Waarom Black Friday 2021 een goed moment is om een ​​MacBook Air te kopen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple's 2020 MacBook Air kreeg lovende kritieken dankzij de kracht- en efficiëntie-upgrades van de M1-chip, en nu Black Friday-deals in volle gang zijn, vraag je je misschien af ​​of het een goed moment is om een ​​nieuwe Air met korting te kopen.

Dit is een redelijke vraag, aangezien het gerucht gaat dat Apple een opvolger van de 2020 MacBook Air in de maak heeft. De MacBook Air 2022 wordt getipt met een beter scherm, een opnieuw ontworpen chassis en verbeterde internals met een geruchten M1-follow-up: de M2-chip .Maar alles wat we tot nu toe hebben gehoord, suggereert dat Apple de volgende MacBook Air op zijn vroegst pas halverwege volgend jaar zal lanceren, en sommige rapporten beweren dat het pas in het derde of vierde kwartaal van 2022 kan worden gelanceerd.

Als u het zich kunt veroorloven om af te wachten, zult u misschien blij zijn met de veranderingen die Apple aanbrengt in de volgende MacBook Air. Maar als je nu een nieuwe laptop nodig hebt (voor jezelf of als cadeau voor een geliefde), laat het spook van je verouderd voelen binnen een jaar je er niet van weerhouden om te profiteren van Apple Black Friday-deals dat geeft je een zeldzame korting op een nieuwe MacBook Air.

Waarom het oké is om een ​​MacBook Air te kopen op Black Friday

Hier bij TemplateStudio horen we regelmatig van lezers die vragen hebben over welk type technologie we moeten kopen, of wanneer ze het moeten kopen. Nu Black Friday is uitgegroeid van een dag na Thanksgiving in de VS tot een volledig winkelseizoen dat ergens in oktober begint en (meestal) in december eindigt, is het een van de beste tijden van het jaar geworden om nieuwe apparaten te kopen. Aanbiedingen op smartphones, tv's en laptops zijn vooral populair, en de beste Apple Black Friday-deals kan u een aardige besparing opleveren op de prijs van een nieuwe Apple Watch of MacBook.

Daarom is het prima om nu de sprong te wagen en een nieuwe MacBook Air te kopen: Apple biedt zelden grote kortingen op zijn producten, dus zelfs $ 100 of $ 150 korting op de prijs van een nieuwe 2020 MacBook Air is een van de betere deals die je zult zien het hele jaar. Soms zien we kortingen van vergelijkbare grootte buiten Black Friday, maar die zijn vaak beperkt tot klanten die in het onderwijs werken - terwijl op dit moment iedereen 10% of meer korting kan krijgen op de prijs van een nieuwe MacBook Air.

Als je er een wilt, laat het spook van veroudering je er dan niet van weerhouden een nieuwe 2020 MacBook Air te kopen(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

En hoewel het uiteindelijk zal worden opgevolgd door een nieuw model, is de huidige Air nog steeds een compacte krachtpatser die niet al te ver van het snijvlak is afgedwaald. Lees onze MacBook Air met M1 review en je zult zien wat een game-changer de M1-chip is, omdat deze dunne en lichte laptop uit 2020 cirkels rond zijn voorganger en de meest vergelijkbaar geprijsde Windows-ultraportables kan draaien. Bovendien ziet het 13,3-inch Retina-display (2.560 x 1600 pixels) er geweldig uit, is het toetsenbord comfortabel om op te typen en met een bewezen batterijduur van meer dan 14 uur, zou een nieuwe Air behoorlijk lang mee moeten gaan.

We denken dat het een van de beste laptops is die je kunt kopen, dus als je een nieuwe laptop nodig hebt en je twijfelt of je in een nieuwe Air moet investeren, doe dat dan niet; het is belangrijk om de belofte van glanzende nieuwe technologie je er niet van te laten weerhouden om iets te krijgen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. En als je toevallig een nieuwe MacBook Air nodig hebt, is dit een van de beste tijden van het jaar om er een te kopen, want Best Buy heeft MacBook Airs te koop voor $ 849 , dat is $ 150 korting op de gebruikelijke startprijs van $ 999.

U kunt ook een 2020 MacBook Air voor $ 849 @ Amazon , wat weer een stevige korting van $ 150 is. Houd er natuurlijk rekening mee dat deze deals betrekking hebben op het instapmodel van $ 999, dat de M1-chip, 8 GB RAM en een 256 GB SSD bevat. Als je meer geheugen wilt, moet je investeren in een geüpgraded model, die ook te koop is bij Best Buy en Amazon.

We verwachten vergelijkbare prijsverlagingen bij andere retailers tussen nu en Cyber ​​Monday, en hoewel dit misschien de laagste is die Air krijgt, hebben we in het verleden kortingen gezien van maar liefst $ 200 - dus het kan de moeite waard zijn om te wachten tot Black Friday of Cyber ​​Monday om de trekker over te halen voor een nieuwe Air.

Natuurlijk, met de aanhoudende problemen met de toeleveringsketen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, zien we tijdens het Black Friday-winkelseizoen nog meer tekorten en snelle uitverkopen dan normaal. Ter compensatie raden we je aan om zo vroeg mogelijk te winkelen en onze gidsen voor de beste Black Friday-deals en de beste Cyber ​​Monday-deals te blijven raadplegen voor de nieuwste besparingsmogelijkheden. Onze Amazon Black Friday-deals en Best Buy Black Friday-deals zijn ook de moeite van het bekijken waard, vooral als je lid bent van een van beide retailers.

De beste Apple Macbook Air (2020)-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen12uur44minuten51droogKorting Apple MacBook Air 13-inch... Walmart $ 1.477,42 $ 904.95 Visie Lage voorraad Verlaagde prijs Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Korting Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen