Whoop 4.0 — Prijs, specificaties en functies

(Afbeelding tegoed: Whoop)

Whoop werd populair als de riem waarmee NBA-spelers en UFC-atleten werden gespot terwijl ze ze onder hun zweetbanden slopen, maar tot nu toe heeft de technologie van LeBron James gemengde recensies gehad in de drukke fitnesstracker markt.

Sommige gebruikers waren dol op de gedetailleerde herstelgegevens, waardoor ze wisten wanneer ze een training moesten overslaan en wanneer ze zichzelf echt konden pushen, anderen twijfelden aan de nauwkeurigheid van de hartslaggegevens van de fitnesstracker. Maar nu is de Whoop 4.0 uitgebracht.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Whoop zei dat zijn nieuwe fitnesstracker 33% kleiner en nauwkeuriger is dan voorheen, dankzij nieuwe sensoren. Het kondigde ook Whoop body aan, een lijn van slimme kleding waarmee gebruikers hun tracker op meerdere locaties op hun lichaam kunnen dragen.

beste smartphones met een beperkt budget

Dit is wat u moet weten over de nieuwe technologie.

Whoop 4.0: prijs en releasedatum

In tegenstelling tot andere trackers op de markt, heeft de Whoop-band zelf geen vaste prijs, in plaats daarvan melden gebruikers zich aan via een maandelijks abonnement, dat $ 30 / £ 30 per maand kost en daarbij krijgen ze de band gratis. In september, toen de Whoop werd aangekondigd, kon elke gebruiker met nog minimaal zes maanden op zijn account ervoor kiezen om gratis te upgraden naar de Whoop 4.0-band. Nieuwe gebruikers kunnen zich nu ook aanmelden om een ​​Whoop 4.0 te bemachtigen op de Whoop-website .

Wat de releasedatum betreft, wordt het hier wat verwarrender. Whoop zou vertragingen ondervinden bij het uitbrengen van hun nieuwe band aan consumenten, en hebben gezegd dat ze prioriteit geven aan bestaande leden. Op Twitter zei het bedrijf: Vanwege wereldwijde problemen met de toeleveringsketen en chiptekorten, hebben we momenteel te maken met langere levertijden dan normaal. Onze excuses voor het ongemak en we begrijpen uw frustratie. We verzekeren u dat we de klok rond werken om u zo snel mogelijk uw 4.0 te bezorgen!.

Whoop 4.0-specificaties versus Whoop 3.0: wat is er veranderd?

Net als Whoop 3.0 biedt de nieuwe tracker gebruikers nog steeds diepgaande slaap-, belasting- en herstelgegevens. Net als zijn voorganger heeft de tracker geen scherm, geen mogelijkheid om je smartphone-meldingen te lezen of naar muziek te luisteren, hij houdt alleen gegevens bij. Het is ontworpen om 24/7 comfortabel om de pols te zitten en de nieuwe Whoop 4.0 is kleiner en lichter dan de oudere band.

Dit is wat er nog meer is veranderd:

Verbeterde sensoren

Om de tekortkomingen van zijn oudere producten aan te pakken, zei Whoop dat de sensor van de Whoop 4.0 nu 5 LED's bevat (drie groene, een rode en een infrarood), 4 fotodiodes en geavanceerde algoritmen voor een nauwkeurigere hartslagmeting. De nieuwe tracker kan ook het zuurstofgehalte in het bloed berekenen.

mobiele telefoon met ir blaster

Deze nieuwe sensoren zijn ontworpen om gebruikers betere gezondheidsinzichten te geven. De temperatuur van je huid kan bijvoorbeeld worden gebruikt als maatstaf om te zien wanneer je lichaamstemperatuur stijgt, wat een teken kan zijn dat je ziek wordt. Afgezien van ziekte, zou de kerntemperatuur van het lichaam voor het slapengaan moeten dalen als onderdeel van een natuurlijk circadiaans ritme, zodat de huidtemperatuur meer gedetailleerde slaapgegevens kan geven.

Hoewel huidtemperatuur niet iets is waarop u zich alleen kunt concentreren (de omgeving kan bijvoorbeeld de temperatuur beïnvloeden) in combinatie met het zuurstofgehalte in het bloed en de hartslag, kan het een gedetailleerder inzicht geven in uw algehele gezondheid. Andere trackers op de markt zijn begonnen met het gebruik van huidtemperatuur als gezondheidsmeter, en Fitbit heeft dit vorig jaar aan de Fitbit Sense toegevoegd.

Maar de Apple Watch , een apparaat dat wordt beschouwd als de beste smartwatch die er is en gelijk is aan gezondheidstechnologie, heeft nog geen sensoren voor het meten van de huidtemperatuur. Dus de Whoop 4.0 heeft echter een aas in petto Apple zou hebben gewerkt aan het meten van de huidtemperatuur sinds 2019, maar de functie kwam niet met de Apple-Horloge 7 .

Nieuwe vibratiefuncties

Een andere nieuwe functie zijn de 'haptische waarschuwingen' van de Whoop 4.0 die zo zijn ontworpen 'dat leden ze kunnen instellen om ze op het optimale moment wakker te maken door middel van zachte trillingen op basis van hun slaapbehoeften en cycli.' Met andere woorden, de nieuwe Sleep Coach-functie gebruikt trillingen om u wakker te maken op basis van uw slaapcyclus, in plaats van wanneer u uw alarm instelt.

Whoop 4.0: batterijduur

De Whoop 4.0 heeft een batterijduur van 4-5 dagen. Een van de slimmere eigenschappen van de Whoop is dat je de tracker om je pols kunt opladen; waarom andere trackers op de markt, of zelfs de Apple Watch en andere smartwatches, deze niet hebben overgenomen, weten we niet.

Met de Whoop 4.0 zijn de Whoop en het batterijpakket nu waterdicht tot 10 meter, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het dragen en opladen van het apparaat onder de douche of bij het afwassen.

(Afbeelding tegoed: Whoop)

Whoop-app: wat is er nieuw?

Whoop kondigde ook wijzigingen aan in zijn ongelooflijk gedetailleerde app, waarmee leden nu hun live hartslag, huidtemperatuur, zuurstofverzadiging in het bloed, hartslag in rust, hartslagvariabiliteit en ademhalingshartslag in één weergave kunnen volgen. Gebruikers kunnen ook trends van 30 of 180 dagen downloaden en exporteren om deze gegevens te delen met een trainer of coach.

goede blauw licht blokkerende bril

(Afbeelding tegoed: Whoop)

Whoop body: prijs en releasedatum

Een ander kenmerk dat verband houdt met de lancering van de Whoop 4.0 is de 'Whoop body' - een kledingcollectie waarmee de tracker gegevens kan verzamelen van verschillende delen van het lichaam. De kleding varieert van $ 54 tot $ 109 en omvat sportbeha's, compressietops, leggings, shorts en boxers met 'ingebouwde pods' waarmee de tracker op de romp, taille en kuitspieren kan worden gedragen.

Er is ook een armhuls en een hydrohuls, waarmee gebruikers de tracker in het zwembad kunnen dragen. Afgezien van de zakken voor de Whoop-tracker, lijkt de kleding geen opvallende kenmerken te hebben. Maar voor sporters die ook realtime gegevens van hun sporthorloge willen, kan het handig zijn om minder tech om hun pols te hebben. Een selectie van Whoop Body-producten is nu te koop.

Whoop 4.0: Outlook

Na het testen van de Whoop 3.0, ben ik verheugd om te zien hoe de Whoop 4.0 het doet. Ik denk dat de mogelijkheid om de riem om de pols op te laden uitstekend is, en het feit dat de oplader nu ook waterdicht is, is een indrukwekkende toevoeging. Ik ben ook benieuwd of de nieuwe sensoren daadwerkelijk doen maak de tracker nauwkeuriger, vooral met statistieken van de huidtemperatuur, die handig lijken na twee jaar onze temperaturen vaker dan ooit te hebben gemeten.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen09uur36minuten19droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Weergave Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Weergave Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen