Windows 11: Hoe u uw Xbox Game Pass-games kunt streamen met xCloud

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Windows 11 staat voor de deur, en als je een pc-gamer bent, biedt het potentieel opwindende upgrades die je games er nog beter uit kunnen laten zien en nog beter kunnen spelen.

Nieuwe functies zijn onder meer Auto HDR op Windows 11, waardoor het contrast en de kleuruitvoer worden verbeterd zonder dat game-ontwikkelaars hun games hoeven aan te passen. Microsoft integreert ook de DirectStorage API die ervoor moet zorgen dat games zo snel worden geladen alsof ze op een Xbox Series X of Serie S .  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En voor degenen die geen hebben kunnen vinden Xbox Series X-aanvulling , deze updates zijn nu een perfect moment om kennis te maken met Microsoft's Xbox Cloud-gaming service, die momenteel in bèta is. Dit is beschikbaar op zowel Windows 11 als 10 en is een belangrijke manier om topgames op je pc te spelen.

Als je een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebt, heb je toegang tot de volledige bibliotheek met Game Pass-games (inclusief first-party hits zoals Forza Horizon 4 of Gears 5 ) die via app of browser kunnen worden gestreamd naar een hele reeks telefoons, tablets en andere apparaten. Het streamen van je Xbox Game Pass-games naar Windows 11 via xCloud is bijzonder eenvoudig, omdat het allemaal wordt gedaan via de eigen Xbox-app van Microsoft voor Windows 11.

Volg deze stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan, en binnenkort speel je de nieuwste Xbox-games op je nieuwe Windows 11-pc.

Windows 11: Hoe u uw Xbox Game Pass-games kunt streamen met xCloud

1. Start de Xbox-app op uw Windows 11-pc. De snelste manier om dit te doen, is door het menu Start te openen en 'Xbox' te typen - u zou snel een aantal opties in de zoekresultaten moeten zien verschijnen. Zorg ervoor dat u de . opent Xbox-app , niet de Xbox Game Bar of Xbox Console Companion, dit zijn verschillende apps met ander gebruik.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

twee. Zodra je de Xbox-app hebt geopend, misschien moet je Inloggen met hetzelfde Microsoft-account dat is gekoppeld aan uw Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Nu je bent ingelogd op de Xbox-app, is het streamen van games via xCloud vrij eenvoudig. Aan de slag door op de grote klikken Cloudgaming knop in het midden van de app.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vier. Nu zou je een Xbox Cloud Gaming-pagina moeten zien met een schuifbare lijst van Xbox Game Pass-games die beschikbaar zijn om te spelen, evenals indicatoren van hoe goed je internetverbinding is en of je een compatibele gamepad hebt aangesloten. Zorg ervoor dat je die hebt ingesteld en selecteer een spel!

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Microsoft vereist dat je een degelijke, stabiele internetverbinding en een compatibele gamepad hebt om games te spelen via xCloud. We raden je aan om een ​​officiële Xbox-gamepad aan te sluiten en je pc via een Ethernet-kabel op een snelle internetverbinding aan te sluiten voor de beste resultaten, maar je kunt ook redelijk acceptabel gamen via een Wi-Fi-verbinding.

5. Zodra de Xbox-app registreert dat je hem hebt aangesloten op een compatibele controller en internetverbinding, zou je op een van de games op deze pagina moeten kunnen klikken om een ​​dieper overzicht te krijgen van wat de game is, en dan Klik de grote groene 'Play'-knop.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De game zou moeten beginnen met streamen naar je Windows 11-pc via xCloud.

Gefeliciteerd, je hebt nu streamingtoegang tot de nieuwste first-party Xbox-games op je Windows 11-pc, die je overal kunt spelen waar je een fatsoenlijke internetverbinding vindt!

    Meer:Een kill-schakelaar maken in Windows
De beste Xbox Game Pass-deals van vandaag 306 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen05uur23minuten03droog Xbox Game Pass voor console |... Amazone £ 47,49 Visie Xbox-gamepas van 3 maanden... CDKeys £ 29,99 Visie Troosten Decathlon VK £ 34,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen