The Witcher seizoen 2 releasedatum, trailer, cast en alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Netflix heeft ons meer dan enthousiast gemaakt voor The Witcher seizoen 2, omdat het ons tijdens WitcherCon veel lekkers ter waarde van munten heeft gegooid. Die onthullingen omvatten de releasedatum, maar dan vlak voor Halloween de gloednieuwe full-length Witcher seizoen 2 trailer dat viel gewoon!

The Witcher seizoen 2 is in postproductie nadat de opnames enkele maanden geleden zijn ingepakt. De serie is gebaseerd op het boek en de korte verhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, evenals de bewerkingen van videogames. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Henry Cavill schittert als Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, en de show volgt ook de tovenares Yennefer (Anya Chalotra) en prinses-op-de-vlucht Ciri (Freya Allan).

Aan het einde van het eerste seizoen gingen Geralt en Ciri samenwerken. In seizoen 2 van The Witcher verwachten we dat Geralt Ciri gaat trainen. En hoewel Yennefer in grote moeilijkheden leek te verkeren, is ze veel te machtig om lang down te zijn.

Hier is alles wat we weten over The Witcher seizoen 2, inclusief de releasedatum, cast, plot en meer.

The Witcher seizoen 2 laatste nieuws (bijgewerkt op 29 oktober)

 • De eerste volledige trailer voor The Witcher seizoen 2 is zojuist verschenen
 • Bij Netflix's TUDUM , we hebben meer sneak peeks van Witcher seizoen 2
 • Ze hebben ook onthuld dat seizoen 3 van The Witcher (en nog een anime-film en een project voor kinderen en gezinnen) aan de gang is

The Witcher seizoen 2 releasedatum op Netflix

The Witcher seizoen 2 komt eraan 17 december 2021 , dat werd aangekondigd tijdens de WitcherCon-livestream op 9 juli.

Netflix verlengde de serie voor een tweede seizoen in november 2019 — voordat het eerste seizoen zelfs maar in première was gegaan. Het seizoen van acht afleveringen begon begin 2020 met de productie in Londen voor een gepland debuut in 2021. Maar dat alles werd op zijn kop gezet door de COVID-19-pandemie.

Seizoen 2 van The Witcher werd, samen met de meeste film- en tv-producties, in de wacht gezet. Maar opnames hervat in augustus , volgens de gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

The Witcher seizoen 2 trailer en clips

Alles gaat wild en harig in de eerste Witcher seizoen 2 trailer , die (gepast) Kanye West's 'Monster' samplet. Maar wat gebeurt er als iedereen weet dat je een monster bent? We hebben wat teases van grote vechtscènes met Geralt, vlammende mensen, Ciri's voortdurende training en nog meer Jaskier (die nieuwe vrienden heeft gemaakt).

Deze clip die debuteerde op TUDUM laat zien hoe Geralt overuren maakt om Ciri te beschermen, want er is een Bruxa in huis.

beste familiefilms die nu worden gestreamd

In een andere nieuwe clip ontmoetten we Nivellen (Kristofer Hivju), die wordt beschreven als 'een oude vriend van Geralt met een GROOT geheim'.

Als onderdeel van WitcherCon op 9 juli is de eerste teaser-trailer voor Witcher seizoen 2 uitgekomen. De video van twee minuten begint met Ciri die aan Geralt vraagt: 'I'm your lot?' Het volgt het paar als ze aankomen bij Kaer Morhen, waar Geralt de prinses begint te trainen. Het gevaar zit hen op de hielen en hij moet er alles aan doen om haar te beschermen terwijl ze haar kracht en doel ontdekt.

Als je in die trailer kijkt en ongeveer 33 seconden pauzeert, zie je de vier nieuwe Witchers naar de serie komen: Coen (Yasen Atour), Eskel (Basil Eidenbenz), Lambert (Paul Bullion) en Vesemir (Kim Bodnia) .

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Eerder, Netflix's Geeked Week gaf ons een zeer korte teaser-trailer voor The Witcher seizoen 2.

In deze beelden zie je Ciri, als je het langzamer doet, trainen in het bos, koesterend in de gloed van een vuur, op een paard rijdend en een zwaard vasthoudend. Ouderling Speech-notities, een dolk, een bloederig karkas en een kledingstuk met een leeuwontwerp verschijnen ook.

Om de afsluiting van het filmen van seizoen 2 van The Witcher te markeren, heeft de show een achter-de-schermen-teaservideo uitgebracht, gepresenteerd door showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Ze schetste hoe groot seizoen 2 zal zijn - de bemanning van 1.200 mensen en 89 castleden brachten 158 dagen door met fotograferen.

Hissrich onthulde ook dat seizoen 2 Blood of Elves, het eerste volledige Witcher-boek, aanpast. Blood of Elves beschrijft Geralts trainingstijd met Ciri bij Kaer Morhen.

Wanneer komt de volledige trailer van Witcher seizoen 2? Met een release op 17 december is iets over september/oktober logisch voor ons.

De cast van The Witcher seizoen 2

Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan zullen allemaal terugkeren als de drie hoofdpersonen Geralt, Yennefer en Ciri.

Ook bevestigd om hun rollen te reprise zijn:

 • Joey Batey als reizende bard Jaskier
 • MyAnna Buring als tovenares Tissaia de Vries, mentor van Yennefer
 • Anna Shaffer als de hofmagiër Triss Merigold
 • Eamon Farron als Nilfgaard legeraanvoerder Cahir
 • Tom Canton als Filavandrel, koning van de elfen
 • Mimi Ndiweni als Fringilla Vigo, een tovenares die bondgenoten is met de Nilfgaard
 • Lilly Cooper als Murta
 • Jeremy Crawford als Yarpin Zigrin
 • Mahesh Jadu als Vilgefortz
 • Terence Maynard als Artorius
 • Lars Mikkelson als Stregobor
 • Royce Pierreson als Istredd
 • Wilson Radjou-Pujaltes Dara
 • Therica Wilson Lees als Sabrina

Wat betreft nieuwe castleden, plaagde Hissrich op Reddit: 'Er komt een hele nieuwe reeks leuke personages in S2.' Dat omvat LGTBQ+-tekens. 'Een van mijn favoriete dingen aan de boeken is dat ze vol subversie zijn,' zei Hissrich. 'Ja, we gaan vertegenwoordigen.'

Netflix heeft enkele van die nieuwe castleden onthuld op Twitter op feb. 21: Yasen Atour als Coen Agnes; Bjorn als Vereena; Paul Bullion als Lambert; Christopher Hivju als niveaus; Thue Ersted Rasmussen als Eskel; Aisha Fabienne Ross als Lydia; Mecia Simson als Francesca.

Fans zullen vooral enthousiast zijn om Nivellen te zien, een man die vervloekt is om in een beest te veranderen die Geralt tegenkomt in Sapkowski's korte verhaal 'A Grain of Truth'. Het personage wordt gespeeld door Kristofer Hivju, die Tormund Giantsbane speelde in Game of Thrones.

Netflix ook bekend gemaakt nieuw castlid Kim Bodnia. Deze casting is geweldig voor fans van Killing Eve, maar het is een beetje een domper voor degenen die eisten dat Star Wars-legende Mark Hamill Vesemir zou spelen.

Onlangs heeft Netflix nog zeven castleden onthuld voor The Witcher seizoen 2. Hier is de lijst en karakterbeschrijvingen, als de rol uit de boeken is overgenomen.

bel deurbel 2020 vs 3
 • Adjoa Andoh (Bridgerton) als Nenneke, de priesteres van Melitele, en het hoofd van de tempel van Melitele.
 • Cassie Clare (Brave New World) als Philippa Eilhart, adviseur van Redania's koning Vizimir II en leider van de Lodge of Sorcereses.
 • Liz Carr (Devs) als Fenn, een partner in een advocatenkantoor en detectivebureau in Dorian.
 • Simon Callow (Four Weddings and a Funeral) als Codringher, Fenns partner.
 • Kevin Doyle (Downton Abbey) als Ba'lian, een nieuw personage.
 • Chris Fulton (Bridgerton) als Rience, een magiër die de opdracht kreeg om Ciri te vinden nadat ze verdween tijdens de slachting van Cintra.
 • Graham McTavish (Outlander) als Dijkstra, een meesterspion en hoofd van de speciale strijdkrachten voor het koninkrijk Redania.

De fansite Redanian Intelligence meldde dat Alexander Squires en James Baxter zijn gecast als respectievelijk de jonge Geralt en Vesemir. Tristan Ruggeri speelde eerder een kind Geralt in seizoen 1, maar Squires zal een iets oudere versie zijn in seizoen 2 flashbacks.

The Witcher seizoen 2 foto's

Een paar nieuwe foto's vrijgegeven door Netflix pronken met Jaskier met een belter van een muzikaal nummer en Ciri die traint met Lambert.

Afbeelding 1 van 2

Jaskier zingt in The Witcher seizoen 2(Afbeelding tegoed: Netflix)

Afbeelding 2 van 2

Ciri en Lambert in The Witcher seizoen 2(Afbeelding tegoed: Netflix)

Oh, en de jacht is geopend! Uit gelekte foto's van de set van The Witcher seizoen 2 blijkt dat de show de Wild Hunt filmt.

(Afbeelding tegoed: MEGA)

De dagelijkse mail kreeg de afbeeldingen, die de Red Riders lijken te verbeelden, enkele van de meest angstaanjagende vijanden in de hele Witcher-overlevering. The Wild Hunt speelt zich af in Andrzej Sapkowski's tweede Witcher-boek, Time of Contempt.

(Afbeelding tegoed: MEGA)

The Witcher seizoen 2 Henry Cavill foto's

Hoewel Netflix nog geen trailer heeft uitgebracht, onthulde de streamer wel een paar afbeeldingen van Geralt in een gloednieuw pantser. De eerste is meer een close-up van het achterhoofd van Geralt:

Krediet: Jay Maidment

De tweede is, zoals ze zeggen, nogal een dorstlesser.

(Afbeelding tegoed: Netflix)

De show plaatste ook afbeeldingen van Ciri, die schijnbaar leerde vechten onder de voogdij van Geralt. 'Het lijkt erop dat iemand tijd met een hekser heeft doorgebracht', luidt het bijschrift op Instagram. Op Twitter luidt het bericht: 'Ze nam in tranen afscheid op een zeer gewelddadige nacht. Nu bereidt dit verraste kind zich voor om te vechten.'

Het lijkt erop dat iemand tijd heeft doorgebracht met een hekser. En wat zal het lot morgen brengen? The Witcher

Een foto geplaatst door @witchernetflix op 6 oktober 2020 om 5:00 uur PDT

Netflix deelde ook twee foto's van Yennefer en verzekerde fans: 'Vrees niet, ze is daar ergens.' Dat kan zijn, maar haar gezicht is bebloed en haar handen zijn vastgebonden.'

Op Twitter plaagde de show: 'Ze gebruikte haar volledige macht en het slagveld brandde. Toen verdween ze uit het zicht, maar Yen zal terugkeren.'

Vrees niet, ze is daar ergens. The Witcher

Een foto geplaatst door @witchernetflix op 7 oktober 2020 om 5:00 uur PDT

- Kijk overal met de beste Netflix VPN

The Witcher seizoen 2 plot

The Witcher seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 eindigde: nadat Geralt en Ciri elkaar eindelijk ontmoetten.

Seizoen 1 jongleerde met een paar verschillende tijdlijnen. In het 'verleden' kruisten Geralt en Yennefer elkaar verschillende keren (en waren ze verwikkeld in een verzengende romance), terwijl Geralt wist dat Ciri zijn 'lot' was - zelfs als ze elkaar pas in de finale ontmoetten.

Die finale bevatte ook de Slag om Sodden Hill, waarin Yennefer een enorme kracht van magische kracht ontketende tegen het binnenvallende Nilfgaardiaanse leger - en vervolgens verdween.

Volgens de officiële Netflix-synopsis van seizoen 2, 'Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Battle of Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren naar de suprematie streven, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.'

In seizoen 2 zal Geralt Ciri ook helpen haar mysterieuze krachten te trainen. Wat Yennefer betreft, haar status is onduidelijk, maar het is veilig om te zeggen dat ze op de een of andere manier weer zal verschijnen, maar ze zal te maken krijgen met de nasleep van de strijd.

'Ze nam uiteindelijk een groot risico met die vuurkracht, en het werkt niet zo goed voor haar', vertelde Hissrich. Business insider .

Wat betreft het duo dat voorbestemd is om te ontmoeten, plaagde de showrunner: 'Je zult te weten komen waar [Geralt] vandaan kwam en waarom hij de persoon is die hij is in seizoen 1.' Ondertussen kijkt Ciri 'niet meer achterom en kijkt ze niet meer om naar haar familie in Cintra. Ze probeert een nieuw gezin te stichten.'

Hissrich heeft gezegd dat seizoen 2 zal putten uit Sapkowski's roman Blood of Elves, evenals ongebruikte delen van de verhalen in The Last Wish en The Sword of Destiny.

In haar Reddit AMA legde de showrunner uit: We benaderen S2 op dezelfde manier als we deden met S1: wat zijn de verhalen die Sapkowski vertelde, en waarom? Welke bouwstenen hebben we nodig om toekomstverhalen op te zetten? Is er iets dat we van S1 hebben gemist dat we willen opnemen? En wat werkt er op televisie? Bijvoorbeeld - niemand wil dat Triss drie afleveringen diarree heeft. Dus wat proberen we daaruit op te maken in de boeken, en hoe presenteren we dat op het scherm?

nieuwe release playstation 4-games

Een ding dat sommige kijkers misschien opgelucht voelen, is dat de verhalen van seizoen 2 meer lineair zullen zijn, met veel minder tijdlijn-springen, hoewel Hissrich zei: we zullen flashbacks blijven gebruiken wanneer we het nodig hebben, of andere apparaten.'

(Voor iedereen die in de war blijft over wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvonden, bekijk Netflix's interactieve Witcher-kaart en tijdlijn , die ook een geheime boodschap in de Oudere taal bevat die zich vertaalt naar: 'Als iets eindigt, begint er iets.')

Die kaart wordt groter en gedetailleerder naarmate de show meer van de mythologie, geschiedenis, cultuur en politiek verkent. 'We hebben besloten wat weetjes over de heksenleer te bewaren tot... je echt meer heksen ontmoet,' plaagde Hissrich.

Een ander gebied waarin de show zich zal verdiepen, is Nilfgaard, het machtige rijk dat in seizoen 1 Cintra probeert binnen te vallen.

'We hadden het gevoel dat we een 'slechterik' in S1 moesten opzetten - maar we hopen dat we genoeg lagen aan Cahir en Fringilla hebben toegevoegd dat het publiek denkt: 'Wacht, maar ZE lijken niet gek. Dus wat zien ze in Nilfgaard? Misschien is er meer dan op het eerste gezicht lijkt?'', zei Hissrich.

'Misschien zijn we in S1 niet ver genoeg gegaan om meer achter het gordijn van Nilfgaard te zien, maar het zal zeker grondiger worden onderzocht in S2.'

The Witcher seizoen 2 spin-off film

Voordat The Witcher seizoen 2 in première gaat, kunnen fans een traktatie krijgen in de vorm van een Witcher anime-film. Netflix heeft aangekondigd dat er een geanimeerde spin-off film in de maak is van Hissrich en schrijver Beau DeMayo. Lees meer over The Witcher: Nightmare of the Wolf.

The Witcher seizoen 2 soundtrack

Tel ons onder de fans die enthousiast zijn om naar de soundtrack van seizoen 2 van The Witcher te luisteren, omdat de soundtrack van seizoen 1 zo goed was. De tracklijst bevat 55 nummers (!) en bevat de single 'Toss a Coin'.

Korting Bloed van Elfen Andrzej Sapkowski: Blood of Elves Amazone $ 8,99 $ 6,74 Weergave Bekijk alle prijzen Tijd van minachting Andrzej Sapkowski: Tijd van minachting Amazone $ 14,57 Weergave Bekijk alle prijzen Vuurdoop Andrzej Sapkowski: Vuurdoop Amazone $ 18,69 Weergave Bekijk alle prijzenKorting De Vrouwe van het Meer Andrzej Sapkowski: De Vrouwe van het Meer Amazone $ 25,08 $ 21,95 Weergave Bekijk alle prijzen Seizoen van stormen Andrzej Sapkowski: Seizoen van Stormen Amazone $ 10,63 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen