Wie heeft de beste gratis 5G-telefoondeal? AT&T versus T-Mobile versus Verizon

(Afbeelding tegoed: SOPA / Getty)

De beste telefoonaanbieders willen zo graag dat je op hun nieuwe 5G-netwerken springt, dat ze je zelfs een gratis telefoon willen geven om je de snellere draadloze standaard te laten ontdekken. Maar welke biedt de beste gratis 5G-telefoondeal?

Dat hangt helemaal af van wat voor soort telefoon je wilt, het toestel dat je bij de hand hebt om in te ruilen en – vooral – de kwaliteit van de 5G-dekking in jouw regio.macbook air m1 spacegrijs
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

U begrijpt waarom providers bereid zijn afstand te doen van een telefoon als dit betekent dat meer mensen hun netwerk gebruiken. In de meer dan twee jaar sinds 5G-netwerken live zijn gegaan, zijn de grote providers agressief uitgebreid, waardoor een groter aantal mensen dekking heeft gekregen. Nu 5G nog jaren bij ons zal zijn, willen diezelfde providers nu hun vlag planten en abonnees vergrendelen. Het helpt ook dat veel van deze 5G-telefoondeals een onbeperkt data-abonnement vereisen, waardoor terugkerende inkomsten worden gegarandeerd voor de kosten van een smartphone-freebie.

Maar ook klanten kunnen profiteren van deze deals. Hoewel we nog een lange weg te gaan hebben voordat 5G-dekking alomtegenwoordig is, bereikt het voldoende gebieden om upgraden de moeite waard te maken. En als je overstapt naar een nieuwe telefoon, is iets gratis krijgen meestal de voorkeur boven het betalen van de volledige prijs, vooral als je op zoek bent naar een van de duurdere vermeldingen op de lijst met beste 5G-telefoons .

Hier is een nadere blik op de gratis 5G-telefoonaanbiedingen van elke telefoonmaatschappij en of ze geschikt zijn voor uw behoeften.

T-Mobile gratis 5G-telefoondeal: het meest eenvoudige aanbod

    Aanbieding 1:Krijg een gratis OnePlus Nord N200 5G of Revvl V + 5G wanneer u een functionerende mobiele telefoon inruiltDeal 2:krijg een iPhone 12 of Galaxy S21 gratis wanneer je een telefoon inruilt en je aanmeldt voor een Magenta Plus onbeperkt abonnement

OnePlus Nord N200 5G(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste gratis 5G-telefoonaanbieding van T-Mobile: Ruil een werkende mobiele telefoon in (of activeer een nieuwe servicelijn op een in aanmerking komend draadloos abonnement), en T-Mobile geeft je een gratis 5G-telefoon.

De in aanmerking komende telefoons: Bij dit abonnement heb je de keuze uit twee telefoons: de OnePlus Nord N200 5G of de Revvl V+ 5G.

We kunnen niet spreken over de kwaliteit van de Revvl V+, het in-house merk telefoons van T-Mobile gebouwd door TCL. Maar we hebben wel een OnePlus Nord N200 5G beoordeling waarin we verklaarden dat deze telefoon van $ 239 de beste 5G-waarde was die er is.

Verwacht met de Nord N200 geen geweldige prestaties of camera's die zich meten met de beste goedkope cameratelefoons zoals de Pixel 4a. Maar OnePlus heeft deze telefoon wel uitgerust met een verversingssnelheid van 90 Hz, en hij gaat lang mee op een lading.

Het maakt niet uit welke telefoon u in deze deal krijgt, u betaalt de omzetbelasting vooraf en ontvangt gedurende 24 maanden maandelijkse tegoeden. Voor die tijd weg bij T-Mobile, en je hangt aan de haak voor het saldo van de telefoon.

OnePlus Nord N200 5G: Nu gratis @ T-Mobile
Lever een werkende telefoon in bij T-Mobile en de koerier geeft je een gratis OnePlus Nord N200 5G. U krijgt tegoeden voor de telefoon, gespreid over 24 maanden.

OnePlus Nord N200 5G: Nu gratis bij T-Mobile

OnePlus Nord N200 5G: Nu gratis @ T-Mobile
Lever een werkende telefoon in bij T-Mobile en de koerier geeft je een gratis OnePlus Nord N200 5G. U krijgt tegoeden voor de telefoon, gespreid over 24 maanden.

Bekijk Deal

Het 5G-netwerk: T-Mobile 5G is zonder twijfel het meest uitgebreide 5G-netwerk en bereikt meer dan 300 miljoen mensen. T-Mobile is bezig zijn verreikende Extended Range 5G-netwerk om te zetten in een sneller Ultra Capacity 5G-netwerk, met als doel die overgang tegen het einde van het jaar te voltooien.

Ten minste één testbedrijf beoordeelt T-Mobile al als het best presterende 5G-netwerk in de VS Opensignal zegt T-Mobile levert hogere downloadsnelheden dan zowel AT&T als Verizon. In zijn rapporten echter, RootMetrics plaatst AT&T voor T-Mobile qua snelheid.

Andere gratis 5G-telefoonaanbiedingen van T-Mobile: De OnePlus Nord N200 heeft misschien een goede 5G-waarde, maar het is niet de meest flitsende telefoon. T-Mobile heeft ook een deal waarbij je een iPhone 12 of Galaxy S21 gratis, hoewel je nog veel meer hindernissen moet nemen.

Allereerst moet je een relatief recente telefoon inruilen om het volledige krediet te krijgen dat je de iPhone 12 of Galaxy S21 gratis zou geven. In het geval van Apple-telefoons moet die inruil een iPhone X of nieuwer zijn; de iPhone 8, uitgebracht op hetzelfde moment als de iPhone X, levert slechts een besparing van $ 730 op. Voor Samsung-telefoons heb je een Galaxy S20 of nieuwer nodig om de maximale inruilwaarde te behalen.

Naast het inruilen van een apparaat, moet je je aanmelden voor een Magenta Plus onbeperkt abonnement om een ​​flinke korting te krijgen op de iPhone 12 of Galaxy S21. Dat is het duurste onbeperkte data-abonnement van T-Mobile, voor $ 85 per maand, hoewel je naast andere voordelen ook echt onbeperkte data plus HD-videostreaming krijgt.

Zoals voorheen wordt de kortingswaarde aan u uitbetaald in factuurtegoeden gespreid over 24 maanden. U zult genieten van een veel betere gratis (of beter gezegd, 'korting') telefoon, maar de andere gratis 5G-telefoondeal van T-Mobile is iets eenvoudiger.

Het vonnis: Tenzij je het nieuwste en beste apparaat nodig hebt, kun je met een simpele inruil een OnePlus Nord N200 5G krijgen, een prima telefoon om te genieten van het 5G-netwerk van T-Mobile.

Verizon gratis 5G-telefoondeal: royale inruil voor goede telefoons

Galaxy S21 en iPhone 12(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Verizon's beste gratis 5G-telefoonaanbieding: Ruil je oude telefoon in, ook als deze beschadigd is, en krijg geld terug op je 5G-telefoonaankoop.

De in aanmerking komende telefoons: Met Verizon kun je dat tegoed toepassen op de vier iPhone 12-modellen en op elke Galaxy S21 of Galaxy Note 20 apparaat. In het geval van de iPhone kun je een maximaal tegoed van maximaal $ 1.000 krijgen, terwijl Galaxy-shoppers tot $ 1.100 terug kunnen krijgen.

Net als bij T-Mobile heb je een recente telefoon nodig om het grootste rendement te behalen, hoewel Verizon behoorlijk genereus is met zijn kortingen. Mijn iPhone SE uit 2016 komt bijvoorbeeld in aanmerking voor een tegoed van $ 350, gespreid over 24 maanden. T-Mobile biedt zelfs geen korting als je een originele iPhone SE inruilt. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat Verizon kapotte telefoons accepteert, iets wat andere providers niet doen.

De iPhone 8 levert een besparing op van $ 700, waardoor je in wezen een iPhone 12 mini gratis of een iPhone 12 voor $ 99 kunt krijgen.

U moet zich aanmelden voor een van de onbeperkte data-abonnementen van Verizon, maar u moet dat hoe dan ook doen als u het 5G-netwerk van de koerier wilt gebruiken.

Galaxy S21: Krijg het gratis @ Verizon
Ruil elke telefoon in bij Verizon - zelfs als deze kapot is - en je kunt tegoed krijgen om te gebruiken voor een Galaxy S21. Hoe nieuwer de telefoon, hoe meer tegoed je kunt ontvangen - genoeg om de Galaxy S21 gratis te krijgen. Verizon heeft vergelijkbare deals op de iPhone 12 of Galaxy Note 20.

Galaxy S21: Krijg het gratis @ Verizon

Galaxy S21: Krijg het gratis @ Verizon
Ruil elke telefoon in bij Verizon - zelfs als deze kapot is - en je kunt tegoed krijgen om te gebruiken voor een Galaxy S21. Hoe nieuwer de telefoon, hoe meer tegoed je kunt ontvangen - genoeg om de Galaxy S21 gratis te krijgen. Verizon heeft vergelijkbare deals op de iPhone 12 of Galaxy Note 20.

Bekijk Deal

Het 5G-netwerk: Het landelijke 5G-netwerk van Verizon bereikt 230 miljoen mensen in 2.700 steden. De Ultra Wideband-service van de koerier heeft niet zo'n groot bereik - het is momenteel in delen van meer dan 70 steden.

Opensignal zegt dat de downloadsnelheden van Verizon 5G gelijk zijn aan die van AT&T, waarbij beide providers T-Mobile volgen. Verizon heeft ook de laagste 5G-beschikbaarheid in de ranglijst van Opensignal. Dat gezegd hebbende, beoordeelde het laatste rapport van RootMetrics Verizon als het beste voor 5G-beschikbaarheid.

Andere gratis 5G-telefoonaanbiedingen van Verizon: Hoewel het inruilprogramma van Verizon de voorkeur geeft aan de huidige vlaggenschepen, kun je een volledig gratis 5G-telefoon van Big Red krijgen, zonder zelfs maar een inruil te doen.

Meld u aan voor een onbeperkt abonnement bij de koerier en activeer een nieuwe lijn, en u kunt een Galaxy S20 FE gratis. (U ontvangt over 24 maanden tegoeden.) De Galaxy S20 FE biedt de beste eigenschappen van Samsung's Galaxy S20 vlaggenschepen, met weinig compromissen. Maar het kan binnenkort worden vervangen door de Galaxy S21 FE , dus je krijgt niet echt een geavanceerde telefoon.

Het vonnis: Als je een kapotte telefoon hebt, is de inruildeal van Verizon volkomen logisch voor het upgraden naar een nieuwe 5G-telefoon. En je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoeveel je oudere telefoon de prijs van een 5G-upgrade kan verlagen.

AT&T gratis 5G-telefoondeal: goede telefoons en een sterk netwerk

    Overeenkomst:Krijg een gratis Galaxy S21 of iPhone 12 mini wanneer je een werkende telefoon inruilt en je aanmeldt voor onbeperkte data.

iPhone 12 mini(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

AT&T's beste gratis 5G-telefoonaanbieding: Ontvang een gratis 5G-telefoon van AT&T wanneer u uw huidige telefoon inruilt - deze moet werken - en u zich aanmeldt voor een onbeperkt abonnement.

De in aanmerking komende telefoons: De gratis telefoon in kwestie kan een Galaxy S21 zijn of een iPhone 12 mini . Houd er echter rekening mee dat niet elk inruilapparaat in aanmerking komt voor de volledige korting; met andere woorden, als u een veel oudere telefoon heeft, krijgt u uw S21 of iPhone 12 mini tegen een gereduceerd tarief, maar niet gratis.

De iPhone 8 of hoger krijgt u bijvoorbeeld de volledige inruilwaarde; alles wat ouder is dan dat - evenals de iPhone SE (2020) verdient slechts $ 350 korting. Een Galaxy S9 of nieuwer krijgt u ook de volledige korting.

iPhone 12 mini: Gratis bij elke inruil @ AT&T
AT&T geeft je genoeg tegoed om een ​​gratis iPhone 12 mini te krijgen als je een werkende telefoon inlevert. U moet zich aanmelden voor onbeperkte data bij de provider. De Galaxy S21 komt ook in aanmerking onder de deal van AT&T.

Gratis bij elke inruil @ AT&T

iPhone 12 mini: Gratis bij elke inruil @ AT&T
AT&T geeft je genoeg tegoed om een ​​gratis iPhone 12 mini te krijgen als je een werkende telefoon inlevert. U moet zich aanmelden voor onbeperkte data bij de provider. De Galaxy S21 komt ook in aanmerking onder de deal van AT&T.

Bekijk Deal

Het 5G-netwerk: AT&T 5G bereikt nu 250 miljoen mensen met zijn landelijke netwerk. De snellere 5G Plus-service is momenteel beschikbaar in 38 steden en 20 locaties, met plannen om tegen het einde van het jaar 40 steden en 40 locaties te bereiken.

De 5G-prestaties van AT&T hebben hoge cijfers gekregen van netwerktestbedrijven, waarbij RootMetrics eerder zei dat de provider de hoogste 5G-snelheden heeft. OpenSignal zegt dat AT&T de gemiddelde downloadsnelheid van T-Mobile volgt, maar dat het 5G-bereik toeneemt.

Andere AT&T 5G-telefoonaanbiedingen: AT&T heeft momenteel geen andere gratis promoties. Maar als je geen vlaggenschiptelefoon nodig hebt, biedt AT&T zowel de Moto G Stylus 5G en de Samsung Galaxy A32 voor $ 5 per maand gedurende 36 maanden. De belangrijkste aantrekkingskracht hier is dat u geen telefoon hoeft in te ruilen - u hoeft zich alleen maar aan te melden voor een onbeperkt data-abonnement bij AT&T.

Het vonnis: Het 5G-netwerk van AT&T maakt indruk, en als je een telefoon hebt die in aanmerking komt voor de volledige korting, kan een gratis Galaxy S21 of iPhone 12 mini van jou zijn.

De beste Samsung Galaxy S21-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen04uur23minuten49droog Samsung Galaxy S21 5G, VS... Amazone $ 551 Visie Galaxy S21 5G 128GB (Verizon) Samsung $ 799,99 Visie Samsung Galaxy S21 ontgrendeld... Walmart $ 899,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen