Windows 10 krijgt een coole nieuwe tijdbesparende truc

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

batterijduur van Galaxy Watch 4

Windows 10 staat op het punt een nieuwe aanpassing te krijgen die deze Mac-gebruiker behoorlijk groen van jaloezie maakt. Ja, hoewel ik vaak heb gedacht dat Apple de dingen beter doet dan Microsoft, krijgt het zoeken naar bestanden op Windows een nieuwe aanpassing die ik bij Apple smeek om toe te voegen.

In het bijzonder heb ik het over een upgrade naar het kleine zoekvak in de rechterbovenhoek van een Verkenner-venster, dat voor zoeken vaak net zo zwak aanvoelde als Ask Jeeves (vraag je ouders). In een aankomende versie van Windows wordt het zoekveld van Bestandsverkenner automatisch aangevuld, wat suggesties geeft en helpt bij het zoeken.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit gebeurt omdat Windows Search nu de rechterbovenhoek van de Verkenner van stroom voorziet en snel resultaten gaat voorstellen, met als doel de tijd te verkorten die nodig is om een ​​bestand te vinden. WinCentral brak het nieuws, in een verhaal met functies van Windows 10 20H1 - ook bekend als versie 2004. Deze update zou in april uitkomen.

Apple-gebruikers kijken hiernaar en vragen zich af 'waarom wij niet?' Spotlight, te vinden in de bovenhoek en door op Command+Space te drukken, is de robuuste zoekfunctie die we allemaal kennen en waarderen, terwijl de rechterbovenhoek van een Finder-venster een veel minder aantrekkelijk zoekveld heeft.

nieuwe functies van iphone 12

(Afbeelding tegoed: WinCentral)

playstation 5 controller op pc

Windows Search brengt ook OneDrive-integratie met zoeken in File Explorer, dus zoeken in dat kleine veld helpt bij het vinden van bestanden overal .

Windows 10 20H1 bevat ook temperatuurbewaking voor speciale GPU's en een nieuwe tabletmodus voor 2-in-1's die de afstand tussen taakbalkpictogrammen aanpast, waardoor het gemakkelijker wordt om op de gewenste te tikken, naast andere nieuwe functies. Windows 10 krijgt ook een Cloud Download-optie om uw pc opnieuw in te stellen, zodat u niet alleen op lokale bestanden hoeft te vertrouwen voor een herinstallatie.

De beste Dell XPS 13 (2019) deals van vandaag 29 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over12uur37minuten52droog Dell XPS 13 9380 13.3'... Amazone $ 1.479,99 Visie Dell Nieuwe 2019 XPS 13 9380... Amazone Prime $ 1.575 Visie Dell XPS 13 9380 13.3'... Walmart $ 2.055,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen