Welk Jackbox Party Pack moet je kopen?

Krediet: Jackbox-spellen

De Jackbox Party Pack-spellen zijn een redder in nood wanneer je moet socializen, of je dat nu persoonlijk of online doet. Ze kunnen een uitstervend huisfeest nieuw leven inblazen, of een hele familie, duizenden kilometers van elkaar gescheiden, in lachen uitbarsten.

Er zijn zes verschillende Jackbox Party Packs beschikbaar, en elk heeft een verzameling van vijf verschillende partygames, variërend van trivia, tekenen, verborgen rollen tot regelrechte bedrog. Ze zijn ongelooflijk leuk, vooral als je lekker eten en drinken bij ze hebt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Deze snelle, eigenzinnige, ietwat gewaagde partygames begonnen in 1995 als een buitensporige pc-game genaamd You Don't Know Jack. De ontwikkelaars wilden bewijzen dat een videogame het gevoel van een bordspelavond voor volwassenen met succes kon nabootsen - en het feit dat de serie 25 jaar later nog steeds goed gaat, toont aan dat ze daarin zijn geslaagd.

De Jackbox Party Pack-spellen zijn enkele van de meest toegankelijke titels die er zijn. Ze zijn beschikbaar voor elke console, maar ook voor pc, iOS en Android. De games ondersteunen tussen de vier en acht spelers en je hebt geen extra controllers nodig; iedereen speelt op zijn of haar eigen smartphone. Ze kosten over het algemeen $ 25 of $ 30 voor een enkel pakket, maar zijn vaak te koop voor de helft van dat bedrag, of minder.

Als je nog nooit een Jackbox Party Pack hebt gekocht, kan het natuurlijk een beetje intimiderend zijn om te weten waar je moet beginnen. Het zou tenslotte meer dan $ 150 kosten om de hele serie te kopen; je wilt waarschijnlijk beginnen met slechts één verzameling, je een weg banen door de games en vanaf daar doorgaan. Hier is een kort overzicht van elk spel en enkele persoonlijke aanbevelingen.

Het Jackbox-feestpakket

Krediet: Jackbox-spellen

Het eerste Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

Je kent Jack niet : Een trivia-spel uit de popcultuur met competitieve sociale mechanica
Aantrekkelijk : een tekenspel, waarbij spelers een zin moeten raden op basis van de afbeeldingen die je tekent
Woord Spud : Een woordassociatiespel waarbij spelers stemmen op de beste antwoorden
Lie Swatter : Een waar/onjuist raadspel over bizarre feiten
Fibbage XL : Een spel met sociale misleiding, waarbij spelers elkaar voor de gek proberen te houden door bizarre feiten te geloven

Fibbage XL was jarenlang mijn favoriete partygame. Het is bijna oneindig herspeelbaar, omdat elke nieuwe groep spelers zijn eigen gevoeligheden en vooroordelen naar de tafel brengt. De mechanica van het spel is een beetje moeilijk te beschrijven, maar het duurt ongeveer 30 seconden om te leren, en een ronde eindigt zelden zonder een refrein van Let's do it again!

You Don't Know Jack is ook gewoon een solide, grappig trivia-spel. Ik ben dol op trivia-spellen, maar de meningen van je vrienden en familie kunnen verschillen.

Jackbox-feestpakket kopen

batterijduur van apple watch se
Jackbox-feestpakket kopen

Jackbox-feestpakket kopen

Bekijk Deal

Het Jackbox-feestpakket 2

Krediet: Jackbox-spellen

Het tweede Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

Fibbage 2: Zie Fibbage XL hierboven
Oorsmeer: Een geluidsassociatiespel, vergelijkbaar met Word Spud
Biidioten: Een tekenspel waarbij spelers bieden op het beste kunstwerk
Quiplash XL: Een woordspel waarbij spelers hun eigen kwinkslagen schrijven als reactie op een prompt
Bom Corp: Een coöperatief spel waarin spelers bizarre instructies volgen om een ​​bom onschadelijk te maken

Fibbage 2 is net zo goed als de eerste, terwijl Quiplash een buitengewoon boeiende game is in dezelfde geest. Ik heb geen uitgesproken mening over de andere drie games, hoewel Bomb Corp een vrij ander soort ervaring is dan je in andere Jackbox Party Packs zult vinden.

Jackbox Party Pack 2 kopen

beste prijs op Apple-telefoons
Jackbox Party Pack 2 kopen

Jackbox Party Pack 2 kopen

Bekijk Deal

Het Jackbox-feestpakket 3

Krediet: Jackbox-spellen

Het derde Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

Quiplash 2: Zie Quiplash hierboven
Trivia Moordfeest : Een trivia-spel waarbij één fout antwoord een speler kan doden
Raadspionage : Een raadspel over de voorkeuren van spelers
Doe alsof : Een spel met verborgen rollen waarin op één na alle spelers een actie moeten uitvoeren; de overgebleven speler moet de actie uitzoeken
Tee K.O. : Een tekenspel waarbij spelers hun eigen t-shirts ontwerpen

Trivia Murder Party is geweldig voor degenen die niet het geduld hebben om een ​​hele ronde van You Don't Know Jack te doorlopen, hoewel de regels behoorlijk bestraffend kunnen zijn. Fakin' It is verrassend leuk, en Tee K.O. is solide, hoewel geen van beide geweldig is voor uitgebreide spelsessies.

Jackbox Party Pack 3 kopen

Jackbox Party Pack 3 kopen

Jackbox Party Pack 3 kopen

Bekijk Deal

Het Jackbox-feestpakket 4

Krediet: Jackbox-spellen

Het vierde Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

Fibbage 3: Zie Fibbage hierboven
Overleef het internet : Een versie van Telefoon waarbij spelers opzettelijk elkaars argumenten verdraaien
Monster op zoek naar monster : Een spel met verborgen rollen waarin spelers proberen met elkaar in contact te komen op basis van beperkte informatie
bracketeering : een competitieve game waarin de antwoorden van spelers tegen elkaar worden gespeeld in haken in toernooistijl
Burgerkrabbel : een tekenspel waarin spelers strijden om ontwerpen in realtime na te bootsen

Fibbage is een hit, zoals altijd, en Survive the Internet kan leuk zijn, hoewel soms een beetje te dicht bij huis. De anderen zijn geen persoonlijke favorieten van mij, hoewel de smaak van je groep kan verschillen.

Jackbox Party Pack 4 . kopen

Jackbox Party Pack 4 . kopen

Jackbox Party Pack 4 . kopen

Bekijk Deal

Het Jackbox-feestpakket 5

Krediet: Jackbox-spellen

Het vijfde Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

Je kent Jack niet: volledige stream : Zie je niet Jack hierboven
Splits de kamer : Een invulspel waarin spelers stemmen over oplossingen voor bizarre scenario-aanwijzingen
Mad Verse City : Een rijmend spel waarin spelers hiphopverzen proberen te bedenken
Zeeple Dome : Een vechtspel waarin spelers met katapulten tegen aliens vechten
duidelijk dom : Een tekenspel waarin spelers hun eigen gekke technologieën ontwerpen en pitchen

Zeeple Dome verslijt zijn welkom verbazingwekkend snel. Maar elk ander spel in het Jackbox Party Pack 5 is een absoluut juweeltje. Split the Room is stijlvol en slim, Patently Stupid is de moeite meer dan waard en Mad Verse City is gewoon het beste Jackbox-spel dat ik ooit heb gespeeld. Als je een sessie kunt doorlopen zonder dat ten minste één speler fysiek dubbel van het lachen is, dan is mijn petje af voor je.

Jackbox Party Pack 5 . kopen

Jackbox Party Pack 5 . kopen

Jackbox Party Pack 5 . kopen

Bekijk Deal

Het Jackbox-feestpakket 6

Krediet: Jackbox-spellen

Het zesde Jackbox Party Pack bevat de volgende titels:

pixel 5 of iphone 12

Trivia Moordfeest 2 : Zie Trivia Murder-feest hierboven
Rolmodellen : Een matching game waarin spelers zichzelf in categorieën indelen
grap boot : Een schrijfspel waarin mensen grappen maken op basis van willekeurige woorden
Woordenboek : Een schrijfspel waarin mensen hun eigen nep-jargon en gezegden maken
Druk op de knop : Een spel met verborgen rollen waarin spelers een buitenaards wezen moeten ontdekken die andere aanwijzingen krijgt dan de rest

Trivia Murder Party 2 is solide en rolmodellen kunnen verrassend opnieuw worden gespeeld. Ik denk niet dat er een slechte game is in dit stel, hoewel Joke Boat veel denkkracht vereist. Push the Button is ingewikkelder dan de meeste Jackbox-spellen en de tijdsinvestering zeker waard, vooral als je een zeer verdachte vriendengroep hebt.

Jackbox Party Pack 6 . kopen

Jackbox Party Pack 6 . kopen

Jackbox Party Pack 6 . kopen

Bekijk Deal

Welk Jackbox Party Pack is het beste?

Hoewel elk Jackbox Party Pack zijn ups en downs heeft, zou ik, als ik maar één verzameling zou kopen, het Jackbox Party Pack 5 maken. Het spelaanbod is uitstekend en heeft echt voor elk wat wils. Aan de andere kant heeft het Jackbox Party Pack 5 geen Fibbage, wat een van de allerbeste Jackbox-spellen is. Als Fibbage een onmisbare titel is, raad ik het eerste of tweede Jackbox Party Pack aan. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de eerste, omdat ik You Don't Know Jack leuk vind, maar Quiplash is ook een uitstekende game om te hebben.

Hoe speel je het Jackbox Party Pack online

Als het Jackbox Party Pack één groot struikelblok heeft, dan is het wel dat samenspelen in het echte leven belachelijk eenvoudig is, maar online spelen kan ingewikkeld zijn. Toegegeven, Jackbox-spellen zijn ontworpen om mensen persoonlijk bij elkaar te brengen, maar er zijn nog steeds bepaalde situaties (bijvoorbeeld een wereldwijde pandemie) waarin dat gewoon niet mogelijk is.

Het goede nieuws is dat het Jackbox-team zich terdege bewust is van deze beperking en een aantal slimme oplossingen heeft geboden om deze te overwinnen. In een bericht getiteld Hoe Jackbox-spellen op afstand met vrienden en familie te spelen , Jackbox's eigen Brooke Hofer bood een aantal oplossingen, waaronder Zoom, Google Hangouts en Steam's uiterst handige Remote Play Together-optie.

Het personeel van TemplateStudio heeft onlangs geëxperimenteerd met de Go Live-functie van Discord, die ook werkt. Als je een manier hebt om je scherm te delen via een videochat-app of online te streamen, kun je zonder al te veel moeite een Jackbox Party Pack-game online krijgen.

Hofer biedt videozelfstudies en stapsgewijze instructies voor streaming op zowel Twitch als YouTube, die de moeite van het bekijken waard zijn. Het volstaat te zeggen dat, hoewel Jackbox-spellen niet zijn geoptimaliseerd voor online spelen, het bedrijf je heel graag wil helpen.

Verder is er een Jackbox Party Pack 7 onderweg, dus ik zou online spelen nog niet helemaal uitrekenen. We kunnen de laatste tijd allemaal wel wat gelach gebruiken in ons leven.

De beste Nintendo Switch-deals van vandaag 680 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen01uur42minutenvijftiendroogAanbevolen keuze van de redactie Nintendo Switch Lite-console,... Walmart $ 287.30 Visie +Mario Kart 8 Deluxe +3 maanden Nintendo Online Nintendo Switch - Neon... Beste koop $ 299,99 Visie Nintendo Switch - Dieren... Amazone Prime $ 353,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen