De uitrol van Windows 11 versnelt - hier leest u hoe u kunt controleren of u kunt upgraden

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Er zijn geen gebrek aan opties voor de mensen die nu Windows 11 willen kunnen gebruiken. Maar als u een van de mensen bent die graag wacht tot de uitrol u bereikt, moet u weten dat deze sneller kan arriveren dan u denkt.

50 inch tv onder 300

Microsoft kondigde eerder aan dat de uitrol van de upgrade naar Windows 11 enkele maanden kan duren, maar dat is veranderd. Blijkbaar gaat het zo goed. Microsoft is blij om alles te versnellen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Iedereen die zich de eerste uitrol van Windows 10 in 2015 herinnert, weet dat de upgrade niet zonder problemen was. Maar deze keer zegt Microsoft dat de feedback van gebruikers overwegend positief was, en daarom vindt deze verandering plaats - zelfs na Microsoft aanvankelijk vertraagde een groot deel van de uitrol tot 2022 terug in juni.

Hoe te controleren of u kunt upgraden naar Windows 11

Dit betekent dat als uw systeem versie 2004 van Windows 10 (of nieuwer) gebruikt en u de onderhoudsupdate van 14 september 2021 hebt, de Windows 11-upgrade nu beschikbaar zou moeten zijn. Ga gewoon naar Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update en kies Controleren op updates .

tesla pick-up release datum

Als u een in aanmerking komende pc gebruikt en een pc die voldoet aan de strikte voorwaarden van Windows 11 systeem vereisten , ziet u mogelijk de optie om te upgraden. Zo niet, dan moet je gewoon wat langer wachten voordat de uitrol op je pad komt.

Ik heb op dit moment niet de mogelijkheid om te upgraden, ondanks het feit dat mijn laptop over alle benodigde upgrades en hardware beschikt om Windows 11 te draaien. Misschien heb je wat meer geluk dan ik.

Maar als de update nog steeds niet beschikbaar is, is het niet zo dat je bij Windows 10 moet blijven als je dat niet wilt. Bekijk zeker onze gids op hoe te upgraden naar Windows 11 , die een doorloop heeft van het handmatig downloaden en installeren van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Als alternatief kunt u Microsoft betalen om: stream Windows 11 naar elk gewenst apparaat , ongeacht of Windows wordt uitgevoerd of niet.

wat is de beste hometrainer?

Er zijn zelfs manieren om een ​​u . te forceren pgrade naar Windows 11 zonder een TPM , hoewel u dat uiteraard alleen op eigen risico moet doen. Maar als u aan alle systeemvereisten voldoet, behalve de TPM, is dat een mogelijke oplossing.

Als uw laptop zijn leeftijd laat zien en u een frisse start wilt (om zo te zeggen) met Windows 11, bekijk dan onze lijst met beste laptops en onze regelmatig bijgewerkte Black Friday laptop aanbiedingen bladzijde.

De beste laptopdeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overvijftienuur07minutenvijftigdroog MacBook Air M1 Amazone $ 849 Visie Deal eindigtma 29 novKorting Lucht met M1-chip (13-inch,... Walmart $ 1.544,92 $ 998 Visie MSI - GF65 THIN 15.6' Gaming... Beste koop $ 999,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen