het aanvullen

(Afbeelding tegoed: Nvidia)

Spring naar:

Tring om te vinden waar je de . kunt kopen Nvidia GeForce RTX 3080 voelt een beetje als een grap; meer dan een jaar later zou je meer geluk hebben om een ​​speld in een hooiberg te vinden terwijl je met AMD Radeon-kaarten op je hoofd wordt geslagen, dan gemakkelijk een goed geprijsde GeForce RTDX 30-serie kaart te vinden.

De grafische kaart van $ 699 is in principe overal uitverkocht, met zelfs dure versies die niet op voorraad zijn. Verwacht dus niet dat een van deze grafische kaarten opduikt in de Black Friday-deals.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dus tenzij u overweegt om koop een vooraf gebouwde pc om een ​​GeForce RTX 3080 Ti . te beveiligen , zoals onze computerschrijver Tony Polanco deed, dan kun je het beste een grafische kaart bemachtigen door de lijst met verkopers te bekijken die we hieronder hebben afgerond en je aan te melden voor eventuele voorraadupdates, en dan een beetje geduld te hebben.

Onze lijst bevat retailers in de VS en het VK die de GeForce RTX 3080 in hun boeken hebben, evenals de GeForce RTX 3080 Ti.

Nvidia GeForce RTX 3080: Laatste voorraadupdates

Vanaf 15 november is er geen Nvidia GeForce RTX 3080-restock beschikbaar, althans niet tegen redelijke prijzen.

Helaas, aangezien het tekort aan grafische kaarten niet snel zal verdwijnen, verwachten we niet dat deze situatie in ieder geval volgend jaar zal veranderen.

Laatste Nvidia GeForce RTX 3080-deals

De beste Nvidia GeForce RTX 3080-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen09uur36minuten40droog ASUS ROG STRIX NVIDIA GeForce... Amazone $ 2.600 Visie 2021 Nieuwst ASUS TUF Gaming... Amazone $ 2.700 Visie Nvidia grafische kaart... Amazone $ 3.049,74 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen